Evet resimler sakli duruyorMadem kaldınız yüz vermeyin yokmuş gibi davranın
Çocuklara üzülürüm ben sadece
Nasıl bırakacaksınız ?
Ayrıca umarım delilleri sağlam bir yerde saklıyorsunudur ! İleride lazım olacak
Cocuklari birakamadigim icin duruyorum yoksa tek bir an bile dusunmemMadem kaldınız yüz vermeyin yokmuş gibi davranın
Çocuklara üzülürüm ben sadece
Nasıl bırakacaksınız ?
Ya da neden döndünüz?
Çalışır bir sekilde halledılırdı. nafaka da vermek zorundaydı zaten
Ayrıca umarım delilleri sağlam bir yerde saklıyorsunudur ! İleride lazım olacak
Şeref namus tazminatı aç çocuklarında küçük nafaka da vermek zorunda … çalışman için çocukların kreş ücretini de talep etBasmak istiyorum ama ne maddi durumum var bebelerde kucuk napicam bilmiyorum
Sorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim offŞeref namus tazminatı aç çocuklarında küçük nafaka da vermek zorunda … çalışman için çocukların kreş ücretini de talep et
Külliyen yalan tekrar tekrar görüşmek için bahane olmuş işteHa birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Maden ayrılacak maddi manevi gücünüz yok, o zaman o evde kalmaya devam edeceksiniz. Yapacak başka birşey yok.Ailem geri don yuvan var felan diyolar cocuk var nasil gecincen cocuklari alsam gitsem pesimi birakmaz ölulmle burun buruna getirir cildircam artik
Cocuklari birakamadigim icin duruyorum yoksa tek bir an bile dusunmem
Ne a ya gelmek istiyorsunuz ne b ye o zaman susacaksın kendi kendini yiyip oturacaksın poponun üzerine. Sen zaten biz ne dersek diyelim kafanda belli . O yüzden fazla şey yapma bence .Sorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim off
Klasik erkek yalanları.Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?