- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.080
- 598
Abi çocuk tabi sevecek, başka baba figürü mü var önünde, gösterdiğin tek model bu. Hayret bir şey.Şimdi de allayıp gülleyip bebeğim çok seviyoooo diyor. 1.5 yaşındaki bebekten bahsediyoruz bu arada.
Ne babaymış yaaa.
Valla onu bunu bilmem de daha boşamak için ne gerekiyor acaba?
Adam önce bebeğe kötü davranmış. Sonra kuzene göz dikmiş, gizli gizli telefondan konuşmuş. Eh artık nude falan da yolluyorlar. E yarın bir gün de kazara çocuk falan yaparlar herhalde. Bir o kalmış.
Delilleri var zaten. Yakalamış tüm mesajları, fotoları görmüş. Ama bi şey yapmamış…Delil toplamak için devam ediyor göründüm dese. Maddi kayıp verdirmek için alelen basma niyetiyle affetmis gibi yaptım dese.
Ben olsam hemen bırakırdım demek en kolayı evet ama gerçekten büyük rezalet bu kadarı. Çocuğu düşünüyoruz babasız mı kalsın aile evine nasıl sığıyım falan ame böyle midesiz pislik bir babayla yaşaması her şeyden kötüsü.Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Adam kesin şu ara yine soğuk yapıyor , ayı bey korkuyu attı özüne döndü, konu sahibi de şimdi blöfü nasıl harlarımın derdinde.
Bizi en çok üzen en yakınımızdaki insanlar oluyor malesef.Evinize dönmüşsünüz.Ayrılmak yerine eşinizle devam demişsiniz.Üzgünüm size yaşatılanlar için.Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Okudum şimdi bütün yorumları. Senin attığın eski konuları da okudum. Ne diyeyim karakter meselesiDelilleri var zaten. Yakalamış tüm mesajları, fotoları görmüş. Ama bi şey yapmamış…
Kaynim bana kaydı konularıni da okuyacağız yakında dur hele ahdbsvsgBaldız haftasına girdik haberim mi yok?
Kaynim bana kaydı konularıni da okuyacağız yakında dur hele ahdbsvsg
Çünkü saf, masum, eşsiz kocasını şeyran kuzeni baştan çıkarmıştır. Çocuğuna uygulamaya kalktığı şiddeti unutup 1,5 yaşındaki çocuğun babasına çok düşkün diyerek çocuğunu bahane olarak gösteren, çocuğunun arkasına saklanan bir kadın.Kuzeni de affetmelisiniz.
Kocasını affeden neden kuzenine bilenir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?