Kocam beni sevmiyor mu ?

emine melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
37
2
1
27
Esimle 10 aylik evliyiz sevdik kacarak evlendik. İlk zamanlar ben kendim den suphe ediyordum onu yeterince sevmiyorum diye ama sanirim durum degisti artik o beni sevmiyor gibi ne yapacagimi bilemez oldum kendimi cinsel obje gibi hissediyorum. Onunlayken dunyanin en mutlu insani benim sanki. Ama o benim yanimda vakit gecirmek istemiyor. Sadece ayda bir pazar tatili yapiyo onu da arkadaslariyla kahvehanede okey oynayarak gecirmek istiyor. Benden kaynakli bi sorun mu var acaba ne dersiniz.

Ne yapmam gerekiyo zaten hafta ici sabah alti da ise gidiyo gece on bir on ikiyi buluyor geldigi seviyorum diyor artik sevgisine inanmak gelmiyor icimden guvenemiyorum

Esimle 10 aylik evliyiz sevdik kacarak evlendik. İlk zamanlar ben kendim den suphe ediyordum onu yeterince sevmiyorum diye ama sanirim durum degisti artik o beni sevmiyor gibi ne yapacagimi bilemez oldum kendimi cinsel obje gibi hissediyorum. Onunlayken dunyanin en mutlu insani benim sanki. Ama o benim yanimda vakit gecirmek istemiyor. Sadece ayda bir pazar tatili yapiyo onu da arkadaslariyla kahvehanede okey oynayarak gecirmek istiyor. Benden kaynakli bi sorun mu var acaba ne dersiniz.
Meraba öncelikle bu kahve sorunu çoğu eşte var malesefbnce kuruntu yapma sadece ona onla vakit geçirmek istediğini sòyle

eşin ne seviyorsa eşlik etmen
maç izlemeyi mi seviyor maç izleyin vb

iyi de adamın çalışma hayatı malum çok yoğunmuş

bunu biliyordunuz herhalde

ayda bir izin çok az zaten

onda okey oynuyor diyorsunuz ama insan kafa dağıtmak da istiyor

mesela o gün siz erken kalkıp organizasyon yapın okey oynamaya geç gitsin biraz mesela

yavaş yavaş ama bu siiz sevmediği anlamına da gelmez

evlilik bu sevgililikteki gibi görünce seni çokkk sevityorum diyerek zaman geçmiyor maalesef

yalnız iş mi değiştirdi

şu anlatımınızda çok yoğun ne zaman nasıl tanışıp da sevgili oldunuz onu çözemedim ben

iyi de adamın çalışma hayatı malum çok yoğunmuş

bunu biliyordunuz herhalde

ayda bir izin çok az zaten

onda okey oynuyor diyorsunuz ama insan kafa dağıtmak da istiyor

mesela o gün siz erken kalkıp organizasyon yapın okey oynamaya geç gitsin biraz mesela

yavaş yavaş ama bu siiz sevmediği anlamına da gelmez

evlilik bu sevgililikteki gibi görünce seni çokkk sevityorum diyerek zaman geçmiyor maalesef

yalnız iş mi değiştirdi

şu anlatımınızda çok yoğun ne zaman nasıl tanışıp da sevgili oldunuz onu çözemedim ben
Evet evlendikten sonra maasi yeterli olmayinca is degistirmek durumunda kaldi mesai yapmasa pazar gunleri tatil mesai yapmayi tercih ediyor

Ne yapmam gerekiyo zaten hafta ici sabah alti da ise gidiyo gece on bir on ikiyi buluyor geldigi seviyorum diyor artik sevgisine inanmak gelmiyor icimden guvenemiyorum
Soyluyorum ama o istemiyor bende arkadaslarimla olmak istiyorum diyor
Birak olsun alısverise de mi cikmiyorsunuz disari ciktiginiz vakitte ona vakiti iyi gecirtin boyle boyle belki disari cikmayi sever

Önce sen onu yeterince sevmiyodun da niye kaçtın
Hani çok aşıktım kaçtım diyeni çok duyduk , senin gibisini yeni duyuyorum
10 ayda ihmal etmiş, bence arkadaş sevdalısı bu. Geçmiş olsun
Yeterince sevmiyordum demedim o okadar sevdigini hissettiriyordu ki ben sevgimden suphe ediyordum az mi seviyorum diye

Zaten izlerim dun derbi izledik ben fenerbahce taraftariyim ama herhangi bi sekilde tartismaya girmedim baya Bise dedi ama ben sadece tebrik ettim

davranışın olumlu aslında cilveliysen eğer eşin farklılık arar kayıtsız her hafta mı kahvehaneye gider

Evet evlendikten sonra maasi yeterli olmayinca is degistirmek durumunda kaldi mesai yapmasa pazar gunleri tatil mesai yapmayi tercih ediyor

demek ki para yetmiyor

çözüm ne mi

çalışın adam da mesai saatleri düzgün olan bir işe geçsin

iki maaş ile geçinin gidin

böyle o da yıpranır siz de

evet senden kaynaklaniyor ''kacmayacaktin''

sende calis oda pazar günp mesai yapmak zorunda kalmasin?şimdi klasik çalışmama izin vermiyor cevabı gelir...

Back
X