Kocam beni dovuyor :(

napıcam diyorsunda söyledğimizi yapacağını hiç sanmıyorum. 10 aylık evlisin ve düzelir diye umduğun döven bir kocan var neden bu adamlara bu kadar bel bağlıyorsunuz boşanmak niye zor geliyor ? Kör kütük mü aşıksın onsuz olmayacakmı neden düzelmesini umuyorsun önce kendinizi düşünün sevin sonra bu adamlara bu yüzü verin herşeyi geç hamilesin ya senle birlikte o yavruyuda dövüyor. Allah ıslah etsin

fikir bellide senin o fikri alacağın muallak..ne diyelim barış gitsin..
edit:boşan diyen çok olacak kesin ters tepecek

hamile kadına el kaldıran erkekten iğreniyorum... sana boşan demekten başka birşey söyleyemiyorum canım

Biz şimdi ne diyelim sana.Bi de ilk zamanlar geçer demişsin.Sen sindikçe kabul ettikçe ilk tokatında o evi terketmedikçe nasıl geçecekti.Bi de utanmadan yeni evli hamile karısını dövüp benden özür dilesin diyor.

Evliliğin ilk başlarında hele ki hamileyken eşiniz size bu şekilde davranıyorsa ilerleyen zamanlarda neler olur bilemedim. Buradan bakıldığında evliliğinizin hiç sağlıklı gözükmediğini üzülerek söylemek istiyorum. İlk bir kaç yıl içerisinde aynı evde yaşamaya alışık olunmadığından mutlaka tartışmalar çıkabilir ama bu şiddet boyutuna gelmemelidir.

HEr ne kadar yapmayacağınızı düşünsem de ne yazık ki boşanmaktan başka çıkar bir yol göremiyorum.

darp raporu alıp şikayetçi olurdum herhalde.bu terbiyesiz falan değil sadist resmen ruhsal problemi olan biri belli ki.hala o evde ne duruyorsun topla pılını pırtını bin otobüse git ailenin yanında.sen katlanıyorsun diye çocuğun da bu dayakları çekmek zorunda mı?günah okurken içim eridi resmen yazık ya...inan kocanı tokatlayasım geldi

boşan boşan boşan. hayvan herif bir de hamilesin. bu adam kesinlikle bir cani.

hamıle halınle bu kotu adamı cekmek zorunda degılsın

hadi kendine acımıyorsun da karnındaki yavruya da mı acıyorsun? hamile kadına el kaldıran yaratıktan ne sana koca ne de çocuğuna baba olur,geçer düzelir diye düşünme ,sen sustukça kabullendikce değişmeyecek,boşanmayı göze alamıyorsun sanırım ama en azından ailenin yanına falan dönsen artık tepki verdiğini kararlı olduğunu görse belki düzeltmeye çalışır kendini

dayagin özürü yok. üstelik hamileymissin.
bu adamdan ne koca nede baba olurmus ya neyse

Sastim kaldim sana
Nasil hala evli kalirsin gururlu onurlu ol ve bosan
Bosanmadan once de o adami ben olsam vileda sopasiyla doverim!!

Hyr degildi tabiki evlenince boyle yaratik oldu
kiyamam sana ya rabbim sikintilarini gidersin ins.diyecek kelime bulamiyorum .rabbim islah etsin kocanizi.bende siddet gordum esimden ve en kisa zamanda bosanacagim ins.beklemek sorunu cozmuyor .daha da kotu oluyor.bunu bil duzelir diye bos yre umitlenme..arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…