• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

zaten baştan belliymiş. niye zorlayıp evlendin ki....
O zaman da bin kişi bu adam evlenince daha beter olur demiştir eminim. Ama yok, klasik kk işte. Biz uzuldugumuzle kaliyoruz, onlar cektikleriyle kaliyor. Kisir dongu.

mrb kızlar cnm çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım var :KK5: şimdiden tşkler arkadaşlar

şunu yapanla evlenmişsin şimdi boşanacağını hiç sanmam
bence şok aleti falan al ya da evdeki bi odaya çok sağlam bi kapı taktır adam seni dövecek gibi olsuğunda gider oraya saklanırsın.

bi dahaki sefere öldürürde rahatlar artık hey Allahım bu ruh hastaları parayla değil sırayla heralde

Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bi çıkış yolu bulursun umarım . Ama ben olsam ailemin yan na giderdim. Bi zaman da gelmezdim. Onun hal hareketlerine göre de bi yoluna bakardım.

darp raporu alın derhal
boşan boşanma ama hemen hiç vakit kaybetmeden alın
ayrıca niye boşanmıyorsunuz adam belli ki sizi daha da hırpalayacak böyle bir ortam da dayak arsızı eş, hoşgörüsüz büyüyen bir çocuk ne kadar sağlıklı kalabilirsiniz?
dayaktan çocuğunuz sakat olduğunda vicdanınız keşke dayaktan kaçsaydım demeycek mi

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Kusura bakmayın lütfen ama eşiniz tam bir hayvan. Şiddete meyilli bile olsa hamile bir kadına el kalkar mı ya.

bosanmalisiniz. yani, hamileliginiz ileri donemlerine gelmeden. “guclu olucam ben" “guclu kadin olucam" diyin kendinize. gururunuz daha fazla kirilmasina musaade etmeyin fiziksel darplar bi yana, bu ruhunuzda travmatik izler birakir, birakicaktir da. mental rahatsizliklariniza kadar ilerlememeli. anneniz ve babanizin yanina gidin, miniginiz dogdugunda Rab nasip eylemesiyle bi is'e girer, calisirsiniz. bircok defa yapmis olan bunu surdurur. bu da sizi soldurur. ve siz guclu kalamazsaniz bebeginiz de beslenemez ki sizden, unutmayin. boyle bi babaya sahiptim ve cocuklugumdaki siddetli ne sey var ise geri geldi bi anda. annenin boyun egmesi, babanin erkekligini boylesine gosterecek kadar basitlesmesi. bu yuzden ozguven sorunu yasiyorum, evlilige sicak bakamiyorum, bakarsam da; bi kadinin kesinlikle ekonomik ozgurlune sahip olmadan bi erkegin boyundurugu altina girmemesini dogru buluyorum. muthis bi ask ile evlenilmis olabilir, ancak gecim derdi, kendine bagimli kilma olayi oldugunda ask da biter, sevgi de, saygi da, yerini anlam verilemeyen bi “mecburiyet" aliskanlik alir. bunu yapmayin kendinize. ne olur.

ne yapayım diye sorma öldürcek seni baksana boğazımı sıktı diyorsun birde hamilesin.. ahh böyle bir yaşantınız varken neden hamile kalınır ki böyle bir adamı baba yapmak yazık...

ARKANA BAKMADAN UZAKLAŞ , BOŞAN O ERKEK KILIKLI VARLIKTAN

kendinizi düşünmüyorsanız karnınızdaki yavrunuzu düşünün.
belli ki eşiniz hastalıklı adamın teki.
düzeleceğini de hiç beklemeyin.
böyle bi hayatı ne kendinize ne de çocuğunuza yaşatın.
daha fazla vakit kaybetmeden boşanın.

kır kere yazıyoz,bazende kızıyorum yazma diye,ya ne olduğu belli adamalrda evlenıyorsunuz,sonra çocuk,sonra tv yı aç benıde dövdü,öldürüldü falan,kimin suçu?

Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
Allah'a yine havale et ama bu adamla 5 dk bile geçirme.
Anlamıyorum sizin aklınız nerede neden hala o evdesiniz?
Sizin gibilere üzülmemek gerek aslında ama karnındakine üzüldüm ben, daha doğmadan şiddeti öğrenen bir bebek büyüyor karnınızda bunun bilincinde misiniz?

Sevgili ikende nişanlı ikende bir sürü sorunlarınız olmuş her defasında çok seviyorum konuştuk barıştık durumuna gelmişsiniz. Demekki sorunlarınız hiç çözülmemiş siz bu adamda ne varsa yapışıp kalmışsınız kendiniz bile bile bu hale düşmüşsünüz. Korkarım şimdide aynı durum devam edecek. Artık nereye kadar giderse.

Arkadaşım kendine, en önemlisi küçücük bebeğine yazık etme daha fazla...
Sen annesin herşeyden önce çocuğunu düşün.
BOŞAN kurtar ikinizi de bu eziyetten:(
İnan bana geriye dönüp baktığında bu adamla geçirdiğin günlerine yanacaksın sadece:(

kadına el kadırmak 10 şefersizliğe eşdeğerse, hamile bir kadına el kaldırmak yüz milyon şerefsizliktir..bunun karakter falan olduğunu zannetmiyorum resmen hastalıklı ruh hali..iki önerim var.

1.düzeleceğine inanıyorsanız şerefsizliğine kilit olacak derecede uyumluluk göstermelisiniz...yüz milyon şerefsizlik dedim bak senin buna uyumun yüz milyon güzel davranış uyum sabır sevgi aşk olmalı..hiç terslememelisin..bir süre sonra kıyılamayacak olduğunu anlayacak..bir umut, inşallah...ama gel gör ki düzelmedi 2.yöntemi bir saniye dahi düşünmeden uygula..kendi ve bebeğin sağlığı için.

2.ceza yöntemi...darp raporu ve adli süreç..bunu gönülden desteklerdim ve bunun olması için çok ayrıntılı görüşümü yazardım ama yeni evlisin, hamilesin, uzun ilişkiden sonra evlenmişsin..belki kısa bir dönem içindir belki başka sorunları vardır diyerek ayrıntıya inmiyorum...

Aileniz biliyor mu size bu yaptıklarını....

Bu ewliliği sürdürmeyi düşünüyor musunuz,

Kendi yawrusu anne karnındayken karısı döven, yarın öbürgün kendi çocuğunuda sizin gözünüzün önünde döver...

Ya da çocuğunuzun gözünün önünde sizi döver...

Aileniz arkanızdaysa bu ewliliği dewam ettirmeyiniz evladınız için öncelikle bunu yapmalısınızz....

Back
X