kocam benı guzel blmuyor

Sana tamamen katılıyorum, 6 ay önce doğum yaptım , sadece ilk hafta ailem geldi diğer zamanlar bir kişi bile yoktu yardıma gelen, bırakın süslenmeye tuvalete gitmeye zaman bulamıyordum, hal böyle olunca kaş saç bıyık hepsi birbirine girmişti, eşime bebeği bırakıp kuaföre gideyim dedim , adam bensiz bakamadı bebeğe korktu bişey olacak diye :) çalışmaya başlayınca iş saatlerimden çalıp ancak kendime bakıyorum onun ötesi zorrr, ayrıca bu bakımı kendim için yapıyorum başkası için değil, Haa eşi için süslenip püslenip cilve yapabilen arkadaşlarıda cidden tebrik ediyorum , ben yapamıyorum maalesef.

Evet sanırım bu içten gelen birşey,bende evlenmeden önce hergün saç makyaj oje vs yapıyordum ama benimde eşim mesela bunları yapmamı sevmiyor, ona görede boya insanları daha çirkin yapıyor, e buda açıkcası benim işime geliyor sadece iş yerinde toplantı vs varsa yada kendi hayatımda önemli birşey olduğunda makyaj yapıyorum çokda güzel oluyor arada değişik oluyor :)

bence siz güzellik çirkinlik boşverin bunları, eşiniz patavatsızca ama çok önemli birşey söylemiş NAZLANIN, öyle olmasınız bile NAZLANIN,cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım demişsiniz,demekki neymiş bir süre sonra adam sizi ELDE olarak görmeye başlıyor, olmayın öyle, çokta abartmadan tabi ama NAZLANINN!!

erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanır canım
size tüyo vermiş nazlanın şımarın biraz eşinize
akşamları bakımlı olun

Niye hemen adamı suçladınız ki hanımlar?
Adam karısını illa pohpohlayacak mı?
Hemen almasaymış falan diyen olmuşta. Olabilir teyzesine benzetebilir.
Nazlı kadınlardan hoşlanırım da diyebilir.
Kızacak , suçlayacak bir şey yok bence.
Konu sahibi kendide kabul etmiş zaten bakımı ihmal ettiğini.
Doğalım falan demiş ama belki adam doğal kadınlardan hoşlanmıyordur.
Sizde bakımınızı ihmal etmeyin konu sahibi.
Evli kadınların daha çok bakımlı olması gerek bence.
İlk önce kendiniz için tabi.

Evet haklısın ama bizim Türk kadınları da kendini hemen bırakmaya çok müsaitler.
Hani her zaman şıkır şıkır olunmaz ama yoruluyorum diyip her gün pijamayla da oturulmaz ki.

dün rahatsızlandım iş yerine eşim almaya geldi arabaya bindiğimde karım sen baya çirkinmişsin ya ben çirkin mi seviyorum acaba deyip güldü.
bende güldüm.
beni çirkin bulmadığını ve güldürmek için söylediğini biliyorum çünkü.
senin eşinde sana komiklik mi yaptı acaba?

bence de yanlış anlamış olabilirsiniz belki. ben kuzenimi beren saat'e benzettiğimi söylemiştim ki bence hatunun yüzü 10 numara. "ayyy aşolsun ya nerem benziyo, hiç sevmem onu" dedi dumur olmuştum
ama şöyle böyle bayanlardan hoşlanırım demesi çok çirkin yakışıksız! karşısında kankası yok eşi sevgilisi var. sözcüklerini biraz daha özenle seçmeli. ben de baklava dilimli erkeklerden çok hoşlanıyorum de bakalım ne hissedecek!
(bu arada eşin için değil ama bakımını ihmal etme kendin için)

bakımlı derken bi saçlarınıza özen gösterirsiniz.en kolay kullanabileğiniz modelde kestirin işleri pratik hale getirin.kaş göz derken illa kaşı gözü boyamak gerekmiyor kaş bıyık aldırsanız yine yeter.adamları hep farlı rujlu halinize alıştırmayın aslında erkekler çok aşırı aramaz.temizlik düzen arar.boyalı halimize biz alıştırıyoruz sonra takıntının Allahı oluyoruz. kendimizin ilişkimizin sağlığı kaçıyor.bende makyaj yaparım ama her zaman yada illa değil.ara ara yapınca daha dikkati çekiyor.onun harici cildin temiz düzgünü krem beslenme

Eşiniz nazlı kadınlardan hoşlanırım demek için biraz geç kalmamış mı?
Ayrıca içinizde tutarak biriktirmeyin hiçbirşeyi. Bu hem sizi hem karşı tarafı üzer

Benimde esimde der bazen burnun soyle dudagin boyle diye hatta hugo diye bir oyun vardi ordakine benzetirir bazen benimde zoruma gider ama ben seni boyle seviyorum der yani

bu tarz muhabbetlere neden gırıyorsunuz?

Eşin demekki eski bakımını yapmamandan dolayı memnun değil. Sürekli bakımlı olmana alışmış. Nazlı kadından kastı bence biraz cilve olsa gerek..

Eminim çok güzelsindir canım, ama sakın güzelliğini kaybetme hep bakımlı olmaya gayret et.
Bence eşin espri yapmıștır, seni kızdırmak için.

HEmen silkeleniyorsun acil bakıma gırıyorsun, kendımı saldım demıssın dolaylı yoldan. mesela kılomu aldın kısısel bakımınımı aksatıyorsun (tuy, kas, bıyık falan) bakımlı olmak makyajlı olmak degıldır. kendınle ılgılen bakımını eksık etme yataga gırerken bıle guzel bır koku sur ve esınle ılgılen fakat takma adama ters kose yap

bazen oyle bır duruma gelıyoruz ki en ufak seylerı akıl edemez oluyoruz, hıc takma silkelen hersey gıbı olur ınsallah

Kendinize bakin onem verin esiniz icin dgl kendiniz icin. Cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.!
Teyzenize cirkin demenizde hic hos olmamis guzellik goreceli bisey bellki esiniz guzel buluyor olamaz mi??
Takilmayin boyle seylere Allah mutluluk versin.

Erkekler naz seviyor yani trip değil bakın kadınsı ve istemem yan cebime koy halleri...
Güzel olmayan bir kadını bile uygun kadınsı giyim, süs, edalı konuşma,nazlı kadınsı hal tavırlar çok hoş ve çekici gösteriyorrrr...bütün erkekler gözlerini alamıyor öyle kadınlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…