kocam benı guzel blmuyor

İyi ya sizde hiç durmayın hemen kendinize bakım yapın güzelleşin bence..

Üzülmek yerine bıraz kendinizle ılgılenın sizde... Erkeklerın bır kısmı deger verıyor boyle seylere o benzetme gercek degıldırde sıze verılen bır mesajdır bnce .. Daha bakımlı olmanı istıyorum daha kadınsı olmanı istıyorum demıyorda bu seklde iletıyor belki :)

seni güzel bulduğunu da nerden çıkardın, seni beğeniyordur onu söyleyeyim...... bazen ben de iki kişiyi birbirine benzetirim, biri çok güzeldir biri de bayağı çirkin... nasıl benzetiyorsun deme, ya bakışını benzetiyorum ya sadece dudaklarını ya da çene yapısını.... hem de çok benzetiyorum ama dediğim gibi biri çok güzel, diğeri çirkin....aklıma örnek gelirse söyleyecveğim , sen görünce sen de "evet benziyorlar,andırıyor" diyeceksin. ama biri güzel olacak biri çirkin

tebriklerrr.. izindeyim ablacımm :)

Ay kıyamam ne kadar içten yazmışsınız. Neyse ki dermansız dert değil sizdeki. Eski bakımlı halinize geri dönün. İnsan nasıl makyaj yapmamaya, özen göstermemeye alışıyorsa, rutine binince tekrardan yapmaya alışıyor.
Nazlan diyen bir eşiniz var oooh tepe tepe nazlanın gönül rahatlığıyla

Belkide teyzenın güzel huyunu beğendiği içindir yada teyzenteyzenin salma kendini olma onun gibi ... diye ikaz şeklide olabilir kötüye yorumlamayın hemen

Ben konuya başka bi yerden gireceğim. Şu çirkin muhabbeti nedir arkadaşlar? Ne kadar gurur kırıcı bi kelime! Neye göre çirkin kime gore? Siz ona çirkin diyorsunuz ama belki başkasında sizi güzel bulmuyor olabilir. Güzellik bakan gözle alakalıdır. Senin gözün güzeldir onun yüzü veya burnu. Yada senin kasların normal onunki çok güzeldir mesela. Ama siz göremezsiniz bunu. Cunku dar gözlükle bakıyorsunuz. Oylebdediginizi teyzeniz duysa ne kadar uzulur kimbilir. Eşinizin öyle demesine sizin üzüldüğünüz gibi!

Ben de su evlenınce daha bakımlı olunmalı lafına gıcık oluyorum acıkcası..

1.Hergun calıssan da evde de olsan tum ev ıslerı sana bakıyor
2.Kocalar genelde bakımsız oluyor ve ınsanın orda boxerla oturan adam ıcın suslenme ıstegı gelmıyor
3.Haftada 4-5 gun cınsel ılıskı yasanıyor ve gusul alınıp fönler tekrar tekrar bozuluyor
4.Cocuk varken zaten cok daha zor oluyor
5.Insan hangı bırını yapcanı sasırıyor ve normal ev halınde oluyor..Cok dogal gelıyor bana.

Sendee.bakimlo ol karsisina cik..erkek kadinini guzel.va bakimlo.gormek isterrr..daha yeni evlisiniz canimm kendine gel veee degisime ugraaa...direk yzuune de demiss.hemen harekete gec derim

Nazlanın nazlanın nazlanın..
Yanınıza 5 metreden fazla yaklaştırmayın bakalım bir süre.

guzel bulmuyor diye kafaya takmissiniz ki buraya yazmissiniz o zaman bakimli olmaniz gerekmez mi? kocaniz icin degil once kendinizi mutlu hissetmeniz icin tabiki. ha ondan sonra da guzel bulmuyirsa siz de onu yakisikli bulmayin. ayrica -NAZLI KADINLARDAN HOSLANIRIM ne demek? cok abes ya bu laf. bir adam esine bu lafi nasil eder. bu cok saygisizca bir laf. esim bana bunu dese ben de saygili olan esinin yaninda bu tarz konusmayan adamlardan hoslanirim derim. ayrica siz de biraz uzatin bence. tamam gecimsiz olmayin ama insan kirildigi seyi bile belli etmiyorsa karsi tarafta ona istedigini yapar. hele ki saygisiz ve odunsa.... kizdim :/

Coluk cocuguyla bile bakimli olan kadınlar var bu yüzden bana çok imkansız gelmiyor.
Kuzen mesela herdaim dişarı gidecekmış modunda sabahın köründe evde dahi olsa o saç yapılır ,makyaj yapilir, her aksam ojeler cıkarılır yenileri surulur hergun..
Bu biraz içinden gelecek birsey ,usenmemekle alakalı
Şahsen ben üşeniyorum ,eşimde kaldıkı dısari cikarken bile yuzume onun tabiriyle boya surmemi pek istemez.. sadece onlarla guzelsen zaten o sahte birsey..
Ama bakimli olmak ,temiz olmak baska birsey illa bakim demek makyaj demek degildir .. onları yapmak lazım diye dusunuyorum..

İnsan kendini güzel bulması çatlar ölürmüş zaten.Bu ne kibir kendini beğenmişlik böyle. Teyzen kime göre çirkin. Acaba gerçekten sen mi çirkinsin teyzen mi çirkin.
Sen öz teyzen çirkin dersen eloğlu sana güzel ol nazlı ol der.
Annesinin bir gün bile gelmesinin lafını ediyorsun birde.Gerci kötü kaynana ise gelmesin.

evlenince kendinizi neden salıyorsunuz hanımlar asıl evliliği olan kadın daha bakımlı olmalı. kendinize çeki düzen verin bence kuaför güzel kıyafetler tarzda ve en önemlisi biraz kadınca kaprislerden nazlardan zarar gelmez. sonra ağlarsınız maazallah aldatıldım diye

Değişebilir

Silkelen kendine gel erkekler her ne kadar susu pusu abartili bulsada bi o kadar da oyle kadinlari daha begeniyorlar.ve dedigin bizi nazli isveli cilveli kadinlarida...cocugun yok anladigim kadariyla o yuzden daha da bakimli olman lazim evdesin die kendini salma.esinin seni guzel bulmadigini sanmiyorum sadece bakimsiz oldugun icin adamn gozune hergun ayni sekilde ciktigin icin boyle bi benzetme yapmistir bende..unutmayin valla erkekler gercekten bakimsiz kadinlari sevmiolar .ben seni her halinlr
severim dien bi erkek bile bile bi sure sonra bunlari soylemeye baslar o yuzden kendine ozeni hicbizaman eksik etme

biraz nazlanın bakalım ne diycek bu sefer o oyle dıyınce bende onda olmayan bir özelliği söyleyip bende bundan hoşlanırım derdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…