- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
seni güzel bulduğunu da nerden çıkardın, seni beğeniyordur onu söyleyeyim...... bazen ben de iki kişiyi birbirine benzetirim, biri çok güzeldir biri de bayağı çirkin... nasıl benzetiyorsun deme, ya bakışını benzetiyorum ya sadece dudaklarını ya da çene yapısını.... hem de çok benzetiyorum ama dediğim gibi biri çok güzel, diğeri çirkin....aklıma örnek gelirse söyleyecveğim , sen görünce sen de "evet benziyorlar,andırıyor" diyeceksin. ama biri güzel olacak biri çirkin2.5 yıllık evlıyız.kocamla bu aksam konusyordk.benı cok cırkın bır teyzeme benzettı.sok oldm.bana gore hıc benzemiyordum.ve bugüne kadar kimseden de böyle bır benzerlik dymadım.ben kendımı cok güzel bulurum oysakı.lakın cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım.kbırım yok.esımın hayatına mıdahele etmem tek annesının haftada 1gn gelmesını ıstıyorm ona soyluyorm.benı arkadaşı gıbı goryor galıba.gecen nazlı kadınlardan hoşlanırım dedı.bozuldm ama bırsey de demedım.evlenmeden oo-nce cok bakımlıydım.sımdı hıc ıcımden gelmiyor.nasıl b kadar değştım anlamıyorum.esımde yakısıklıı temız bır adam.galıba benı gzel blmyor((
tebriklerrr.. izindeyim ablacımm :)Evlendikten sonra kendini salan kadınlara oldum olası hayret ediyorum.. Halbuki kendinize daha çok bakmanız gerekmez mi.. 27 senelik evliyim.. 3 çocuğum var.. Hatta ilk çocuklarım ikiz gibiler.. Aralarında sadece bir yaş var.. Evlendiğim ilk günden beri her sabah duşumu alıp makyajımı yaparım.. Eşim uzakta ise tango ile görüşürüz.. Ve ben o zaman bile onun için saçımı makyajımı yaparım.. Hanımlar önce kendiniz sonrada eşiniz için lütfen bakımlı olun..
yani çözüm açık ve net :)İyi ya sizde hiç durmayın hemen kendinize bakım yapın güzelleşin bence..
Dimi ama ben olsam hiç durmamm ne gerekiyosa yapardım.yani çözüm açık ve net :)
Belkide teyzenın güzel huyunu beğendiği içindir yada teyzenteyzenin salma kendini olma onun gibi ... diye ikaz şeklide olabilir kötüye yorumlamayın hemen2.5 yıllık evlıyız.kocamla bu aksam konusyordk.benı cok cırkın bır teyzeme benzettı.sok oldm.bana gore hıc benzemiyordum.ve bugüne kadar kimseden de böyle bır benzerlik dymadım.ben kendımı cok güzel bulurum oysakı.lakın cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım.kbırım yok.esımın hayatına mıdahele etmem tek annesının haftada 1gn gelmesını ıstıyorm ona soyluyorm.benı arkadaşı gıbı goryor galıba.gecen nazlı kadınlardan hoşlanırım dedı.bozuldm ama bırsey de demedım.evlenmeden oo-nce cok bakımlıydım.sımdı hıc ıcımden gelmiyor.nasıl b kadar değştım anlamıyorum.esımde yakısıklıı temız bır adam.galıba benı gzel blmyor((
guzel bulmuyor diye kafaya takmissiniz ki buraya yazmissiniz o zaman bakimli olmaniz gerekmez mi? kocaniz icin degil once kendinizi mutlu hissetmeniz icin tabiki. ha ondan sonra da guzel bulmuyirsa siz de onu yakisikli bulmayin. ayrica -NAZLI KADINLARDAN HOSLANIRIM ne demek? cok abes ya bu laf. bir adam esine bu lafi nasil eder. bu cok saygisizca bir laf. esim bana bunu dese ben de saygili olan esinin yaninda bu tarz konusmayan adamlardan hoslanirim derim. ayrica siz de biraz uzatin bence. tamam gecimsiz olmayin ama insan kirildigi seyi bile belli etmiyorsa karsi tarafta ona istedigini yapar. hele ki saygisiz ve odunsa.... kizdim :/2.5 yıllık evlıyız.kocamla bu aksam konusyordk.benı cok cırkın bır teyzeme benzettı.sok oldm.bana gore hıc benzemiyordum.ve bugüne kadar kimseden de böyle bır benzerlik dymadım.ben kendımı cok güzel bulurum oysakı.lakın cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım.kbırım yok.esımın hayatına mıdahele etmem tek annesının haftada 1gn gelmesını ıstıyorm ona soyluyorm.benı arkadaşı gıbı goryor galıba.gecen nazlı kadınlardan hoşlanırım dedı.bozuldm ama bırsey de demedım.evlenmeden oo-nce cok bakımlıydım.sımdı hıc ıcımden gelmiyor.nasıl b kadar değştım anlamıyorum.esımde yakısıklıı temız bır adam.galıba benı gzel blmyor((
Ben de su evlenınce daha bakımlı olunmalı lafına gıcık oluyorum acıkcası..
1.Hergun calıssan da evde de olsan tum ev ıslerı sana bakıyor
2.Kocalar genelde bakımsız oluyor ve ınsanın orda boxerla oturan adam ıcın suslenme ıstegı gelmıyor
3.Haftada 4-5 gun cınsel ılıskı yasanıyor ve gusul alınıp fönler tekrar tekrar bozuluyor
4.Cocuk varken zaten cok daha zor oluyor
5.Insan hangı bırını yapcanı sasırıyor ve normal ev halınde oluyor..Cok dogal gelıyor bana.
Değişebilir2.5 yıllık evlıyız.kocamla bu aksam konusyordk.benı cok cırkın bır teyzeme benzettı.sok oldm.bana gore hıc benzemiyordum.ve bugüne kadar kimseden de böyle bır benzerlik dymadım.ben kendımı cok güzel bulurum oysakı.lakın cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım.kbırım yok.esımın hayatına mıdahele etmem tek annesının haftada 1gn gelmesını ıstıyorm ona soyluyorm.benı arkadaşı gıbı goryor galıba.gecen nazlı kadınlardan hoşlanırım dedı.bozuldm ama bırsey de demedım.evlenmeden oo-nce cok bakımlıydım.sımdı hıc ıcımden gelmiyor.nasıl b kadar değştım anlamıyorum.esımde yakısıklıı temız bır adam.galıba benı gzel blmyor((
Meshur bi reklam varya kurabiye reklami bende ordaki six packli erkeklere karsi bos diilim deseydiniz bakalim esiniz ne dicekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?