Kocam beni aldatti

Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Tekrar tekrar görüşüp hamileliği garantiye mi almış, yatakta resimler çekilerek. Tamam durumunuz yokmuş affetmişsiniz ama kendinizi salak yerine koydurmayın bari. Biran önce ekonomik bağımsızlığınızı kazanmaya bakın. Eşiniz madem rus kızları ihya edip hamile kalamaya heves edecek kadar bol para harcıyor, evinizin maddi sorumluluğunu alsın ve çocuklara bakıcı tutsun. Sizde bir iş bulun ya da bu yönde size birşeyler sağlayacak eğitimler alın. Zira o adamdan size koca falan olmaz uzun vadede. Eşiniz dünya milletlerinden tek tek evlatlarınıza yen kardeşler yapmadan, kendi kendinize yeter hale gelin.

Böyle konuları okudukça içime hiç sinmeyen ilişkimi evlilikle sonuçlandırmadan bitirdiğim icin tekrar tekrar şükrediyorum.

Konunuza gelecek olursak adam hasta ruhlu, siz de söylemişsiniz zaten. Düzeninizi kurup boşanmaya hazır olana kadar bekleyin. Şu an boşanırsaniz hem maddi hem manevi olarak hazır değilsiniz. Aldattığına dair delilleri saklayın mutlaka davada lazım olacak

Ya sorun s
Ne a ya gelmek istiyorsunuz ne b ye o zaman susacaksın kendi kendini yiyip oturacaksın poponun üzerine. Sen zaten biz ne dersek diyelim kafanda belli . O yüzden fazla şey yapma bence .
Sorun şu kocam ben gidersem ortalikta olursam ceker vurur beni ailem istemez beni ya cocuklarida birakip gitmem lazim yok olmam lazim yada iskence cekmeye devam evlatlarimi birakamiyorum

Ne yasadiginizi, ne hissettiginizi bilemem... Ama bir is bulup ayrilabilirsiniz ..

Ya sorun s

Sorun şu kocam ben gidersem ortalikta olursam ceker vurur beni ailem istemez beni ya cocuklarida birakip gitmem lazim yok olmam lazim yada iskence cekmeye devam evlatlarimi birakamiyorum
Ulan aldatan o çekip vuracak olan o nasıl sinirleniyorum yaa . Evlatlarını bırakma zaten böyle bir seçenek olmamalı bile . Ama adam vurmak bu kadar kolay mı ya azıcık mantıklı düşünün lütfen

Sorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim off
Kendini kandırıyorsun. Madem ayrılamazsın ne diye konu açıyorsun? Daha cooook aldatır seni çünkü evde bekçi karısı ne olsa affedecek.

Eşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Üyeler ne dese birsey soyluyorsunuz .Makul olan sizin ayrı eve çıkmanıza yardımcı olması .Ev mi olur nafaka mi olur bilemem .Aldatan o yani kusurlu taraf o . Yasal haklarınizin da farkında olun . Ailesi nasıl insanlar ? Durumu paylaşın belki size destek olurlar .

durumunuz çok zor ama akıllı davranıp maddi birikim yapın derim. çocuklar biraz büyüsün. bu şartlar altında boşanmanız zor gibi.
bu adamdan hayır gelmez bu da belli en iyisi ortamı yumuşatıp madden güçlenin işe girebilirseniz çocuklar kreş okul vs çağına gelince girin.
zaten bu kovit zamananı donanımlı iki üniversite mezunu insanlar bile boşta.
açıkçası uygun zamanı kollamazsanız ani bir karar verirseniz geçinmek,iş bulmak artı şiddet olayı sıkıntı olur gibi.
bence en doğrusu uygun zamanı kollamak (hem maddi hem manevi)

Eşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Hımm düşünelim bakalım nasıl bir ders ver:
Yatağına fare koy mesela. Ayakkabısına bal dök, muz kabuğu koy ona bassın.
Arkadaşım şaka mı yapıyorsun ya? Bunadana be dersi insanı kötü konuşturma. Ruslarla posta posta şeyedip o anı ölümsüzleştirmiş hala ders diyorsun. Korkma bu kabahatle bi b.k yapamaz yeter ki ailen arkanda Dursun. Çalışmaktan bu kadar korkmayın ya. Bu adamdan uzaklaşmaktan başka ne kalmış yapılacak?

A dostlar diye biten bir konu benim için inandırıcı değildir de,asıl inandırıcı olmayan evli bir adamın rahatça telefonunda sevgilisiyle yatak fotoğraflarını görüntülü arama kayıtlarını ve hamilelik testini silmeden bırakmış olmasıdır ki bir adamın yurtdışında birlikte olup korunmaması da muhtemel değil fake kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…