Kocam beni sevmiyor mu ?

Yorum yapmani istemiyorum burda canim sikilsin diye degil cozum aramak icin yaziyorum.

O işler senin isteğine bağlı değil.
Ayın 29 günü çalışan bir gün tatili olan bir adamla evlisin. Üstelik kaçmışsın, üstelik anlaşamıyorsun. Seni kısıtlıyor, söz hakkın yok. Ama ilgisini sevgisini bekliyorsun. Gözünü seveyim çocuk yapma.

Alakasi yok onunla bence kisiliksiz degilim o denli

siz kişiliksiz değilsiniz de bazı erkeklerde vardır o bakış açısı

bu işyerinde benimle sevgili oldu başkası ile de olabilir düşüncesi

o zaman neden çalıştırmasın ki birisi eşini

benim mantığım almıyor

mesela ben şimdi iki odası bulunan kapalı kapısı olan bir ofiste yan odamda bir erkek ile çalışıyorum

ne ben ona ne o bana bu güne kadar bir şey yapmadı

50 kişilik işyerinde de çalıştım kimsenin de iş yerinde ters hareketini görmedim

bu arada iki katınızdan daha yazşlıyım iş tecrübemi ve gördüğüm insan sayısını da buna göre hesaplayın

O işler senin isteğine bağlı değil.
Ayın 29 günü çalışan bir gün tatili olan bir adamla evlisin. Üstelik kaçmışsın, üstelik anlaşamıyorsun. Seni kısıtlıyor, söz hakkın yok. Ama ilgisini sevgisini bekliyorsun. Gözünü seveyim çocuk yapma.
İliskinin sonu yok mu yani.

Umarim yoktur. İnsanin gururuna agir gelir bu

Canım peki dışarı çıkmana çalışmana izin vermemesi gururuna ağır gelmiyor mu? Bu durumu kendine yakıştırıyor musun? Çok başka çok daha özgür bir hayat yaşama şansın/hakkın varken daha azıyla yetinmek neden?

TE="damdan, post: 46671134, member: 370851"]siz kişiliksiz değilsiniz de bazı erkeklerde vardır o bakış açısı

bu işyerinde benimle sevgili oldu başkası ile de olabilir düşüncesi

o zaman neden çalıştırmasın ki birisi eşini

benim mantığım almıyor

mesela ben şimdi iki odası bulunan kapalı kapısı olan bir ofiste yan odamda bir erkek ile çalışıyorum

ne ben ona ne o bana bu güne kadar bir şey yapmadı

50 kişilik işyerinde de çalıştım kimsenin de iş yerinde ters hareketini görmedim

bu arada iki katınızdan daha yazşlıyım iş tecrübemi ve gördüğüm insan sayısını da buna göre hesaplayın[/QUOTE]
Esimle akrabayiz is yerinde tanismadik

Back
X