Kocam beni dovuyor :(

doğunca çocuğunda dayak yiyecek bundan emin olabilirsin ve sen daha şiddetli hırpalanacaksın Allah mazlumların yanındadır bunu düşünüp karar vermelisin

Konu sahibi nerelerdesin?
Allahim ya bu gercek olamaz.

Dayak atan hayvan (ozur diliyorum hayvanlardan) insan olmaz duzelmez. Onun yeri sokak kopekleri gibi sokaklardir evine sokma! Hemen polise git darp raporu al bunu gizli de yapabilirsin. Yarin bir gun ki en kisa zamanda yapmani gonulden isterim bosanmaya kalktiginda mahkemeye sunarsin.

Buaraya yazana kadaren yakın hastaneden darp raporu al ve polise git.bence bi bilet parası bul ailenin yanına git ama anladiğim kadarıyla gitmek değil çözmek istiyoraun ama imkansiz.bu varlık düzelmez seni hamileylen dövıyorsa sonrasında daha kötüleri gelicek malesrf

darp raporu alın hemen boşanın, allah ıslah etsin böle sevgide evlilikte aşkta olmaz, yazık günah değil mi sana karnındaki yavruna, dahada artar bu durulmaz şiddetin dozu, böyle insanlar insanın başını belaya sokar küfre sürükler.ayrılın beklemeyin, çok üzüldüm vallahi tek yaşıyor olsam bana gel derdim ama aileyle olmuyor işte üzülme

adam hamile hamile seni dövüyor öyle mi yazıklar olsun gerçekten
ailenle konuş bu durumu hiç hoş değil yaptığı yazık hamilesin sen etkileniyorsun üzülüyorsun o bebekte etkileniyor hissediyor bu iş böyle yürümez bir büyük el atsın bu herife haddini bildirsin.

Bu 2011 yılında attığın mesaj. Adam kendini belli etmiş aslında. Bile bile lades demişsin çok üzüldüm.. Yani evlenmeden önce iyiydi demişsin ama ben burda sevgiliyken bile iyi bir adam göremedim..

Şimdi okudum da sanada üzüldüm senin daha bişey mi benimki haksizken öyle bir haklı çıkarıyor ki kendini bi dövmesi var İnan artık alıştığım için kendimi hazırlıyorum biliyomusun vurduğunda ter basıyor insanı biraz canım yanıyor hissetmiyorum okadar dovuyoki hatirlamiyorum nerede vurduğunu bu kendime geliyorum önce konuştuğumda cenem agriyo yutkundugumda gırtlak kemigim aciyo gözümü kirptigimda bi ağırlık hissediyorum nefes alırken yanlarim aciyo bilmiyorum boşanmayı çok düşündüm ama öyle bir insanki aileme zarar vereceğinden korkuyorum delinin teki ne yapacağımi belli olmuyor küfürbaz beddua eder kocalık hissini tattirmaz bana ama suç benim biliyomusun Antalya'ya gidip calicakmis bende çok kıskanc biriyim izin vermiyorum senden ayrilirim dedim hepsi bu yani acaba hakettimmi çok soruyorum kendime desen ki iyi olduğu zamanlarda var ama bu küfürleri pis serefsizce lafları dayağı beni bitiriyo

Sinirlerine hakim olamıyorsa , sorunluysa gidip tedavi olsun
Siz ailenizin yanına gidin , tedavi süreci bitince gelirsiniz
Aksi takdirde yol verin gitsin , nedir bu kadınların çektiği. Bu devirde bir de

Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki kardeşim
Ailene hiç bir şey yapamaz . Seni dövdüğünde Şikayet et bir gece kodeste yatırsınlar aklı başına gelir, Ailene de sana da buluşamaz
Benim de küçük bir kızım var. Böyle hanzolar için mi yetiştirip büyütüyoruz
Kendini düşünmüyorsan, anneni düşün. Bu yaşadıklarını biliyor mu ailen?

kusura bakmada delimisiniz divanemisiniz?! Ayrilmak icin bogmasini mi bekliyorsunuz

Konu eski arkadaslar. Hortlatmislar yine...

İlerde hastalıklarla uğraşan piskolojisi bozuk bir anne olmak istemiyorsan. Hayırsız evlat istemiyorsan boşan ayrıl bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…