Şimdi de allayıp gülleyip bebeğim çok seviyoooo diyor. 1.5 yaşındaki bebekten bahsediyoruz bu arada.
Yüz yılda bir gerçekleşen baldız tutulmasına canlı tanık oluyoruzBaldız haftasına girdik haberim mi yok?
Ne diyelim sokul kocanın koynuna sıkı sıkı bırakma diyelim artıkŞimdi de allayıp gülleyip bebeğim çok seviyoooo diyor. 1.5 yaşındaki bebekten bahsediyoruz bu arada.
Ne alakası var? Affetme belgesi mi imzaladı sanki? “Aaa siz affettim demişsiniz hayatta boşamam sizi!”mi diyecek hakim?Bu saatten sonra işe yaramaz ki, affettiğiniz için mahkeme kabul etmez
Bunu mahkedeme kanıtlayacak delilleriniz var . Evi üstüne yapmasına gerek yok donuna kadar alırsın . Bebeğine de bakarsın . Böyle bir adamla devam etme aç davayı tek celsede istemese de boşanır . Karşı taraf Kadın da tazminat davası açılır ondan da tazminat alırsın . Kendine gururuna , kalbine yazık etme . Boşa bu pisliği . Ben kolay kolay boşa demem ama sen lütfen boşan . Varını yoğunu al evladına bak .Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Ne oldu şu ara soğuk mu yapıyor?
Al birini vur ötekine. Baştan sineye çekmeyecekti. Şimdi de çocuğum babasına çok düşkün diyo. Ay buradaki kadınlar beni delirtiyor. Yanımda olsa tokatlar kendine gel derim o dereceÖteki konuları ortaya dökülünce üzülmeyi bıraktım ben. Çocuğu yere çarpmaya çalışan bi herif, kuzene zaten ayran budalası gibi bakıyormuş. Şimdi de aldatmış.
Yav daha bebek zaten, adam da yere çalmaya falan kalkmış geçmişte. Çocuğum istediği kadar sevsin, ben olsam yüz kere boşardım bunu.Yahu babasını sevecek tabi çocuk.
Ben bu konu sahiplerini anlamıyorum babasını seviyor da seviyor yav sevecek tabi bu anormal bi durum değil ki.
Bi şeyler ayarlamaya çalışacağım. Birkaç arkadaşım var. Bir şansımı deneyeceğim. En azından bebek iyi mi ondan emin oluruzYok mu bir yetkili gereken yapılsın devlet tarafından korunsun. Yapsan yapsan sen yaparsın otricim bunu
+1 ve mümkünse güveniyorsan annen veya güvendiğin birine devir et gayrimenkulleri .Madem gururunuzu ayak altına aldınız, bari tapuları kurtarsaydınız. Bütün gayrimenkul ve menkulleri üzerinize alın, zira kocanız kuzenizle bile bu haltı yiyebilecek bir ahlaka sahipse yakında aynı haltı gene yer. Eğer bu sefer sizi aldattığı kuzeninizden daha dişli çıkarsa adam sizi ortada bırakıverir, tecrübeli olduğu için delilde bırakmaz. Sizde çocuğunuzla ortada kalır, mahkemeden haklarınızı almak için uğraşırsınız.
Yav daha bebek zaten, adam da yere çalmaya falan kalkmış geçmişte. Çocuğum istediği kadar sevsin, ben olsam yüz kere boşardım bunu.
Kaldı ki kocasının kuzenle ilişkisi ortaya dökülse sülaleye rezil olur, ailesi barıştırmaya çalışmaz, adamın donuna kadar alır mağdur da olmaz. Ama koca da ne tatlı biliyon mu?Ha rica ediyorum şimdi kimse çıkıp da bana “ zaten kadın zor durumda, olan olmuş, ne acımasızsın vb “ demesin. Hata bir olur hadi bilemedin 2 kez olur. Bundan sonrası tercihtir. Bile isteye yapılan tercih. Eski konularında kendisi yazmış, kaç kez şiddet, kaç kez boşanma düşüncesi, çocuğu yere fırlatmaya yeltenmek…
Yetmemiş kuzeniyle aldatılmış, yine susmuş. Bahane de hazır “ evladım için”
Aynen.
Ben asla gaddar biri değilim, ama göz göre göre bu kadar yanlışa balıklama atlıyorlarsa bir insan, evladına ve kendine acımıyorsa, ben de acıyamam. Yalandan sırtını sıvazlayamam.
Delil toplamak için devam ediyor göründüm dese. Maddi kayıp verdirmek için alelen basma niyetiyle affetmis gibi yaptım dese.Bu saatten sonra işe yaramaz ki, affettiğiniz için mahkeme kabul etmez
Ne babaymış yaaa.Şişştttt çocuğu yere çalmaya kalksada özünde iyi babadır laf etme çarpılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?