Kocam beni aldatti

Froozen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
89
104
13
29
Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar

Ailem geri don yuvan var felan diyolar cocuk var nasil gecincen cocuklari alsam gitsem pesimi birakmaz ölulmle burun buruna getirir cildircam artik

Cocuklari birakamadigim icin duruyorum yoksa tek bir an bile dusunmem

Bırakıp gitmek istiyorum yok olmak istiyorum duramiyorum ama ahhh evlatlarim cok kucuk cikamiyorum isin icin den

Ailem geri don yuvan var felan diyolar cocuk var nasil gecincen cocuklari alsam gitsem pesimi birakmaz ölulmle burun buruna getirir cildircam artik
Maden ayrılacak maddi manevi gücünüz yok, o zaman o evde kalmaya devam edeceksiniz. Yapacak başka birşey yok.
Affetmişsiniz zaten, olay da çok yeni, unutmaya sindirmeye çalışın. En azından oyun gibi devam ettirin. Bu sırada da maddi manevi güçlenmeye bakın.

Cocuklari birakamadigim icin duruyorum yoksa tek bir an bile dusunmem
Sorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim off
Ne a ya gelmek istiyorsunuz ne b ye o zaman susacaksın kendi kendini yiyip oturacaksın poponun üzerine. Sen zaten biz ne dersek diyelim kafanda belli . O yüzden fazla şey yapma bence .

Biz buradan “ayrılın, boşanın” deyince hemen boşanılmıyor biliyoruz. Küçük çocuklarınız varmış. Allah sabrınızı artırsın.

Anlattıklarınızdan eşinizin sağlam bir pabuç olmadığı anlaşılıyor. Birlikte olduğu kadının “paralı” olması aldatılmayı daha mı katlanılır kılıyor? Ne değişir ki para karşılığı olunca. Ayrıca küçük bir Bilgi vereyim: hiçbir paralı kadın “müşteri” siyle tekrar tekrar görüntülü görüşme yapmaz, istenmeyen gebeliklere karşı 77654678 tane önlem almıştır ve hemen çaresine bakar. Ayrıca paralı kadın hamilelik durumunda arada duygusal bir bağ yoksa bunu müşterisine duyurmadan halleder.
Büyük ihtimalle aralarında duygusal bir bağ var ki görüşmeler, testler, gebelikler var. Tek gecelik bir durum gibi görünmüyor. Muhtemelen eşinizle bir metres hayatı vardı ve yakalanmasaydı sürüp gidecekti. Sadece yakalandığı ve aileler duyduğu için dram yaratıyor eşiniz. Emin olun affedip eve dönseniz de bu iş bitmeyecek, hatta belki bu yüzden terk edileceksiniz. Çünkü bu olay gerçekten “paralı” bir olay gibi görünmüyor.
Bir diğer husus kolunda sigara söndürmesi. Bu da eşinizin mizacının ne kadar sağlıksız olduğunun kanıtı. Ne oldu sigara söndürünce, günahlarından mı arındı? Saçmalık İşte.

Ne yapayım demişsin, bence ayılmayı bir düşün konu sahibi. Hemen yapabilir misin bilmem ama bu profildeki eş tekrar tekrar aldatır seni. Evinin çoluk çoçuğunun rızkını bir ömür böyle kadınlara yedirir. Razıyım dersen devam. Değilse çaresine bakarsın. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…