Kocam beni dovuyor :(

Anladım papatya buketi bunu görmem iyi oldu haklıymışız yani yazık valla ne diyim Allak kadınlarımıza kızlarımıza akıl versin

üzerine yazacak bir şey yok
konu sahibi bile bile evlenmiş bile bile çocuk yapmış bile bile devam edecek sanırım
daha yazabilirdim ama hamile kadına birde ben üzmek istemiyorum ama canını ve karnında ki çocuğu seviyorsa kaçsın şu adamdan

doğduğunda bir zarar veririm diye dokunmaya kıyamayacağın bebeğini dövdü ve ölümüne neden olabilirdi. yaşanan olay bu. eşin dediğin kişi çocuğunun canına kast etti.

Üzüldüm durumunuza.. kesinlikle tavrımızı çok ciddi bir şekilde koymalısınız.. ya darp raporu alıp şikayetçi olacaksınız yada aileleri bir araya getirip bu durumu konuşacak ortak bir noktada buluşmamız gerek.. yazık doğacak bebeğe.. bu tür durumlarda asla düzelme olmaz

Hamile hamile dövüyor bide kusura bakmayın ama o adamdan ne koca nede baba olur direk boşanın

Önceki konuna baktımda çarşambanın gelişi perşembeden belliymiş. Evlenmeden önce de kocan boyleymis ki tek fark şiddet yokmuş.esin öfke kontrolükonusunda yardim almalı. Yoksa ya bu hayati boyle yaşarsın yada ayrilirsin.

Bence acil ailenin yanına git ve boşan. Esin sorunlunun teki ömür boyu dayak yicegine boşan 1 2 sene zorluk çeker eski haline dönersin. Nereye kadar dayak yiceksin

Acil boşan böyle bir durumda polisi ara darp raporu al boşanırken delil sana tazminat al hakim onun ağzına sıçar valla bide hamilesin nafaka al bu işi bitir sonu gelmez ne gelcekse başına genç yaşta ge

Allah yardımcın olsun ya tekmeyi basıcan yada kaderine boyun eğcen (tavsiye etmem)

Ne olduğu belliymiş, bununla niye evlendin ki yani? Daha mı iyi oldu şimdi! Boşan kurtar kendini de desek bunu yapmayacaksın bir çokları gibi, olan çocuğa olacak tabii eğer doğmasına musade ederse.

Ayyy canim ya yemin ederim içim acıdı haline, bence o hayvan esin hem seni, hem de karnındaki yavruyu dövüyor. Hamilesin sen hormonlardan dolayı sinirlide olabilirsin biraz anlayış yahu. Bosan al nafakani bebeğini de sağlıklı bir ortamda dogur ve büyüt allah yardımcı olsun. Offf sinirden mideme ağrı girdi ya

O elleri kırılasıca hasta adamdan boşanın arkadaşım. Yazık değil mi size..
Yarın öbür gün çocuğunu da döver.
Psikolojisi bozuk bir çocuğunuz olur. Çocuğa da yazık olur yani..
Sinir içinde kaldım. Hamilesiniz üstelik. Dayak nedir yahu!

Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
Çüş daha neler öküz yaa..
Kusura bakma csnım ağzımı bozdum allah ıslah etsin ne diyeyim. Boşan veya boşanma demek bana düşmez ama enazından tepkini koy ortaya..

Ahh ahh diyecek soyleyecek hic birsey bulamiyorum.Esiniz olacak kisi nasil sizi boguyor,morartiyor,ustunuzu yirtiyor.Neden insanliktan bu kadar nasibini alamamis?Kendinden gucsuz bir canliya basil siddet uygular insan oglu.Hamilesiniz ustelik ikinizin cocugunu tasiyorsunuz. Inanin hamile arkadaslarimin evine gitmeye cekiniyorum yormamak icin.
Sizede bircift sozum var.
Kendinizi bu kadar degersiz gormeyin. 6 sensedir melekti de birden mi siddet manyagina donustu bu adam.Niye hamile kaldiniz.Allah esinizin kalbine merhamet versin.

zaten baştan belliymiş. niye zorlayıp evlendin ki....

Cocuk yapma tarafta ri degildik ama rabbim verdi mi oluyo iste
Korunmayip korunmayip dun tüm konu açanlar aynisini soyledi ya pes. Allah nasil verdi gercekten merak ediyorum!
Allah verdi diyene kadar evlenmeden nasil korunacaginizi duzgun sekilde arastirin artik ya. Sanirsin ki tum bebekler gokten zembille iniyor. Hayir arkadasim, şuna tedbir almadik oldu diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…