Kocam beni kuzenim ile aldattı

Şimdi de allayıp gülleyip bebeğim çok seviyoooo diyor. 1.5 yaşındaki bebekten bahsediyoruz bu arada.

Yahu babasını sevecek tabi çocuk.
Ben bu konu sahiplerini anlamıyorum babasını seviyor da seviyor yav sevecek tabi bu anormal bi durum değil ki.

Bunu mahkedeme kanıtlayacak delilleriniz var . Evi üstüne yapmasına gerek yok donuna kadar alırsın . Bebeğine de bakarsın . Böyle bir adamla devam etme aç davayı tek celsede istemese de boşanır . Karşı taraf Kadın da tazminat davası açılır ondan da tazminat alırsın . Kendine gururuna , kalbine yazık etme . Boşa bu pisliği . Ben kolay kolay boşa demem ama sen lütfen boşan . Varını yoğunu al evladına bak .

Öteki konuları ortaya dökülünce üzülmeyi bıraktım ben. Çocuğu yere çarpmaya çalışan bi herif, kuzene zaten ayran budalası gibi bakıyormuş. Şimdi de aldatmış.
Al birini vur ötekine. Baştan sineye çekmeyecekti. Şimdi de çocuğum babasına çok düşkün diyo. Ay buradaki kadınlar beni delirtiyor. Yanımda olsa tokatlar kendine gel derim o derece bu kadar mı bamya düşkünüler ya bu kadar mı dimdik olmaktan acizler anlamıyorum..

Yahu babasını sevecek tabi çocuk.
Ben bu konu sahiplerini anlamıyorum babasını seviyor da seviyor yav sevecek tabi bu anormal bi durum değil ki.
Yav daha bebek zaten, adam da yere çalmaya falan kalkmış geçmişte. Çocuğum istediği kadar sevsin, ben olsam yüz kere boşardım bunu.

+1 ve mümkünse güveniyorsan annen veya güvendiğin birine devir et gayrimenkulleri .

Yav daha bebek zaten, adam da yere çalmaya falan kalkmış geçmişte. Çocuğum istediği kadar sevsin, ben olsam yüz kere boşardım bunu.

Şişştttt çocuğu yere çalmaya kalksada özünde iyi babadır laf etme çarpılırsın

Bende baldız, kuzen şu bu kaldıracak bünye kalmadı. Ihhh gidiyorum bu konudan.
Kolay gelsin.
Hayır geri dönmüş, kabul etmiş normal devam etmeye çalışıyorsunuz zaten biz napalım.

Valla ben artık bu genç kadınları anlamiyorum.42 yaşında sadece şüphe ile boşanma davasi açtım.Yalvardi yakardı inkar etti affetmedim.Gek başıma aldim 7 yaşında çocukla yeni bir hayat kurdum.Evet çok zor psikolojik olarak da zor.Ama başkasına dokunduğuna inandığım pisliği bir daha yanıma yaklastirmadim.
Hele bebeğinize davranışı asla kabul edilmez o zaman bosanmaniz lazimmis zaten.
Yaşınız genç, maddi durumunuz iyiymis, aileniz var.Ne.diye susuyorsunuz.ikisini de rezil edin.hemde hic beklemedikleri anda.aile birarada iken yapın.Acin zina bosanma davasi sallayın gitsin.
Bugün sizin kuzeninizle bu terbiyesizliği yapan sizin kabullenisinizin.uzerine neler yapar kimbilir.
Hayattan bu kadar korkmayin Hayatim alt üst olur demeyin.Kimbilir belki altı üstünden daha iyidir.

Kaldı ki kocasının kuzenle ilişkisi ortaya dökülse sülaleye rezil olur, ailesi barıştırmaya çalışmaz, adamın donuna kadar alır mağdur da olmaz. Ama koca da ne tatlı biliyon mu?

Bu konuda herkes büyük konuşur heralde, direk boşanir gider
Yenilir yutulur bir durum değil ya
Siz bosaniyorsunuz, çocuğun babası ise gelir görür yani bunun ardına sığınmak nedir nasıl mideniz alacak
Kuzeniniz siler geçersiniz ama bu adamın suratını gormeye, donunu yıkamaya, yemek yapmaya nasıl tahammül ediyorsunuz bu kadar uzun yazmaya bile değecek bir şey yok ortada
BOŞANIN !!!

Durumunuz iyiyse nasıl halen sizi aldatan yaratıkla beraber olabiliyorsunuz?anlatım maddi durumu iyi değildir o zaman bile boşanmalı hem durumu iyi hem çocuğa şiddet uygulayan baba hem de karısını aldatan koca ve halen midesi alarak beraber yatan bir kadın..bana göre değil

Şişştttt çocuğu yere çalmaya kalksada özünde iyi babadır laf etme çarpılırsın
Ne babaymış yaaa.
Valla onu bunu bilmem de daha boşamak için ne gerekiyor acaba?
Adam önce bebeğe kötü davranmış. Sonra kuzene göz dikmiş, gizli gizli telefondan konuşmuş. Eh artık nude falan da yolluyorlar. E yarın bir gün de kazara çocuk falan yaparlar herhalde. Bir o kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…