Kocam beni dovuyor :(

Siddete basvuran bir adamdan hic bir cacik olmaz , ne baba olur nede es olur !
Malesef bosanmaktan baska caren yok yada ömür boyu dayak yeceksin baska cözümü yok bunun..

yani afedersin ama ne demeye çocuk yapıyorsun?? hamile kalınca dövmeye başlamadı ya öncesinde de vardı. dövmesin sövmesin diye kendini kurtarmak için boşanacağın yerde çocuk yaptın onunda kanına girdin. kusura bakma dost acı söyler. 3 yolun var boşanacaksın ve çocuğu alacaksın. boşanaksın ve çocuğu vereceksin. boşanmıycaksın ve dövülmeye sövülmeye razı geleceksin.

183 ARA POLİS OTOSU GÖNDERSİNLER ŞİKAYETÇİ OL NEZARATHANEDE YATSINDA AKLI BAŞINA GELSİN VE UZAKLAŞTIRMA İSTEYİN

hamile bir insana el kaldıran biri kocayı bırak İNSAN bile olamaz.....

Hamileyken bunları yapan ileride neler yapar.kendi iyiliğin için BOŞANNN

Geçmiş olsun,
Vallahi siz yeterince taviz vermişsiniz adam da coşmuş sınır tanımıyor.
Hırpalamak ne demek bırak dövmeyi? İlk girişiminde dünyayı dar etseydiniz bu kadar yüz göz olmazdınız.

Boşanmanız hayrınıza görünüyor ..

2 seçeneğin var sağlıklı bir hayat geçirebilmek için.

1-boşan
2-birinci seçeneğe bir daha bak

canım bian önce bir önlem al. Şiddete başlamış ise önüne geçemezsin bak. Karnındaki bebeğine de mi acıması yok eşinin ya. Çok üzüldüm canım boşanmak bir çözüm ancak şans ver bence bebek için ama mutlaka gözü korksun. Bebek olmasa boşan derdim hemen ama bebeğe yazık. Belki problemleri vardır ne dersin? bekarken öyle değise borçlar falan mı bu hale getirdi. Annenlere git evi bırak bi korksun yalvarsın ve sende güçlü dur hiç taviz verme

En başta böyle bir şeye izin vermeyecektin hamile birine nasıl el kaldırır yaa hiç mi vicdanı Allah korkusu yok bu adamın !! attır nezarete aklı başına gelsin ailende yanında yok sahipsiz sandı seni .. korkma sakın eşinden ,güçlü olduğunu gösterr ... İNSAN değil ya !! o kadar üzüldüm ki okurken bende hamileyim insan hem ilgi istiyor bu dönemde daha da duygusal oluyor bebek nasıl etkilenmiştir kim bilir

niye her dayak yiyen çocuğunu veya ailesini bahane ediyor gerçekten anlamıyorum . ailem üzülür mantığını aklım almıyor adam seni öldürünce ailen daha az mı üzülecek

bir de ikiz bebeklerin olacakmış çok yazık o çocuklar nelere maruz kalacak kim bilir ailen uzaktaymışta bilmem ne uzakta olsun sende habersizce bir şey belli etmeden adam işe gittiğinde bas git ailenin yanına

daha fazla katilamazdim.
her seferinde agzimi aciyorum bu "Allah verdi" diyenlere, sonra susuyorum.
bize niye vermiyor Allah, olmasi gerektigi gibi korunursan, Allah istemedigini biliyor ve vermiyor bacim. Birakin bu uyutmalari artik.

Allah çocuğu verdi de. Sana bu adamdan boşanma hakkınıda hem Allah hem Adalet verdi. Onu neden kullanmıyorsun. Arada çocuk var Ailem mutsuz olur.. gibi laflar sadece kendini avutmak için. bildiğin adamdan vazgeçemiyorsun. Şiddet Şiddeti doğururmuş. Erkek evladın olduğunda babasından görüp: Kadını dövebilme hakkına sahip olduğunu öğrenecek. Kız çocuğun ise. Kocası onu dövdüğünde susma hakkına sahip olduğunu öğrenecek. Çocuklar aileden ne görürlerse onu yaşarlar.. Şimdi boşanmaman hem senin hemde çocuklarının geleceği için çok tehlikeli.

Bikmaya basladim demissiniz ya, bikmadiniz yani basladiniz sadece oyle mi?
bosanmazsaniz sizi cocugunuzun onunde dovmekle kalmaz cocugunuzu da sizin onunuzde dover. Daha karninizdayken umursamayip doven adam bu...

daha fazla katilamazdim.
her seferinde agzimi aciyorum bu "Allah verdi" diyenlere, sonra susuyorum.
bize niye vermiyor Allah, olmasi gerektigi gibi korunursan, Allah istemedigini biliyor ve vermiyor bacim. Birakin bu uyutmalari artik.
Evet aynen öyle. Dikkat etmiyorlar sonra Allah verdi. Sanirsin ki butun bebekler mucizevi sekilde oluyor. Kocaniz korunmuyorsa icin kardesim dogum kontrol hapini, zor degillll

ayyyy dondum kaldımmm yani birde hamilesiniz size eş olamamış bakın birde baba olamıyor çünkü size zarar verecem diye yavrusunu bile düşünmemiş vicdan meselesi ... iyi düşünün karar verin derim..

Çalışmıyor diye katlanmak zorunda değilsiniz.. bebeğine anneniz bakar siz bir işe girersiniz... vasıflı yada vasıfsız hiç önemli değil... benimçalıştığım yerlerde bizlere yemek yapan ablalar vardı sadece yanii iş bulursunuz ...

Eşiniz sizi dövmüş, üstünüzü başınızı yırtmış sonra da kapıya atmaya çalışmış ama siz çıkmak istememişsiniz. Tam zamanı işte sizi kapıya atmaya çalışmasına bile gerek yok sizin o kapıdan kendi isteğinizle koşar adımlarınızla çıkmayı tercih etmeniz gerekirken siz içeride kalıp işkenceye devam etmeyi seçiyorsunuz NEDEN?

Sakin cocuk olunca degisir deme boyle piskopat ruhlu insanlar asla degismez.cocuk falanda dinlemez karnindayken dovuyor yanindaykenmi dovmiyecek.bir tanidigim var boyle cocugun yanindada kavga yapiolar cocuk cok kotu oluyor.off cok zor bir durum allah yardimcin olsun canim.ailen sahip cikmazmi git soyle sigin onlara gozu donmus bi adamla nasill yasanir.azap gibi .buyutursun bebeginionlarla beraber.istemeselerde torunlari olunca vicdanlari sizlar kabul ederler.

"değişir diye düşündüm" demişsin ya. burdan herkese söyleyeyim.: dayak ve aldatma konuları hastalık gibidir. bir kere yapınca ,gene yapar. sen ilk hareketinde resti çekecektin. bu hallere gelmeyecektin.
senin özür dilemen de ne oluyormuş?! yengenin kafası güzel galiba. bence onla da bir daha görüşme. ve boşan kardeşim. ailenin yanına git. gidemiyorsan çalış,kendine ve çocuğuna bak. al işte aynı benim annemin hikayesi. annem başardı. ...

boşanma konusunu açınca da dövmeye kalkacak. yalnızken söyleme. yanında hep ailen, büyükleriniz falan olsun.dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…