Tekrar tekrar görüşüp hamileliği garantiye mi almış, yatakta resimler çekilerek. Tamam durumunuz yokmuş affetmişsiniz ama kendinizi salak yerine koydurmayın bari. Biran önce ekonomik bağımsızlığınızı kazanmaya bakın. Eşiniz madem rus kızları ihya edip hamile kalamaya heves edecek kadar bol para harcıyor, evinizin maddi sorumluluğunu alsın ve çocuklara bakıcı tutsun. Sizde bir iş bulun ya da bu yönde size birşeyler sağlayacak eğitimler alın. Zira o adamdan size koca falan olmaz uzun vadede. Eşiniz dünya milletlerinden tek tek evlatlarınıza yen kardeşler yapmadan, kendi kendinize yeter hale gelin.Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Sorun şu kocam ben gidersem ortalikta olursam ceker vurur beni ailem istemez beni ya cocuklarida birakip gitmem lazim yok olmam lazim yada iskence cekmeye devam evlatlarimi birakamiyorumNe a ya gelmek istiyorsunuz ne b ye o zaman susacaksın kendi kendini yiyip oturacaksın poponun üzerine. Sen zaten biz ne dersek diyelim kafanda belli . O yüzden fazla şey yapma bence .
Ulan aldatan o çekip vuracak olan o nasıl sinirleniyorum yaa . Evlatlarını bırakma zaten böyle bir seçenek olmamalı bile . Ama adam vurmak bu kadar kolay mı ya azıcık mantıklı düşünün lütfenYa sorun s
Sorun şu kocam ben gidersem ortalikta olursam ceker vurur beni ailem istemez beni ya cocuklarida birakip gitmem lazim yok olmam lazim yada iskence cekmeye devam evlatlarimi birakamiyorum
Kendini kandırıyorsun. Madem ayrılamazsın ne diye konu açıyorsun? Daha cooook aldatır seni çünkü evde bekçi karısı ne olsa affedecek.Sorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim off
Sen de git kocanı başkası ile aldat dememizi mı bekliyorsun? Sanki konuyu oraya çekmeye çalışıyorsun gibi geldiEşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Artık eşiniz olmayacak amaEşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Üyeler ne dese birsey soyluyorsunuz .Makul olan sizin ayrı eve çıkmanıza yardımcı olması .Ev mi olur nafaka mi olur bilemem .Aldatan o yani kusurlu taraf o . Yasal haklarınizin da farkında olun . Ailesi nasıl insanlar ? Durumu paylaşın belki size destek olurlar .Eşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Ooyyy hiç deme vallahi uykumu açtı sinirdenKendini kandırıyorsun. Madem ayrılamazsın ne diye konu açıyorsun? Daha cooook aldatır seni çünkü evde bekçi karısı ne olsa affedecek.
Karakola git kadın sığınma evine git! Pazartesi çek git çocuklarla. Sinir oluyorum bu kadar pasifligeEşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Yok tovbe Allah korusun yani nasil davransam napsamSen de git kocanı başkası ile aldat dememizi mı bekliyorsun? Sanki konuyu oraya çekmeye çalışıyorsun gibi geldi
Hımm düşünelim bakalım nasıl bir ders ver:Eşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Kesinlikle katılıyorum.Bugun açılan sayabildigim 3.tuhaf konuBugun açılan konular mı tuhaf bende mi sorun var?
Bu da konuyu ..aa dostlar diye bitirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?