• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla

Siz ne düşünüyorsunuz çözüm konusunda?

canım gerçekten çok üzüldim böyle olmasına. senin yerine olsam polise giderdim ve darp raporu alırdım. sen de üstüne gitmemeye çalış. sabah siniri falan diyorsun. o huylarını bırak aynı zamanda. umarım düzeli ama düzelmiyorsa da yapacak bir şey yokgeçmiş olsun hayatım :(

Dondum kaldim.Rabbim rizkini verir calisir bakarsiniz evladiniza.Size bunlari yapan evladinizida dover.Ama bosansaniz bile onun ofke kontrolunu ogrenmesi lazim

Siz ne düşünüyorsunuz çözüm konusunda?
Ofke duyuyorum ama kac gundur yikik durumdayim ne hayal etmistim ne cikti bi insan bu kadar mi degisir diyorum dimdi boyle yapan çocuğu da yapar çocuğun gozu onundede yapar piskolojim cok bozuk

Hamile kadını nasıl dövüyor ya, darp raporu alıp neden boşanmıyorsunuz???? Bu adam çocuğunu da döver yazık değil mi o çocuğa böyle bir aile ortamında dünyaya getireceksiniz... Bir de Flört aşamasındayken de böyle miydi ????

Hamilesiniz sanırım.. Neden evliliğiniz oturmadan çocuk yapıyorsunuz ki daha 10 ay olmuş o yavrucak daha karnınızdayken etkileniyor bu kavgalardan dayaklardan.. Allah yardımcınız olsun ne diyim :KK17:
Cocuk yapma tarafta ri degildik ama rabbim verdi mi oluyo iste :(

Hamile kadını nasıl dövüyor ya, darp raporu alıp neden boşanmıyorsunuz???? Bu adam çocuğunu da döver yazık değil mi o çocuğa böyle bir aile ortamında dünyaya getireceksiniz... Bir de Flört aşamasındayken de böyle miydi ????
Hyr degildi tabiki evlenince boyle yaratik oldu

Ya en azindan evi terket, bisey yap. Kabullenme. Gunah degil mi ya, bi insana el kalkar mi? Sizin siddet karsilikli zaten. Cocuguna cok uzuldum ben...

üstelik de hamilesin. :110:
Allah ıslah etsin kocanı. Ailenle görüş ve böyle bir dengesizle uğraşma. İnşallah mesleğin falan vardır.

Yalniz, esiniz size hamileyken bunlari yapiyorsa,hamile degilken daha da fazla yapiyordur. Cocuk yapmasaydiniz keske. En cok bebege uzuldum.

Allah yardimciniz olsun. Esinize insaf merhamet versin.

hamilesin ve kocan seni dövüyor mu ?
ileride çocuğuna da aynı şeyleri yapar bak biliyorum canın dayaktan çok hazmedememekten yanıyor. ama git ailene git. o evden gittiği gibi uzakta da olsa git. topla eşyanı asla düzelmez çünkü. boşan kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün yap bunu.

Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim

Back
X