- Konu Sahibi aldatildim
-
canım ne desem bilmiyorum erkekler genellikle eşi hamileyken karısını aldatır derler bu yüzden hamile kalmaktan bile korkar oldum o seni seviyorsa kesin bi anlık bişeydir yine de affedilemez birşeyçok acı şeyler yaşamış olmalısın seni çok iyi anlıyorum bundan bir ay önce bende dayak yedim sebebi de eşimi açık bayanlara dikkatli bakarken yakalamam olmuştu belki bazılarına sebep komik gelebilir ama ben bir erkeğin karısı varken ve karısı ona çok değer verirken başka bayanlara bakmasını kaldıramıyorum o an onun için düşündüğüm bütün sevgimin bitmiş olması ailem arkamda olsa kesin ayrılacaktım ama olmayacaklarını biliyordum aklımı başıma aldım sabrettim tavır yaptım bir süre soğuk davrandım dua ettim çok şükür ilişkimiz şimdilik yolunda belki öfkeyle o an ayrılsaydım çok pişman olacaktım yanlış kararlar verme bana da eşin pişman gibi geldi çünkü ilk anlattığın olayda senin bu olaydan haberin olmadığını bilirken sana çok iyi davranmış sende ona zaman ver ama benim gibi yüz verme soğuk davran canım cicimi bırak zor günler geçirdim ama sonu mutlu bitti bebeğin için sabret inş. zamanla senin eşinde düzelir bakarsın artık doğum yaptıktan sonra eşin hala aynı haltı yemeye devam ediyorsa o zaman yollarınızı ayırmaya onun mecbur bıraktığını ona şans verdiğini ğöğsünü gere gere anlatırsın ilerde çocuğuna ki inş. öyle bir durumla karşılaşmazsın biraz uzun oldu ama yaşanmış örneği olarak seni rahatlatmak istedim RABBİM bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bende doktorun dediğine katılıyorum bi şansı hakediyo bence öyle veya böyle.senın durumunda olmayan kımse anlayamaz burda ahkam kesmek kolay boşanrdım hemen diye ama başlarına gelse bikere daha düşünürlerdi bence.benım eşim aldatma yapmaz demesın kımse hepsi erkek sonuşta hiç birine güven olmaz ben hep derdim benım eşim yapmaz etmez bana sadık apdesinde namazında adam yapmaz derdim oda yelkendı ama direkten döndü çok şükür.demem oki hep söylüyorum ummadık taş baş yarar bu devirde aldatmayan erkek yok gibi kadınlarda yapıyo malesef öç alıyolar akılarınca.
bugun kadin doktorunda terminim vardi,
kontrole girer girmez doktor anladi yuzumden biseylerin kotu gittigini,
sordu bugun nasilsin basladim salvar sümük aglamaya,
anlattim olanlari,
doktor alman dinledi sagolsun,
sonra bana dediki turk erkekleri bu huyundan vazgecmicek,
kadin aldattimi namussuz olur erkek aldattimi bisey olmaz,
kadin ayrildimi dul olur erkege ise bisey olmaz,
sen ayrilirsan simdi allah korusun uzulmekten bebege bisey olur kendin atlatamazsin,
esine bir sans vermelisin dedi,
hamileliginin bebeginin saglik acisindan iyi dedi,
cocugunu sag saglim dogur sonra ne yaparsan yap dedi biraz dayan dedi,
dusunme dedi,
ve bana cok kizdi bebegini dusunmelisin uzme kendini bukadar,
esinin arkanda olnasina izin ver guclu hissedecksin dedi,
icinde varsa onun ha tavir gosterdin ha gostermedin koynuna yattin hemen oylede boylede yapar dedi,
rahat ol dedi,
sonra doktor kontrol etti bebegimin kalp sesini dinledi,
allaha sukur hersey iyi fakat,
kalp atisi biraz hizli dedi,
oda uzuldunden oluyo dedi,
umarim esim gercekten pismandir:-(
sagolun ya arkamda oldunuz surece guclu hissediyorum kendimi
heleki gormus yasamis kisilerdende tavsiye almak beni daha guclu yapti,
eger birdaha gelirse basima aynisi ztn dusunmeme gerek yok
ozaman kelimelerin bittigi yerde olurum,
bu defa ben konusmam avukatim konusur,
ay bende çocuklara karşı zaaf vardır okuyunca çok kötü oldum... KAlbi hızlı atıyormuş dana doğmadı bile evlatçım YAZIK .... daha hala umarım gerçekten pişmandır deme... stresten kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundasın. ylnız kalma kitap oku, bişeyler yap... zihnin birkaç saniya için bile olsa başka şeylere yönlenebilse kardır....
İŞTE bu kadaaaryapılacak başka bişey yok zaten, daha fazla üzme yeğenimizi ...umarım herşey hayallerindeki gibi olur
BEBİŞİN cinsiyeti ne bu arada ??? belli oldu mu ? yerim ben onuuuu
Hem dövmüş hem aldatmış hala bu adamı sevebiliyorum diyorsanız ne diyelim bize susmak düşer Allah sabır versin bundan sonra.
Hem dövmüş hem aldatmış hala bu adamı sevebiliyorum diyorsanız ne diyelim bize susmak düşer Allah sabır versin bundan sonra.
Ben hayatımda aldatılıpta boşanan sadece 1 kadın gördüm.Bu forumda da 1 tane.Kadınlar çok ahkam kesiyorlar aldatılırsam şöyle olur böyle olur basarım tekmeyi falan filan.Eeee neden ozaman aldatılıp boşanan kadın göremiyoruz.1 elin parmaklarını geçmez.Nedeni ayrılık acısı toplum baskısı vs.Bu söylemlerden sonra büyük konuşası gelmiyor insanın.Aldatma ve üstüne de dayak olsa ben boşanırdım ailem beni el bebek gül bebek büyüttü o kim ki bana bunları yaşatacak.Bebekli bayanları hislerim el verdiğince anlamaya çalışıyorum.Kimse istemez çocuğunu babasız büyütmek ama nediyim keşke bütün yuvalar huzurlu olsa.3 günlük dünyada alıp veremediğimiz ne acaba?
esimi coook ama cok seviyorum,
oda beni sevixo eminim bir gunluk kscamak yapti,
yada ben kendimi boyle kandiriyorum,
eger evden cikarirsam daha cok cildiririm,
nerde kimin yaninda falan filan,
ben dünden bu yana hic uyumadim,
gozumu kapattigim an esim ve o kiz gozumde canlaniyolar:-(
depresyondayim galiba,
yarin doktorda terminim var,
bebegim insallah iyidir,
eger ona bisey olursa allah korusun,
esimin vijdanini merak ediyorum ozaman
bebek katili nasil bir duygu sorarim ona:-(
ayyyy cok korkuyorum 2 gundur uykusuzum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?