Kurana el basti cocuklarimin ölüsünü göreyim bir daha yapmam hataya dustum affet felan dediHımm düşünelim bakalım nasıl bir ders ver:
Yatağına fare koy mesela. Ayakkabısına bal dök, muz kabuğu koy ona bassın.
Arkadaşım şaka mı yapıyorsun ya? Bunadana be dersi insanı kötü konuşturma. Ruslarla posta posta şeyedip o anı ölümsüzleştirmiş hala ders diyorsun. Korkma bu kabahatle bi b.k yapamaz yeter ki ailen arkanda Dursun. Çalışmaktan bu kadar korkmayın ya. Bu adamdan uzaklaşmaktan başka ne kalmış yapılacak?
Sığınma evlerinin durumu da hoş değil, çocuklarla daha rezil olur. Tek başına olsa sıkıntı yok da..Karakola git kadın sığınma evine git! Pazartesi çek git çocuklarla. Sinir oluyorum bu kadar pasiflige
Bir uygulamayla eski fotograflarini indirdim fake felan degil.mA dostlar diye biten bir konu benim için inandırıcı değildir de,asıl inandırıcı olmayan evli bir adamın rahatça telefonunda sevgilisiyle yatak fotoğraflarını görüntülü arama kayıtlarını ve hamilelik testini silmeden bırakmış olmasıdır ki bir adamın yurtdışında birlikte olup korunmaması da muhtemel değil fake kardeşim
O zaman affet konuyu kapat çok büyük bağlayıcı yemin etmiş. Zaten kurana saygılı bir adama benziyordu. Şahsen ben ikna oldum.Kurana el basti cocuklarimin ölüsünü göreyim bir daha yapmam hataya dustum affet felan dedi
Esim para koprmak icin yalan soyledigini dusunuyorKız kesin hamile mi?
Yeminle, kuranla olacak işler değil bunlar.Kurana el basti cocuklarimin ölüsünü göreyim bir daha yapmam hataya dustum affet felan dedi
Allahanaa neymiş bu uygulama benim de sildiğim eski fotoğraflarım var geri getireyimBir uygulamayla eski fotograflarini indirdim fake felan degil.m
Eşiniz çok varlıklı mı?Esim para koprmak icin yalan soyledigini dusunuyor
BirazEşiniz çok varlıklı mı?
Adamı yatakta yakalamış,kız hamileyim demiş hala bosanmam dio.Bazen yatakta yakalamayı mi bekliosunuz diye soruodum sorumu geri aldım.Demek yatakta yakalamak da kar etmio.Bu nasil bı gurursuzluktur y
Dayaktan öldürülmüş.O kim ya kim ki dayaktan öldürecek hem suçlu hem güçlü.Konunun başında ailenize gittiginizi solediniz.Bi daha gelme mi dediler.Ya az gururunuz olsun ya wallahi ekmek kırıntısı kadar gururunuz olsun.Adam size ekmek su vericek diye su onursuzluga ok diosunuz.Gidin çalışın onurunuzla yaşayın.Ayrica adamdan da nafakanizi,tazminatinizi isteyin.Su saatten sonra ne bekliosunuz bu adamdan.Ya kadın gerçekten hamileyse.İlle adam mi sizi bırakıp gitsin.Arkadasim kimsenin basina vermesin de ailem gelme diyor param yok cocuklari alip gidemiyorum cocuklar perisan olur zaten cocuklarla gidersem mecbur iletisimde olmam lazim gelir dayaktan komaya sokar beni nasil bir durum icinde oldugumu bilmiyorsunuz cocuklari almadan gitmem lazim onada yuregim el vermiyor
Türkiye’de o kadar varlıklı tekne sahibi, iş adamı Zengin varken ve fıstık gibi bir Rus bunlardan birinden çocuk yaparsa yedi sülalesinin ihya olacağı gerçeği ortadayken eşiniz gibi orta halli, eşini nafaka ile abad etmeyecek düşük profilli bir adamla duygusal bir yakınlık yoksa neden birlikte olsun, hiç düşünmüyor musun?
çocuklarınızı bırakıp bir yere gitmeyin zaten 1 ve 3 yaşında 2 tane kuzuyu nasıl bırakacaksınız?Arkadasim kimsenin basina vermesin de ailem gelme diyor param yok cocuklari alip gidemiyorum cocuklar perisan olur zaten cocuklarla gidersem mecbur iletisimde olmam lazim gelir dayaktan komaya sokar beni nasil bir durum icinde oldugumu bilmiyorsunuz cocuklari almadan gitmem lazim onada yuregim el vermiyor
Yuvan mı var ben ortada yuva falan göremiyorum. Eşin bildiğin başka biri ile yatmış üstelik hamile bırakmış. Hiç bir şey diyemiyorum. İmkanınız falan yoktur, gidecek yeriniz yoktur belki. Ama asla asla hiç bir şey olmamış gibi davranmayın. O adam yokmuş gibi davranın o evde yokmuş gibi en azından iş bulana kadar.Ailem geri don yuvan var felan diyolar cocuk var nasil gecincen cocuklari alsam gitsem pesimi birakmaz ölulmle burun buruna getirir cildircam artik
Çoktan ekmek kırmıştır başının üstünde ohooo.Kurana el basti cocuklarimin ölüsünü göreyim bir daha yapmam hataya dustum affet felan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?