Kocam beni aldatti

Kurana el basti cocuklarimin ölüsünü göreyim bir daha yapmam hataya dustum affet felan dedi

Karakola git kadın sığınma evine git! Pazartesi çek git çocuklarla. Sinir oluyorum bu kadar pasiflige
Sığınma evlerinin durumu da hoş değil, çocuklarla daha rezil olur. Tek başına olsa sıkıntı yok da..
Tek çare ya ailesine sığınacak ya da evinde oturup unutacak.
Birde boşanmaya niyetli değil zaten maalesef. Sadece amaç pişman etmek, ders vermek. Kaldığı yerden devam edecek. O yüzden hiç boşan diye yırtmayalım kendimizi

Bir uygulamayla eski fotograflarini indirdim fake felan degil.m

Kurana el basti cocuklarimin ölüsünü göreyim bir daha yapmam hataya dustum affet felan dedi
O zaman affet konuyu kapat çok büyük bağlayıcı yemin etmiş. Zaten kurana saygılı bir adama benziyordu. Şahsen ben ikna oldum.

Yeminle, kuranla olacak işler değil bunlar.
Hata bir kez yapılır,
siz yakalamasanız adam devam edecekmiş. Biri ikisi mi kalmış.
Bu biter, yarın bir başkasını bulur, böyle devam eder gider.

Çocuklarınızın küçük olması ve çalışmıyor olmanız sizi çaresiz yapmaz. Bir müvekkilim vardı. Okumamış ve 4 çocuklu. Aldatılma üzerine adamı boşadı. Hiç düşünmeden hem de korkmadan. Girdi işe hem çalıştı hem çocuklarına baktı. Kadınlar isterse yapamayacağı şey yok bana göre.

Ayrılmayacaksanız da naçizane tavsiyem üzülmeyip hayatınıza devam etmeniz. Çünkü çocuklarınız çok küçük, mutsuz bir ortamda büyümesinler. Onlarla mutlu olup hayatınıza devam edin, bence. Allah yardımcınız olsun

Arkadasim kimsenin basina vermesin de ailem gelme diyor param yok cocuklari alip gidemiyorum cocuklar perisan olur zaten cocuklarla gidersem mecbur iletisimde olmam lazim gelir dayaktan komaya sokar beni nasil bir durum icinde oldugumu bilmiyorsunuz cocuklari almadan gitmem lazim onada yuregim el vermiyor
Adamı yatakta yakalamış,kız hamileyim demiş hala bosanmam dio.Bazen yatakta yakalamayı mi bekliosunuz diye soruodum sorumu geri aldım.Demek yatakta yakalamak da kar etmio.Bu nasil bı gurursuzluktur y

Dayaktan öldürülmüş.O kim ya kim ki dayaktan öldürecek hem suçlu hem güçlü.Konunun başında ailenize gittiginizi solediniz.Bi daha gelme mi dediler.Ya az gururunuz olsun ya wallahi ekmek kırıntısı kadar gururunuz olsun.Adam size ekmek su vericek diye su onursuzluga ok diosunuz.Gidin çalışın onurunuzla yaşayın.Ayrica adamdan da nafakanizi,tazminatinizi isteyin.Su saatten sonra ne bekliosunuz bu adamdan.Ya kadın gerçekten hamileyse.İlle adam mi sizi bırakıp gitsin.

Türkiye’de o kadar varlıklı tekne sahibi, iş adamı Zengin varken ve fıstık gibi bir Rus bunlardan birinden çocuk yaparsa yedi sülalesinin ihya olacağı gerçeği ortadayken eşiniz gibi orta halli, eşini nafaka ile abad etmeyecek düşük profilli bir adamla duygusal bir yakınlık yoksa neden birlikte olsun, hiç düşünmüyor musun?
Frozenciğim bak canını yakmak için yazmıyorum bebeğim. De ki, çocuklarım küçük, işim yok boşanamıyorum ama bu numaraları da yutmuyorum. Amenna başım gözüm üstüne. Allah aşkı için şu bahanelere inanıyor olamazsın ya. Sarsa sarsa kendine getirmek istiyorum seni. Daha mı katlanılır oluyor bunlara inanınca bilmiyorum ki ya.

Bunların arasında ilişki var canım benim ha demeyle bitmez. Çok afedersin eşin bu kızı dost tutmuş, ev açmış, metres almış daha nasıl yazayım. Kolay kolay bırakmaz. Bu biter sonraki gelir. Bugün ayrılmasan bir gün canına tak eder yine ayrılırsın. İnş doğruyu görürsün.

çocuklarınızı bırakıp bir yere gitmeyin zaten 1 ve 3 yaşında 2 tane kuzuyu nasıl bırakacaksınız?

şimdi anladığım kadarıyla bu adam biraz zengin. ruslarla takılıyor ama ya parayı yeni buldu bu işlerde yeni ya da hep yapıyordu siz bilmiyordunuz

sigara söndürmeler, kurana el basmalar... bu ne dram? bu ne tiyatro?

sizi evden çıkarmayacak, çalışsanız vuracak öldürecek kadar "delikanlı" (!) olan bu abimiz şimdiye kadar namusuyla evinden işine gidip geliyor muydu gerçekten?

şimdi şöyle:
size delilleri saklayınfilan denmiş ama
benim bildiğim bu aldatmayı öğrendikten sonra 6 ay içinde dava açmazsanız affetmiş sayılıyorsunuz resmiyette. aldatmayı haklı sebep gösteremiyorsunuz 6 aydan sonra.

ha adam hep yapıyordur, ya da evlilik dışı bir çocuğu olur, o zaman ne vakit siz kendinizi boşanacak kadar güçlü hissedersiniz o zaman dava edebilirsiniz.

tabi siz kendinizi o kadar güçlü hissedecek misiniz öyle bir zaman gelecek mi bilemiyorum.

Olmaz artık boşver boşan.
Böyle ömür geçmez.
Bu evlilikten de hayır gelmez.
O pislik herife de bidaha asla güvenemezsin zaten.
Ömrünü yiyip bitirme maddi durumun elbet olur gir bi işe çalış çocuklarına annen bakar.
Kendine olan saygını yitirme çek git durma o evde.
Namus sadece kadına namus değil prim verme o adi herife.
Pişman falan değil emin ol ilk fırsatta yine aynı naneyi yiyecek sen çantada kekliksin nasıl olsa.
Fazla acımasız bi yorum oldu farkındayım ama doğruları görmen lazım.

Ailem geri don yuvan var felan diyolar cocuk var nasil gecincen cocuklari alsam gitsem pesimi birakmaz ölulmle burun buruna getirir cildircam artik
Yuvan mı var ben ortada yuva falan göremiyorum. Eşin bildiğin başka biri ile yatmış üstelik hamile bırakmış. Hiç bir şey diyemiyorum. İmkanınız falan yoktur, gidecek yeriniz yoktur belki. Ama asla asla hiç bir şey olmamış gibi davranmayın. O adam yokmuş gibi davranın o evde yokmuş gibi en azından iş bulana kadar.

Çoktan ekmek kırmıştır başının üstünde ohooo.
Çocukları da alet ediyor berbat insan.
Acınmaktan mi hoslaniyorsunuz ben hiç anlamadim...
bunca arkadaş birşeyler onermis yazmış ...Her şeye yok demissiniz. Dinleyip acıyalim mi size ne yapalim?
Arayın 183ü devlet sahip çıksın size. Bir süre Sığınma evine gidersiniz adresinizi gizlerler. Biraz kafanızı toplayıp iş ararsınız. Buna da yok diyeceksiniz...
Şimdi ne yapalim biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…