Kocam beni dusunmuyor

Yardımcı mı olmak istiyor çeyiz alamıyor mu o kişi?
Ben verirdim heralde kullanmıyorsam
Ama benim rızam yoksa burnundan çıkarırdım o çeyizleri

Erkek adam ceyize meyize ne karisir ya..senin gönül rizan olmadan kullanan hayrini bile görmez..gerçekten saçmalık

Yok artık ya daha neler duyacağız.
Madem abi olsaydı adam olsaydi da karısının ceyizini verecegine kardeşinin ceyizine yardım edebilecek bir ise sahip olaydı.

Sen de tamam kocacim ben de senin esyalarini kardesime vereyim de, cok begenmis onun olsun de :s
Boyle sacma bi sey duymadım ya, te Allah'im, benimki ceyiz ne onu bile bilmez.

[QUOTAyseecnr, post: 42655001, member: 697832"]Kocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım[/QUOTE]
Yokk artık ağla zirla vermem de valla insan patlar sinirinden hiçbir şey soylemedin miii

Kantarın topuzunu iyice kaçırdı bu kocalar.

Görümcene söyle gelsin benimkileri alsın. Bazanın altı Tıklım tıkış. Annem kimseye verdirmiyor,kullanmıyorum da Öylece yatıyorlar Senelerdir

Eşiniz çeyizinizi nerden biliyor?
Benimkine geçen kettle için su koy dedim 5 senedir mutfak tezgahındaki alet için "nerede kettle? " dedi kaldı ki evdeki çeyizi bilsin.
Ooooo kocaya bak
Dusman basina.
Konu sahibi arkadasim sakin verme. Zorla almaya kalkarsa da kafasini gozunu patlat. Ben oyle yapardim yani. Evdeki butun esyalari kafasinda paralardim. Evini bile atese veririm. Çüş diyorum kocana. Hic boyle birsey duymamistim.

Ayy allam ya daha neler duyucam kk da
Bi şey diyeceğim ama banlanmaktan korkuyorum

Kocana sordunmu anasi guzelmiymis

Nedemek benim esyalarimi kardesine vermek ya yikarim ortaligi nekadar sacma sapan insanlar kocan ve gorumcen

Lütfen şu adamlara karşı bu kadar aciz olmayın yani kusura bakmayın ama bu nedir yahu bikere çeyizden erkek ne anlar bu Nasıl koca ne yaparsa yapsın kesinlikle müsade etmeyin inceldiği yerden kopsun bakalım nereye kadar cüret edecek bu saygısızlığa

Aaaa aaaaa adama bak.. birde emir veriyo .. ne gunlere kaldik bunuda ilk kez duydum..

Kocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım

Ne münasebet alsınlar gosterıs için senın en degerli seyını nıye alıyrlarmış . Baska bırsey olsa hadı neyse dersın de bune saygısızlık . Cok anlamsz bı ıstek

A a hic boyle bisey de duymamistim esiniz niye karisiyor boyle biseye? Esinize soyleyin elinin hamuruyla ceyiz islerine karismasin ayrica vericeksin ne demek yani ay cok sinir oldum suan kaynananiz varsa o fisfikliyodur belki
Aynen öyle kaynanam. Onun bu suru var verin bize diyo o fitneliyo acindiriyor ve kızı evli

Ceyizin derken ne mesela? Benim de bir suru yazmam patigim havlum var.Adettendir diye yapildi bir kere.Bosu bosuna dolapta duruyor.Evlenince kardesime verecegim
Özel eşya değil ama onun ailesi bana hiç birşey koymadı ceyizime o yüzden kiziyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…