Kocam beni kuzenim ile aldattı

Ha rica ediyorum şimdi kimse çıkıp da bana “ zaten kadın zor durumda, olan olmuş, ne acımasızsın vb “ demesin. Hata bir olur hadi bilemedin 2 kez olur. Bundan sonrası tercihtir. Bile isteye yapılan tercih. Eski konularında kendisi yazmış, kaç kez şiddet, kaç kez boşanma düşüncesi, çocuğu yere fırlatmaya yeltenmek…

Yetmemiş kuzeniyle aldatılmış, yine susmuş. Bahane de hazır “ evladım için”

Aynen.

Ben asla gaddar biri değilim, ama göz göre göre bu kadar yanlışa balıklama atlıyorlarsa bir insan, evladına ve kendine acımıyorsa, ben de acıyamam. Yalandan sırtını sıvazlayamam.

Bunları 2 yıl önce yazmışsınız. Yeni bi şey değilmiş ki? Niye şaşırmış gibi yeni konu açtınız... pes size de

Neden geri döndünüz bu kadar olanlardan sonra

Onların yaptığından siz neden utandınız ki böyle bisey asla affedilmez de unutulmaz da iyi düşünün geçer mi sizce yaşadığınız bu acı.yol yakınken boşanın

Nasıl affedersiniz? nasıl geri dönersiniz? nasıl o adamla sevişirsiniz nasıl ?
Çocuk için dönmek bahanedir.
Ben daha doğmamış çocuklarım için ilk şiddet gördüğümde gittim boşandım.
O adamla devam etseydim çocuk olsaydı büyüyünce hem mutsuz bir evde olacaktı hem de annesi gözünde ezik olacaktı bunu kaldıramazdım.
Ama şimdi olurda evlenirsem çocuklarım olursa onlara gururla öğüt verebileceğim acı/tatlı bir tecrübem var. Ve eminim anneleriyle gurur duyacaklar.
Demem o ki konu sahibi ilerde çocuğunuzun gözünde nasıl bir anne olmayı istiyorsanız onu seçin.

Ve ben yaşasaydım öyle birşeyi öğrendiğim dakika çocuğumu da alıp çıkardım birdaha dönmemek üzere ilk gittiğim yerde avukat bürosu olurdu.

Olan 1 yaşındaki çocuğa oluyor gerçekten. Çocuk kesinlikle devlet tarafından alınmalı, bu kadar göz yumma olmaz. Bu saatten sonra çocuğun başına gelecek her türlü psikolojik, fiziksel, manevi istismarda suçlu sizsiniz.

Donuna kadar alıp boşaman lazımdı, iğrenç gerçekten, kabul edilebilir tarafı yok...

2 sene önce kuzeninizi erkek ismiyle kaydetmiş ve güveniniz kalmamış. Devam etmişsiniz.
Şimdide çıplak resimler yakalandı ana evine gidildi dönüldü. Güveniniz kalmadı.

Ee bi kaç seneyede onlar aralarında bi’ dini nikah kıyar bebe yapar yine güveniniz kalmaz. Dır dır edersiniz. Olan biz üyelere olur onca efora.

Oha ya böyle anne olmaz olsun. Vallahi sadece çocuğa acıyorum inşallah kurtulur böyle iğrenç anne babanın elinden.

Derdiniz ayrılmak falan değil. Lincleyelim ya da hak verip ah yazık çocuğun da küçükmüş sineye çek dememizi beklemek. Hele şu üzgün emojiyi atıp durmanız yok mu inceden inceye bizimle dalga geçiyorsunuz. Çok kızdım size.

Mal mülk için asla kalmazdım ben olsam..çok afedersiniz ama adi basit kocanız ve kuzeniniz var..ben olsam herşeyi tüm aileye anlatır ondan sonra da boşanırdım
Evime çağırıp tüm aileyi kuzen annesi babası vs tam sofrada herkes yemek yerken pat diye anlatırdım..öyle kuzene kocaya böyle rezil olmak..boşanın mal mülk ilerde olur gururunuz önemli olan

Konu sahibi sen asla boşanmazsın. Gidip kuzeninle sevişen ve bundan zerre pişman olmayan adamla aynı yatağa girmeyi miden alıyorsa bizim sana diyecek hiçbir şeyimiz yok. Ama inşallah çocuğunu duvara atan bu babadan ve senin gibi aciz bir anneden devlet alır bu çocuğu. İnşallah o çocuğu alırlar sizin gibi iki sorumsuz ebeveyn olmayı becerememiş insanlardan. Çok sinirliyim ya.

Adam hala seni aldatıyor sen kabul ediyorsun çocuğunu da bu berbat hayata mahkum ediyosun. Allah inşallah kurtarsın o çocukcağızı elinizden.

Evi kendi üstüne yapsa ne olacak ayrilsaniz zaten yarısı kesin sizin.

Kuzen de çıplak fotolarını attıysa iletişim karşılıklıdır
Evinde yemek yemiş insan
Diğeri yatağına aldığın insan
bazı durumlarda çocuk için döndüm diyenlere kızsak da neyse diyoruz ama seninki asla geri dönülemeyecek bir olay malesef
Geç kalmış değilsin aç davanı sun kanıtlarını evi iste nafaka bağlat herkese de rezil et o iki mahlukatı.

Şuna baksanıza ya. El kadar bebeğe şiddet uygulayan adam için diyor ki “çocuğum için döndüm eve”.

İğrenç ya iğrenç.

Öyle yapmayı düşünüyorum artık

Neden yaptırmadın yapacam demiş.
Ezik ya bu kadın valla yaşadığından çok yorumlarına sinir oldum. böyle bir durumda nasıl kendine dokundurabilir ki insan?? Birinin bamyasını birinin saçlarını eline verip tozu dumana katmak lazımdı. Konu sahibi anca emoji koysun.

Eeee herşey başından belliymis her konu da biraz daha şerefsizlik yapmış adam hiç düzelmemis ki

Bebeğim çok küçük 1 buçuk yaşında babasına çok düşkün maddi olarak aileminde durumu iyi
Yahu eşiniz çocuğunuzla hic ilgilenmemiş, bir kere yarım saat baktı diye duvara fırlatıyormuş az kalsın.
Çocuğu kullanmayın boşuna.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…