Kocam beni ikinci planda neden tutuyor? Ne yapılmalı?

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
Saygı gösteriyorum ama gören yok, karşı taraf birşey der aman boşver yapabilecek birseyim yok deyip geçiştiriyor ama istese yapamaz mı ? Seviyor ama sadece bilmek yetmiyor daha 1 yıllık evlilik ve bir çocuk var ve ben artık yoruldum kocamı seviyorum ailesi tuhaf olsa da kocamın ailesi sonuçta seviyorum. Nasıl düzelir bu işler bilmiyorum bazen intihar etmek geçiyor içimden böyle hayaller kuruyorum acaba oyle olursa esim beni dikkate alip benim isteklerimi yapar mı benimle ilgilenir mi...

Neden intihar, neden Allah’ın verdiği canı bir kul için alıp intihar etmek ? Neler yaşayan var biliyormusun aç kalan,yatacak yer bulamayan insanlar. Sen kocan ilgilenmiyor diye intihar edeceksin, bizimkinde ilgilenmiyor biz yapalım ölelimmi? Arkamızda çocuğumuzu bırakıp, allah askına yanlız sen değilsin, psikoloğa git.

Neden intihar, neden Allah’ın verdiği canı bir kul için alıp intihar etmek ? Neler yaşayan var biliyormusun aç kalan,yatacak yer bulamayan insanlar. Sen kocan ilgilenmiyor diye intihar edeceksin, bizimkinde ilgilenmiyor biz yapalım ölelimmi? Arkamızda çocuğumuzu bırakıp, allah askına yanlız sen değilsin, psikoloğa git.
Intihar edecegim demiyorum tabi ki haklisin cok sukur Rabbim oyle birseyi yasatmasin. Zihnim arada onu gosterip duruyor demek istedim anlam veremiyorum sanirim oyle olursa benimle ilgilenirler diye dusunuyorum ondan sanirim bu dusunce

Evlenmeden önce nasıldı ?
Severek evlendik ve gurbete geldim. Ilgiydi sonra isi yogunlasinca azaldi ama yine de ilgiliydi bir yere giderdik beni arar mesaj atardi simdi ben aramasam nadir aklina geliyorum mesela bugun 1 kez aradim o hala aramadi belki de surekli ben ariyorum diye alisti

Intihar edecegim demiyorum tabi ki haklisin cok sukur Rabbim oyle birseyi yasatmasin. Zihnim arada onu gosterip duruyor demek istedim anlam veremiyorum sanirim oyle olursa benimle ilgilenirler diye dusunuyorum ondan sanirim bu dusunce
İnan’a benim yerimde olsan kafayı yersin sükrettt

Nasil bir ilgi bekliyorsun?
Ya da kocan neleri yapmiyor?
Mutlu evlilik kapidan iceri girdiginde gyzel sozler duymak istiyorun ben dedigim icin yapilan ilgileri istemiyorum yapmacik degil mi? Tamam yogun isi sabah gidiyor aksam 9 10 da geliyor ama biz evliyiz evliligininfarkinda degil diye dusunuyorum sonucta ayni binadayiz ailesiyle tahmin edersiniz neler yasanildigini...

Severek evlendik ve gurbete geldim. Ilgiydi sonra isi yogunlasinca azaldi ama yine de ilgiliydi bir yere giderdik beni arar mesaj atardi simdi ben aramasam nadir aklina geliyorum mesela bugun 1 kez aradim o hala aramadi belki de surekli ben ariyorum diye alisti

Severek evlenmişsiniz ve ilgiliymiş eşiniz.
Belki şuan yaşadığınız sıkıntılar geçici bir dönemdir
Baştan beri öyle olsa karakteri falan diyebilirdik.
Hiç konuştunuz mu hislerinizi paylaştınız mı peki ?

