üzerine yazacak bir şey yokVallahi anlamıyorum billahı anlamıyorum.
Huzursuzluk bile değil bakın bildiğiniz şiddetin olduğu bir eve çocuk yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz. Allah verdi vermesine de Allah verdi diye babasından dayak yiyen bir çocuk mu yetiştireceksiniz? Hadi çocuğunu dövmesin, anasını gözü önünde dövecek bir adam bu. O çocuk anasının dayak yediğini görerek büyüyecek de psikolojisi normal mi olacak sizce?
Bari çocuk yapmayın ya.
Yazık günah o çocuğa.
Size üzülmem! Kendiniz kabul ediyorsunuz. Hep derim ilk tokatla ilk darpla kalan kadın gitmeyen kadın dayağın devam edeceğini göze alır. O ilk tokatla kalmaz artarak devam eder şiddet. Siz dayağa tahammül edip kalıyorsunuz. Sizin seçiminiz. Ama o yavrucağa günah değil mi? Manyak bir baba, dayak yiyen bir ana sürekli bir huzursuzluğa doğacak? Sorsanız o hayata doğmak ister mi acaba?
Yazık günah ya.
Bir an önce çocuğunuz için ayrılmalısınız.
O şiddet bu kadarla da kalmayacak. İleride karnınızdaki bebek doğduğunda onunda şiddet görmesini mi istersiniz?
Kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın da ayrılın.
Acil boşan böyle bir durumda polisi ara darp raporu al boşanırken delil sana tazminat al hakim onun ağzına sıçar valla bide hamilesin nafaka al bu işi bitir sonu gelmez ne gelcekse başına genç yaşta geSlm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Çüş daha neler öküz yaa..Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
zaten baştan belliymiş. niye zorlayıp evlendin ki....mrb kızlar cnm çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım varşimdiden tşkler arkadaşlar
Korunmayip korunmayip dun tüm konu açanlar aynisini soyledi ya pes. Allah nasil verdi gercekten merak ediyorum!Cocuk yapma tarafta ri degildik ama rabbim verdi mi oluyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?