Kocam beni kuzenim ile aldattı

Ay inanamıyorum bunu nasıl affettiniz? Ben olsam şey yapardım. Evi arabayı falan üstüme yaptıktan sonra boşardım. Reziller

Aslında en mantıklısı bu rezilleri hayatı dan hemen çıkarman ama şöyle de bir şey yapabilsin me kadar mantıklı olur bilmiyorum ama önce her şeyi üzerine al sonra kuzenin ve eşinin aile arasında dedikodusunu çıkar onları zor duruma şok daha sonra hiç beklemedikleri herkesin bulunduğu bir ortamda ifşa et ve yüzlerine tükür (belki o zaman rqhatlarsin)

Bilmiyorum gerçekten hani ağzı dili bağlandı derler ya aynen öyle oldum bende anlamıyorum
Allah'tan ağzınız diliniz bağlanmış . Konuyu başlarda okurken insanlar niçin beğenmedim atmış diye düşündüm sonlara inince anladım . Tebrikler kendi gururunuzu onurunuzu para ve mal için bitirmissiniz yok saymissiniz

Çok üzüldüm adınıza aldatılmak zaten çok ağır birde karşı tarafla kan bağı olunca eminim çok daha ağırdır… Allah içinize ferahlık versin

Ailenize niye anlatmadiniz?
Kuzeninizle yüzlestinizmi?

Resimleri USB ye yükler telden silerdim USB de saklardım süründürür evi üzerime yaptırıncaya kadar beklerdım sonra tam yol avukat ohh birde ikisinede maddi manevi dava açardım.

Affetmeyin zira gene yapacak.

Mütemadiyen konu açmanızda ki amaç kocanıza saydırıp saydırıp rahatlamak mı? Zira değişen bir şey olmamış aynı düzen devam etmişsiniz.

allah hayırlı evlat versin
böylesi insanı katil eder
hayır koca değil konu sahibi gibi olanlar

Ne okudum ben böyle!

Oğlun baba sevgisi görmüyor ki sen boşanınca baba sevgisi arasın..
Çocuğunu bahane etmeyi bırak,seninde hoşuna gidiyor sanırım. Yakında kuzenin kuma olur benden söylemesi. Gerçi o zaman da bosanmazsin ya sen neyse.

+10000

İlave olarak, çocuk doğurmak ehliyete tabii olsun artık ya! Önüne gelen anne baba olmasın, konu sahibi ve kocası gibiler yüzünden çocuklar sefil oluyor. Yoksa konu sahibine hava hoş dediğin gibi.

Hemende geri dönmüşsünüz . İyice arsızlaşır eşiniz. Huzursuzluğunuz bebeğe de yansır. Çocuk iÇin böyle bir şeyi affetmek ona iyilik değil

Valla büyük konuşmayım da cemil cümle aleme rezil ederdim. Onlar yaparken utanmamış da ben yaparken mi utancam.Evi üzerinize yaptıysa evi alıp o adamı şutlayın. Size ondan ne koca olur ne de çocuğunuza baba.

evi üstünüze yapacağına nafaka alırsınız çocuğunuza zaten nafaka ödemek zorunda. herkes seçimini yaşar lütfen siz de kendinizi ve çocuğunuzu seçin hayatınıza bakın.. böyle yaşayamazsınız, yaşamamalısınız..

Altı ay suresı var ogrendıkten sonra altı ay dolmadan bosanıp tazmınat alabılıyosun altı ayı gecınce oyle bır hakkın kalmıyor aldatma sebebı ıle dava acamıyorsun bıle. Sureyı ıyı ayarlaman lazım

Evi üstüne yaptırdın mi peki

artık şu konuları okuyup okuyup sonunda "çocuğum için" bahanesini duymaktan gına geldi.
sanki çok mükemmel bir babaymış, sizin veremediğiniz sevgiyi, saygıyı çocuğa veriyormuş gibi "aman başında babası olsun" kafasından ne zaman çıkacaksınız? he mükemmelse bile boşansanız da zaten çocuk babasını da görecek, sizden boşanıyor çocuktan değil. böyle şeyleri nasıl yediriyorsunuz kendinize de aynı eve aynı yatağa girmeye devam ediyorsunuz onu da aklım almıyor. ne yazarsak yazalım boşanmak için adım atmayacağınız belli, elinizde deliller varken, olay tazeyken kendinize yedirdiyseniz, şimdi neden yediremeyesiniz..

Çok yanlış çok gider anlatırım utanacak sen değilsin o... Olan kuzenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…