Kocam beni kuzenim ile aldattı

Şimdi de allayıp gülleyip bebeğim çok seviyoooo diyor. 1.5 yaşındaki bebekten bahsediyoruz bu arada.
Abi çocuk tabi sevecek, başka baba figürü mü var önünde, gösterdiğin tek model bu. Hayret bir şey.

Bak Katibin Ruhu yukarıya yazmış sebebi.

Ben olsam hemen bırakırdım demek en kolayı evet ama gerçekten büyük rezalet bu kadarı. Çocuğu düşünüyoruz babasız mı kalsın aile evine nasıl sığıyım falan ame böyle midesiz pislik bir babayla yaşaması her şeyden kötüsü.

Bizi en çok üzen en yakınımızdaki insanlar oluyor malesef.Evinize dönmüşsünüz.Ayrılmak yerine eşinizle devam demişsiniz.Üzgünüm size yaşatılanlar için.

Delilleri var zaten. Yakalamış tüm mesajları, fotoları görmüş. Ama bi şey yapmamış…
Okudum şimdi bütün yorumları. Senin attığın eski konuları da okudum. Ne diyeyim karakter meselesi içi alıyor ki 4 yıldır böyle devam ediyor

O zaman kuzeninle ilişkilerinin devam etmesini kabulleniyorsun yani...Devam ediyorlardır kesin. Hele ki henüz sex olmadıysa mutlaka yaşanır...
İlerisini bırak cocuk babaya düşkün bahanesi mi sebep? Gelir görür cocugu, cocuk bosanmayacak sen bosanacaksın

ben olsam herkese duyururdum o resimlerini de carsaf carsaf dokerdim ortaya

Kuzen bide ya nasıl affettiniz gerçekten pes. Çocuğunuz için iyi bir şey mi yaptığınızı sanıyorsunuz

Evden ayrilmis, sonra tekrar dönmüşsünüz, affetmis sayildiniz, artik bosanma davasinda esiniz kusurlu degil bu aldatma nedeniyle. Acarsaniz da kaybeedersiniz davayi. Yeni ogrendim deseniz, illaki esinizin size yalvardigi sizin eve dondugunuzu, sans verdiginizi gosterir mesajlar vardir. Yalvardi diyorsunuz.
Ama bu durumu ailenize ve dogal olarak kuzeninizin ailesine de soyleyeceginizi soyleyip, bosanmaya ikna edebilirsiniz belki.

ben kuzeninizi merak ettim.. Kuzeninizle yüzleştiniz mi?
Hadi eşinizi affettiniz, bu zaten inanılır gibi değil ama o bunu size nasıl yaptı? Eski konularınıza göre ilk eşinizin ona ilgisi varmış sonra nasıl olaylar buraya geldi? Mide bulandırıcı bir durum gerçekten.

1. Ailenize anlatıp hemen avukat ve psikiyatrist buluyorsunuz, onların görüşleri doğrultusunda gereken işlemleri yapıyorsunuz.
2. Kocanız ve kuzeninizi karşınıza alıp size böyle zor olur hep beraber aynı evde yaşayalım, siz imam nikahı kıyın. Hep beraber çocuklarımız olsun, hep beraber büyütür mutlu mesut yaşarız deyin.
Evliliğinizin gidişatına ve sizin verdiğiniz tepkilere bakarak ikinci seçeceği tercih etme ihtimaliniz daha yüksek.
Kuzeninizle konuştunuz mu bu durumu? Utanıp ailenize söylemediniz ama o adamla aynı çatı altında olmayı sineye çektiniz.
Bu kadar midesiz, gurursuz ve kalpsiz olmayı nasıl beceriyorsunuz.
Bir evlilik ve baba-çocuk ilişkisinde olmaması gereken herşey var sizde.
Siz böyle kocanızın yaptığı herşeyi tutan bir kadın olarak sizin yetiştireceğiniz çocuğun psikolojisine yazık.
Çocuğu bahane edip tapu, mal, mülk için döndüğünüz o kadar ortadaki….
Büyüdüğü zaman çocuğunuz bunları öğrenince sizi analıktan reddedip suratınıza tükürürse hakkıdır. İnsan onuru için Yaşar para, mal, mülk değil.

Kuzeni de affetmelisiniz.
Kocasını affeden neden kuzenine bilenir ki ?
Çünkü saf, masum, eşsiz kocasını şeyran kuzeni baştan çıkarmıştır. Çocuğuna uygulamaya kalktığı şiddeti unutup 1,5 yaşındaki çocuğun babasına çok düşkün diyerek çocuğunu bahane olarak gösteren, çocuğunun arkasına saklanan bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…