Kocam beni aldatti

Eşimle severek evledndim hatta kaçtik.1.5 yıllık evliyim.Ben türktüm oda kürttü.Onun icin batidan 2 günlük yola gittim oda izmirde askerdi bitirdiginde benide aldi evlendik hala dini nikahimiz var.Sonra ekim de konyaya tasindik.Esimden şüpheleniyordum işe gidince bana kötü davraniyordu.Teline baktigimda bir adamla sabaha kadar konustugunu gördüm daha neler neler ama o hep inkar etti.En son silinen fotograflari tekrar nasil silinir arastirmis bende buna baktim fotolara sonra dünyam basima yikildi bir kadin cocuguda var 21 yasindaymis yan yana sarmas splash fotolari cekmisler kadindan ciplak fotolar istemis oda göndermis eşim yazmiş daga cikalim sonra inelim gezelim demiş falan filan birlikte olmuslar.beni gezmeye götürmeyen adam onunla gezmis. Ailesiye yasiyoruz evde 6 kisiyiz annesi babasi abisi babannesi.hic bi hayalimi gerceklestiremedim ne bir esyam oldu istedigim gibi nede bir yuvam tek basima evden disari cikmama izin vermez . Ot gibi yasiyorum o hep telle oyun oynar ve yanimda onunla kardesim ayagina konuşurdu evlilik yıl dönümümüzde bile oturdu onunla yazisti bense öyle bir kösede ona baktim.hayatta hic iyi günüm olmadi annemle babam yillarca tartisti annemde hep siddet gördüm simdi de böyle bir darbe aldim ama hayattan yasamaktan sogudum.ilk basta sabah git ne yaparsan yap dedi cok sinirli bir insan sinir oldugunda bana küfür eder sonra sevdigini söyledi özür diledi pismanim dedi bana hep hayati zehir etti ama sevdigim icin herseyine katlandim cok fedakarlik yaptim.dün de ben müzik indirmistim onun fotosu gelmis adamin bu kim diye beni tokatladi alnimin kenari sismis aciyor bende ispatladim bak diye
Kadının çocuğunun babası kim. Kadın evli mi yani.siz cefasını çekin altı kişi aynı evde kalın.o ahlaksız kadın sefasını sürsün.boşanın ispatlarsanız yüklü tazminat alırsınız
Eşimle severek evledndim hatta kaçtik.1.5 yıllık evliyim.Ben türktüm oda kürttü.Onun icin batidan 2 günlük yola gittim oda izmirde askerdi bitirdiginde benide aldi evlendik hala dini nikahimiz var.Sonra ekim de konyaya tasindik.Esimden şüpheleniyordum işe gidince bana kötü davraniyordu.Teline baktigimda bir adamla sabaha kadar konustugunu gördüm daha neler neler ama o hep inkar etti.En son silinen fotograflari tekrar nasil silinir arastirmis bende buna baktim fotolara sonra dünyam basima yikildi bir kadin cocuguda var 21 yasindaymis yan yana sarmas splash fotolari cekmisler kadindan ciplak fotolar istemis oda göndermis eşim yazmiş daga cikalim sonra inelim gezelim demiş falan filan birlikte olmuslar.beni gezmeye götürmeyen adam onunla gezmis. Ailesiye yasiyoruz evde 6 kisiyiz annesi babasi abisi babannesi.hic bi hayalimi gerceklestiremedim ne bir esyam oldu istedigim gibi nede bir yuvam tek basima evden disari cikmama izin vermez . Ot gibi yasiyorum o hep telle oyun oynar ve yanimda onunla kardesim ayagina konuşurdu evlilik yıl dönümümüzde bile oturdu onunla yazisti bense öyle bir kösede ona baktim.hayatta hic iyi günüm olmadi annemle babam yillarca tartisti annemde hep siddet gördüm simdi de böyle bir darbe aldim ama hayattan yasamaktan sogudum.ilk basta sabah git ne yaparsan yap dedi cok sinirli bir insan sinir oldugunda bana küfür eder sonra sevdigini söyledi özür diledi pismanim dedi bana hep hayati zehir etti ama sevdigim icin herseyine katlandim cok fedakarlik yaptim.dün de ben müzik indirmistim onun fotosu gelmis adamin bu kim diye beni tokatladi alnimin kenari sismis aciyor bende ispatladim bak diye .Affettim cok seviyorum ama unutamiyorum o resimleri ona her baktigimda o resimler geliyor gözümün önüne sizce ne yolliyim ?0
şimdi ne oldu?

Back