Bu cümleyi durduk yere hiçbi şey yokken mi kurdu adam?Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Ve sadece bunlardan sevilmediginiz sonucuna vardınız? Bu duyguyu hissettiren başka şeyler olabilir mi acabaSelam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?Bu cümleyi durduk yere hiçbi şey yokken mi kurdu adam?
Bi de kaslarını gösteren adama ne yapması gerekiyordu ki?
Size surat assa daha sinir bozucu
Gülmüş geçmiş işte
Gülümseyerek dinlemek yerine hayırdır kardeş diyebilirdi mesela.Adama ne yapmasini isterdiniz?
Teklifi gerçekten saçma olmuşBana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Maaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.Gerçekten buradan sevilmediginizi mi hissettinizeşiniz neden size öyle dedi durduk yere tartışma çıkmış olamaz. Farklı detayları anlatmalısınız ki Evet eşiniz sizi sevmiyor diyebilelim
En azından durumdan hoşnutmuş gibi davranmayı bırakabilirdi.Teklifi gerçekten saçma olmuş
200 lirayla ne yapacakmışsınız diyeceğim ama kesin biri alıntılar 200 liraya neler neler yapılır diye
O kısmı geçiyorum
200 liraya çalışacaksam hiç çalışmam
Evde otururum
Buna kızmakta haklısınız
Adama olan tavrı kişisel tercihe göre değişiyor sanırım
Ben de uyarsın, ciddiye alsın istemezdim mesela
Utanırdım hatta adamı uyarsa kaslarını kapa diye
Bu konuda haklisiniz. Eşiniz de çok uyanıkmış doğrusu, çalış emek ver ayda 200 lira harçlıkMaaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.
Maaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.
Valla o kısım bana normal geldiEn azından durumdan hoşnutmuş gibi davranmayı bırakabilirdi.
Annesi de mi paragöz dü.Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Ben Fransız kaldım galiba konuya da. Sizi deli gibi kıskanıp adamın ağzını burnunu kirmasını mi istediniz. Yada o gösterilen kaslarla eşinizin ağzı, burnu yer mi değiştirsin mi istediniz. Barzo seviyoruz galibaSelam hanımlar.
Bu cevabı verdim. Paragöz oldum anında.Bu konuda haklisiniz. Eşiniz de çok uyanıkmış doğrusu, çalış emek ver ayda 200 lira harçlıksen kartını bana ver ben sana 400 vereyim harçlık deyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?