İnan’a benim yerimde olsan kafayı yersin sükrettt
Cok sukur dayak yemek yok ama farkinda olmadan hakaretleriyle kırıyor.. aileden uzak olmakta kotu. Herkesin derdi var elbet cok sukur basimi sokacak evim var ama gercekten sadece para kazanmak mutluluk vermiyor . 3 şahıslar araya girdigi surece mutluluk olmuyor ki

Eşiniz ilgisiz diye intihar düşündünüz öyle mi? Peki.

Sizi anlıyorum, ilgi sevgi beklersiniz hak da veriyorum lakin eşinize, onun ilgisine bu kadar muhtaç olduğunuzu belli etmeyin.

Gösterecek adam gösterir zaten

Cok sukur dayak yemek yok ama farkinda olmadan hakaretleriyle kırıyor.. aileden uzak olmakta kotu. Herkesin derdi var elbet cok sukur basimi sokacak evim var ama gercekten sadece para kazanmak mutluluk vermiyor . 3 şahıslar araya girdigi surece mutluluk olmuyor ki
İnan’ın bu kadar onu konularda herkes şikayetçi yanlız değilsin derken bunu kastetmiştim

Severek evlenmişsiniz ve ilgiliymiş eşiniz.
Belki şuan yaşadığınız sıkıntılar geçici bir dönemdir
Baştan beri öyle olsa karakteri falan diyebilirdik.
Hiç konuştunuz mu hislerinizi paylaştınız mı peki ?
Ay görsen kafayi yersin bana sunu dediler bana boyle deme filan izah ediyorsun adam karsinda tebessum ediyor sadece dinliyor taş olsa çatlar. Boyle kendi soyler sen birsey dersin ciddoye almaz aslinda iyi merhametli biri ama boyle de tuhaf

Eşiniz ilgisiz diye intihar düşündünüz öyle mi? Peki.

Sizi anlıyorum, ilgi sevgi beklersiniz hak da veriyorum lakin eşinize, onun ilgisine bu kadar muhtaç olduğunuzu belli etmeyin.

Gösterecek adam gösterir zaten
Dogru diyorsunuz ama gosyermeyince vicdan yapiyorum sirekli kafaya takiyorum aramiyim o beni arasin diyorum dayanamiyorum

Ay görsen kafayi yersin bana sunu dediler bana boyle deme filan izah ediyorsun adam karsinda tebessum ediyor sadece dinliyor taş olsa çatlar. Boyle kendi soyler sen birsey dersin ciddoye almaz aslinda iyi merhametli biri ama boyle de tuhaf

Yaa tabi ki sıkıntını hafife almak için söylemiyorum ama burada öyle konular okuyoruz ki.
Ne eşler var.
Ama senin eşin daha ılımlı geldi bana sorun çözülebilir gibi geldi.
Bak kendinde diyorsun merhametli diye.
İlla ki bir yolu vardır, eskisi gibi olmanın.

Yaa tabi ki sıkıntını hafife almak için söylemiyorum ama burada öyle konular okuyoruz ki.
Ne eşler var.
Ama senin eşin daha ılımlı geldi bana sorun çözülebilir gibi geldi.
Bak kendinde diyorsun merhametli diye.
İlla ki bir yolu vardır, eskisi gibi olmanın.
Var ayri bir yerde yasamak cozer diye dusunuyorum

Dogru diyorsunuz ama gosyermeyince vicdan yapiyorum sirekli kafaya takiyorum aramiyim o beni arasin diyorum dayanamiyorum
İnsanların yapıları çok farklı. Mesela eşim yanımdayken sırnaşmadan duramaz ilgisi, sevgisi her zaman üstümdedir. Ancak iş aramaya gelince onu yapmıyor işte. Hep böyleydi sadece bana karşı değil herkese böyle ailesini da haftada 1 defa zorla arar. Telefonla konuşmayı sevmiyorum diyor. Artık ben de anlayışla karşılıyorum zorlamayı bıraktım. Sevdiğinden eminim o yüzden sadece buna ya da bi kaç davranışına bakarak yargılamak doğru olmaz gibi geliyor bana.

Back
X