Kocam beni dovuyor :(

Ya kim hortlatiyor nerden buluyorsunuz bir heyecanla okudum tam yazacam 2015 insallah konu sahibi boşanmıştır

Şu yazdıklarını polise desen kurtulmuştun.O pisliğin Nesini kıskanıyorsun gitsin işte dicem,boşanman lazım başka çare görünmüyor

Şu yazdıklarını polise desen kurtulmuştun.O pisliğin Nesini kıskanıyorsun gitsin işte dicem,boşanman lazım başka çare görünmüyor
Ben yeni üye oldum kocam beni dövüyor kadınlar kulübüne göz attım bende işte yaşadıklarımı anlatmak istedim ama Şimdi değil 1 yıl öncesini anlatıyorum bidaa dovmicek hakaret küfür etmicek diye söz verdi.. Allah kahretsin diyorum ya seviyorum işte inşallah bidaha tekrarlamaz

işte sana asla acımıyorum ye dayagini otur b8nca dayak hakaret saygisizlik veee sonuç bir daha dövmeyecek söz verdi öyle mi bu ladar basit yani ne diyim dayak yemedigin her ani firsat bil lutuf gör ki bak kocisin ne kadar iyi soz vermis artik dovmicem diye ayyyy sinir basti gece gece

Hic fikir arama bu kelime kolay degildir biliyorum ama kesinlikle boşan, bigün ansızın topla eşyanı git ailenin evine. Karnında ki bebeğe de kendine de en iyisini yapmış olursun. O evde şiddet görüp içine kapanıp babaya kinli büyüyüp ilerde bi canavar yaratacaginiza her medeni ayrı anne baba gibi çocuğu büyütürsünüz, ama asla sineye çekme bak bende hamileyim bu durumda bu ne kadar zordur az cok anlayabiliyorum ama başta geçer diye beklemen bile normal değil. Ne demek boğazımı sıkar, Allahın belasi pislik lütfen darp raporunu al ve ailene sığın ama gizli yap bunları karşında korkunç rezil bi adam var kendini düşünmüyorsan yavrunu düşün Allahta onun cezasini verir zTen pislik herif

Ne sen ne bi başkası Bana acınsın diye anlatmadım konuyu gördüm içimi döktüm dalga geçermiş gibi söylüyorsun bide herkesin farklı kimsenin bilmediği ne korkularla yaşanan hayatlar var kim ne yaşıyor bunu asla kimse bilemez. Ben eski konuya yorum yaptım ben açtım konuyu ve şimdide özür diliyorum hepinizden kapatıyorum konuyu..

pislik herif nasi dovuyor hemde hamileyken.en okuz adam bile hamileyken esine karismaz.bunu bile yapiyorsa ondan umidinizi kesin koyun tekmeyi kapinin onune atim

Seni okadar çok döven adamla sevistinmi bide boşan ne demek napacam ailen arkanda degilmi

Şu forumda evliliği daha 1 yıl bile dolmadan yaşadığı sorunla ilgili konu açıp bir de hamileyim yazanlardan bıktım. Ben bıktım buradaki üyeler sürekli evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın yazmaktan da bıkmıştır eminim ama insanlar bıkmıyorlar gerçekten hayret ediyorum. Evden gitmeme bahaneniz nasıl ailenizin uzakta olması olabilir? Ne kadar uzak yani dünyanın öbür olsun gerekirse böyle bir manyakla aynı evde durduğunuz saniye zarar. İlk zamanlar geçer yapmaz demişsiniz devam etmiş hamile kalmışsınız şimdi de çocuk olunca geçer yapmaz aman biraz daha büyüsün geçer yapmaz diye düşünmüyorsunuzdur umarım. Şu an siz anne sayılırsınız ve lütfen kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünüp kurtarın kendinizi böylesine bir manyaktan. Saçmasapan bahanelerin arkasına sığınmaktan vazgeçin lütfen

Elleri kırılsın.
Akıl vermeye gerek yok güzelim kendine saygın varsa çık git o evden

Ya bebeğini kaybedersen. Yine de devam eder misin canım?

Sizi döven bir adamın tam olarak neyini sevip kıskanıyorsunuz?

Babalık görevlerinin içinde "çocuklarının anasını dövmemek" diye bir madde yok galiba. Saygı, sevgi vs de yok. Ne yapıyor, size saldırırken çocuklara gözlerini, kulaklarını mı kapattırıyor? Böyle bir aile hayatında o çocuklar ne kadar sağlıklı yetişecek?
Kendi hayatınızı mahvettiğiniz yetmiyor, çocuklarınızın hayatını ve hatta toplumun geleceğini de mahvediyorsunuz.
Siz seviyormuşsunuz, size üzülmüyorum da önünde dayak yiye yiye şiddeti normalleştirmesine neden olduğunuz çocuklarınız yarın bir gün başkalarının çocuklarının başını yakacak, ona üzülüyorum. Tıpkı çok sevdiğiniz kocanızın sizin başınızı yaktığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…