Allah'tan ağzınız diliniz bağlanmış . Konuyu başlarda okurken insanlar niçin beğenmedim atmış diye düşündüm sonlara inince anladım . Tebrikler kendi gururunuzu onurunuzu para ve mal için bitirmissiniz yok saymissinizBilmiyorum gerçekten hani ağzı dili bağlandı derler ya aynen öyle oldum bende anlamıyorum
Tabi tabi yedik biz de..Kesinlikle hayır mahkeme zaten ben haklı olduğum için eşim istesede istemese de bana verir maddi olarak benimde durumum iyi
Resimleri USB ye yükler telden silerdim USB de saklardım süründürür evi üzerime yaptırıncaya kadar beklerdım sonra tam yol avukat ohh birde ikisinede maddi manevi dava açardım.Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Ne iyi ya bahanen varsa boşanmamak için neden konu açıyorsunuz.Bebeğim çok küçük 1 buçuk yaşında babasına çok düşkün maddi olarak aileminde durumu iyi
Eski konularda görüldüğü üzere baba çocuğa hiç düşkün değil. Vücudundaki kan bel altına gitmekten beynine gitmeye fırsatı olmayan bir baba …Ne iyi ya bahanen varsa boşanmamak için neden konu açıyorsunuz.
Evliligimden bıktım:(
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim daha yeni 2aylik boncuk bir oğlum oldu. Evliligim 4 yıldır kavga gürültü güven kırıklığı baskı herşeyle doluydu 3 kez boşanmadan döndüm eşimin ısrarıyla hep degişecegini söyledi ama değişmedi neden çocuk yaptınız derseniz doktorlar olmayacağını söyledi bunun...www.kadinlarkulubu.com
Al bu da eski konunuz. Kendi bebeğini duvara fırlatmak isteyen adamı, oğlunuz için affettiniz öyle mi??? Yıllardır kaç kez boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Kaç kez değişeceğim demiş, evet değişmiş, iyice kendini aşıp bir de aldatmış.
Hiiiç boşuna kendinizi kandırmayın. Siz şimdi de boşanmazsınız.
2 sene önce kuzeninizi erkek ismiyle kaydetmiş ve güveniniz kalmamış. Devam etmişsiniz.
Şimdide çıplak resimler yakalandı ana evine gidildi dönüldü. Güveniniz kalmadı.
Ee bi kaç seneyede onlar aralarında bi’ dini nikah kıyar bebe yapar yine güveniniz kalmaz. Dır dır edersiniz. Olan biz üyelere olur onca efora.
Hemende geri dönmüşsünüz . İyice arsızlaşır eşiniz. Huzursuzluğunuz bebeğe de yansır. Çocuk iÇin böyle bir şeyi affetmek ona iyilik değilEvliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
evi üstünüze yapacağına nafaka alırsınız çocuğunuza zaten nafaka ödemek zorunda. herkes seçimini yaşar lütfen siz de kendinizi ve çocuğunuzu seçin hayatınıza bakın.. böyle yaşayamazsınız, yaşamamalısınız..Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Evi üstüne yaptırdın mi pekiEvliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Çok yanlış çok gider anlatırım utanacak sen değilsin o... Olan kuzeninEvliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?