Ben de su evlenınce daha bakımlı olunmalı lafına gıcık oluyorum acıkcası..
1.Hergun calıssan da evde de olsan tum ev ıslerı sana bakıyor
2.Kocalar genelde bakımsız oluyor ve ınsanın orda boxerla oturan adam ıcın suslenme ıstegı gelmıyor
3.Haftada 4-5 gun cınsel ılıskı yasanıyor ve gusul alınıp fönler tekrar tekrar bozuluyor
4.Cocuk varken zaten cok daha zor oluyor
5.Insan hangı bırını yapcanı sasırıyor ve normal ev halınde oluyor..Cok dogal gelıyor bana.
Coluk cocuguyla bile bakimli olan kadınlar var bu yüzden bana çok imkansız gelmiyor.
Kuzen mesela herdaim dişarı gidecekmış modunda sabahın köründe evde dahi olsa o saç yapılır ,makyaj yapilir, her aksam ojeler cıkarılır yenileri surulur hergun..
Bu biraz içinden gelecek birsey ,usenmemekle alakalı
Şahsen ben üşeniyorum ,eşimde kaldıkı dısari cikarken bile yuzume onun tabiriyle boya surmemi pek istemez.. sadece onlarla guzelsen zaten o sahte birsey..
Ama bakimli olmak ,temiz olmak baska birsey illa bakim demek makyaj demek degildir .. onları yapmak lazım diye dusunuyorum..
Evet haklısın ama bizim Türk kadınları da kendini hemen bırakmaya çok müsaitler.Ben de su evlenınce daha bakımlı olunmalı lafına gıcık oluyorum acıkcası..
1.Hergun calıssan da evde de olsan tum ev ıslerı sana bakıyor
2.Kocalar genelde bakımsız oluyor ve ınsanın orda boxerla oturan adam ıcın suslenme ıstegı gelmıyor
3.Haftada 4-5 gun cınsel ılıskı yasanıyor ve gusul alınıp fönler tekrar tekrar bozuluyor
4.Cocuk varken zaten cok daha zor oluyor
5.Insan hangı bırını yapcanı sasırıyor ve normal ev halınde oluyor..Cok dogal gelıyor bana.
Belki esinizde sizle sakalasmak icin soylemistirBenimde esimde der bazen burnun soyle dudagin boyle diye hatta hugo diye bir oyun vardi ordakine benzetirir bazen benimde zoruma gider ama ben seni boyle seviyorum der yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?