Kocam beni aldatti

Evlenmeden önce dullarla olandi kizlarla bile herkesin seviyorum diyerek kandirmis nasil bir insan bilmiyorum bana hep bir arkadas derdi ben ama simdi laf ala ala anladim mevzuyu Gzman cavuslarin karisi falan.Bak canim seytan tüyü var bu adamda. Samimi sylyrum bana dedi yapmayanlar evlenmicen gözü disarda olur dedi banada samimi geldi dedim ki gecmis kendi isledigi günah beni ne ilgilendirir herkes topraga ayri girip hesap vericek degilmi bana tövbe ettim dedi ama tövbesi tutmamis

Bana sıgınma evinde ne kadar bakacaklar bundan sonra ne olacak napicam artik kime gûvenicem benim psikolojim yerle bir oldu.Bugün hocaya sordum demis herkes hata yapar düzelme lazim eger yenge unutup dûzelirse sen düzelmezsen iyi olmaz demis falan yani.ayy sanki benim modem kaldiriyormu git diyorum bazen senin omzuna o kadinin kafasini görüyorum baktigimda diye

sen ille yıkılacak yer arıyorsan çıkma hiç o evden..

Evlenmeden önce dullarla olandi kizlarla bile herkesin seviyorum diyerek kandirmis nasil bir insan bilmiyorum bana hep bir arkadas derdi ben ama simdi laf ala ala anladim mevzuyu Gzman cavuslarin karisi falan.Bak canim seytan tüyü var bu adamda. Samimi sylyrum bana dedi yapmayanlar evlenmicen gözü disarda olur dedi banada samimi geldi dedim ki gecmis kendi isledigi günah beni ne ilgilendirir herkes topraga ayri girip hesap vericek degilmi bana tövbe ettim dedi ama tövbesi tutmamis

bence kendine bir günlük edin..
kendin çalıp kendin oynamaya oradan devam et.
bizi de sinir etme bari..

Eee sonra?
Kardeş kanser olalım falan mı istiyorsun?
Seninle beraber sömürgecine saydırırsak rahatlayacak mısın? Öyleyse söyle.

Adam melek de olsa her şeyin o kadar yanlış ki. Resmi nikah yok, 6 kişi aynı eve doluşmuşsunuz, kaçmışsınız... Bunların üstüne aldatılman, şiddet görmen falan artık zirve olmuş hala seviyorum bilmem ne.

Bana sıgınma evinde ne kadar bakacaklar bundan sonra ne olacak napicam artik kime gûvenicem benim psikolojim yerle bir oldu.Bugün hocaya sordum demis herkes hata yapar düzelme lazim eger yenge unutup dûzelirse sen düzelmezsen iyi olmaz demis falan yani.ayy sanki benim modem kaldiriyormu git diyorum bazen senin omzuna o kadinin kafasini görüyorum baktigimda diye
Sen dalga mi geciyosun ?????????

Yok esimi kuzeni götürdü valla beni degil.Sana yemin olsun Allah crhennemine koysun eger fakeysem ben benim cigerim yaniyor gurbetteyim o yüzden buraya konuyu acmak icin üye oldum derdimi paylasiyim diye cok mu iyi niyetliyim acaba ben hayati görmedim insanlardan oldugunca kactim yemin ederim toplumdan hoslanmiyorum hayattan sogumustum zaten evlenmeden önc3

Boşan denmiş ama seviyorum. Ama her erkek yapar ama onun gözyaşına kıyamam. Adam seni köftelik kıyma yapmış bir resmi nikah kiymaya yanasmamis elin ne idüğü belirsizleriyle yatıp kalkmış ama bir daha yapmaz pişman olmuş. Ne diyelim? Sen seviyorum diyorsun genç kızsın kalk git bir iş bulur geçinir gidersin. Sığınma evinde kalırsın birikim yapınca da kendi evine taşınırsın gencecik yaşında saçma sapan bir adama kendini adamak neden? Ama sen bizi dinlemeyeceksin. Belli ki sinir olalım diye acmissin bu konuyu. Ne diyelim hakkında hayırlısı.

Bosver sen bunlari ..
buraya yaziyosun diye kocacigindan dayak yeme simdi:sopa:

Yok esimi kuzeni götürdü valla beni degil.Sana yemin olsun Allah crhennemine koysun eger fakeysem ben benim cigerim yaniyor gurbetteyim o yüzden buraya konuyu acmak icin üye oldum derdimi paylasiyim diye cok mu iyi niyetliyim acaba ben hayati görmedim insanlardan oldugunca kactim yemin ederim toplumdan hoslanmiyorum hayattan sogumustum zaten evlenmeden önc3
Sen zaten şu anda cehennem hayatı yaşıyorsun farkında değilsin....

BACIM tel adroid klavye ön götür yazi acik hizlica yazicam diye bakaiyorum bile anam babam ölsünki diyorum ya yemin ederim Allahin üzerine gercegim napim ispatlamak icin

Back
X