yanii onları yakarım vermem de yaa bu kadar pasifmisin ki al balkona at yak cakmagıKocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım
Ooooo kocaya bakEşiniz çeyizinizi nerden biliyor?
Benimkine geçen kettle için su koy dedim 5 senedir mutfak tezgahındaki alet için "nerede kettle? " dedi kaldı ki evdeki çeyizi bilsin.
Kocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım
bencil biraz galiba.Kocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım
Hayır evliNiye veriyor ki ..
Evlenecek mi kardeşi ?
Hayir evli oda ve yuzsuzler hemen aliyorlarYardımcı mı olmak istiyor çeyiz alamıyor mu o kişi?
Ben verirdim heralde kullanmıyorsam
Ama benim rızam yoksa burnundan çıkarırdım o çeyizleri
Aynen öyle kaynanam. Onun bu suru var verin bize diyo o fitneliyo acindiriyor ve kızı evliA a hic boyle bisey de duymamistim esiniz niye karisiyor boyle biseye? Esinize soyleyin elinin hamuruyla ceyiz islerine karismasinayrica vericeksin ne demek yani ay cok sinir oldum suan kaynananiz varsa o fisfikliyodur belki
Özel eşya değil ama onun ailesi bana hiç birşey koymadı ceyizime o yüzden kiziyormCeyizin derken ne mesela? Benim de bir suru yazmam patigim havlum var.Adettendir diye yapildi bir kere.Bosu bosuna dolapta duruyor.Evlenince kardesime verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?