- 7 Eylül 2015
- 250
- 205
- 53
- 36
Ah bu kaynanalar ayrica onlar senin ceyizine bisey koymadiysa sen baba evinden getirdigin ceyizleri niye veresin? Veremem valla hatira onlar bana de.Aynen öyle kaynanam. Onun bu suru var verin bize diyo o fitneliyo acindiriyor ve kızı evli
EnteresanHayır evli
Yeni evlenicek falan olur kendin vermek istersin ama bunlarınki resmen fesatlıkEnteresan
Hiç sanmıyorum.canım gerçi ben versem onada kizmazÇok enteresan..böyle birşey de ilk kez duydum..kocanın kıyafetlerini dağıt elaleme canım madem öyleyse...belki bir nebze akillanir
Bana sormuyor ki napcan bu kadar şeyi diyorgerçekten bu dünyada bunlar oluyor mu
ve siz gerçekten bunlara izin veriyor musunuz
Çok değişikler sürekli bizden birşey koparma derdindeleryok daha neler ya
eşinizin aklı başında mı çeyiz verilir mi hiçBide sana sormamak ne demek, kardeşide bi değişikmiş yani
Biraz ayıp olacak ama bi yeri çıksa onu da isteyene verirHiç sanmıyorum.canım gerçi ben versem onada kizmaz
ben olsam dağıtırdim kıyafetlerini..hiç acimazdim paraya falan..görsün bakalım eşinin eşyalarını dağıtmak nasıl oluyormuş..Hiç sanmıyorum.canım gerçi ben versem onada kizmaz
bunun önüne ancak eşin geçebilir. Kavgaya çevirmeden halletmelisin bu durumu, yani üzüldüğünü göre göre bu duruma devam eder mi ya, yada koparıcaksın kıyameti ama bu seferde karşı taraf ailesi iyi, sen cazgır kadın olucaksınÇok değişikler sürekli bizden birşey koparma derdindeler
O bunların farkında değil annesi elinde oynatıyor acindirmaya çalışıyor kendinibunun önüne ancak eşin geçebilir. Kavgaya çevirmeden halletmelisin bu durumu, yani üzüldüğünü göre göre bu duruma devam eder mi ya, yada koparıcaksın kıyameti ama bu seferde karşı taraf ailesi iyi, sen cazgır kadın olucaksın
Bunlar dışında çok iyiyiz zaten bu yüzden kavga çıkarmak istemiyormbu olaylar harici nasılsınz eşinle?
bunlar dışında çok iyiyseniz eşini ikna edebilirsin bence kavga etmeden. çünkü çeyiz verme olayı cidden saçmalık yaniBunlar dışında çok iyiyiz zaten bu yüzden kavga çıkarmak istemiyorm
yüzbilmem kaç parça yemek setini vermemiş sonuçta ama senin eşyanın sana sorulmadan dağıtılması sinir bozucu, eşim kursta tuttuğum notları bana sormadan atmaya kalktı diye döner tekmeyle dalıcaktım o kadar gözüm dönmüştü, en büyük saygısızlıklardan biri bence sanaait eşyların senin iznin olmadan atılması verilmesi, kan beynime sıçrıyoHavlu yemeni nevresim.gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?