Kocam beni sevmiyor sanırım.

Öyle bir şey olsa umursamam. Adam açık açık bak kaslarıma diye cümle kurdu. İstemsiz ya da alışkanlık değildi.
O kadar yaptıysa ve eşiniz en azından yüzü düşüp bozulmadıysa evet haklısınız. Ben direk çıkışta adam bana bak kaslarıma dedi sen de pişkin pişkin güldün der kavga çıkarırdım. Ve evet şüphe ederdim sevgisinden

Bu cevabı verdim. Paragöz oldum anında.
Sinirlendiğim bu işte. Dün adamın biri davranışıyla taciz ederken sesi çıkmıyor. Konu paraya gelince erkeklik yapıyor bana karşı.
Bence eşinize bir rahatlık gelmiş siz çalışacaksınız diye, anlattiginiza göre gözünde tl işareti belirmiş resmen sizin çalışıyor olmanız degilde eve para getiriyor olmanız ile daha çok ilgilenmiş

Ben şaşkınlıktan nasıl tepki vereceğimi düşünürken, en azından kalk gidelim sonra geliriz, kardeş hayırdır vs gibi bir tepkisi olsa yeterliydi.

Began, bu adam senden korkuyor, artık ekonomik özgürlüğün var, ve sıkıntı olunca rahatlıkla koyarsın tekmeyi. Önce de koyardın, ama ekonomik özgürlük başka bir olay, artık daha fazla endişeli. Bu iyi günlerin Began, savul.

Çalışmaya başlayınca çok sevindik. Ama onun sevinmesinin altındaki neden başkaymış. Şimdi bu işten çık başka işe gir diyor. Amacı başka bence.

Sanki onun da istediği bu. Saygısızlık yapmaya devam ediyor.

Belki işinizi aksatır diye birşey demedi.
Ben devlet dairesi, banka vb kurumlarda pek çok saçmalığa maruz kaldım ama işim aksamasın diye sorun çıkarmadım genelde.(taciz vs degil sadece sizinki gibi gereksiz ve boş muhabbetler dönünce)
Maaş karti konusu saçma zaten,vermiyorum deyip geçin,1 ay çalışıp,emek verip hakettiğiniz paradan size 200 lira reva göremez. Hesabınızı bilirsiniz en nihayetinde har vurup harman savurmayacaksınız diye düşünüyorum

Sevgi, evlilik bunlar ciddi anlam taşıyan kavramlar. Siz bu olaydan eşinizin sizi sevmediğini mi çıkardınız şimdi?

Bu adama tek kuruş vermeyin. Beni boşarsın demesi boşuna değil, korkuyor belli ki. Neler yapıyorsa artık tahammül edilemez, onların farkında ve elinde para olursa beni çekmez artık çıkar gider diyor. Bu şekilde huzurumu kaçırmaya devam edersen evet onu da yaparım diyebilirsiniz. Çok istiyorsa paranın tek elde toplanmasını sizde toplansın.

maaş kartınızı istemesi aşırı saçma, bu potansiyeldeki biriyle evlenmemeniz daha hayırlı olurmuş aslında.
kaslarından bahseden şapşal için yapacak bir şeyi yoktu bence, hayırdır birader dese kavga çıkardı yani. e sizin o saçma muhabbetlerden etkilenmeyecek bir kadın olduğunuzun farkında ise neden tepki gösterip kavga çıkarsın ki...

Kas gosteren adam olayini hic anlamadim.
Durduk yere kas gostermesi cok sacmaymis.
Yani atiyorum oradaki bir kadin olsaydi sacini savurup cok guzellesti saclarim cunku su kremi kullandim vs deseydi siz ne dusunurdunuz
Hayirdir der miydiniz kadina
Ya da esiniz hayirdir demenizi bekleseydi ne hissederdiniz

Bir de ben cok gerildigim ortamlarda neden boyleyim bilmiyorum ama bir sey yok ya bunda bir sey yok havasi vermek icin sanirim, gulerim.
Esinizi tanirsiniz belki boyle olmustur.

Ama para muhabbeti coook can sikici o konuda cok haklisiniz.

Gülmezdim o kesin. Biz şimdi gidelim sonra geliriz derdim en azından.

Adam konusunda bir sey yapamazdı bence. Böyle lakayt bulunca muhatapligi kesip , ilgiyi çekmeniz yeterli iki taraf icinde.
Para meselesi ise sadece haftalık markete uğrayıp canımın çektiği abur cuburları alınca 250 tl harciyorum. Kocanız fiyatlardan haberli mi acaba? Bu sebeple tartışması evet üzücü olmus.

Maaş kartınızı eline alıp size 200 tl vermeyi teklif eden es, çalışmaya başlamadan önce ne yapıyordu acaba?
Çok saygısızca istediğiniz şey.

Kas gösterme olayını ise hiç anlamadım. Devlet dairesinde kas gösteren personel eşiniz ona yapacak birşey yokmuş, orada eşinizde bir suç bulamadım.

Adam şey düşünmüştür, '' Benim yanımda karıma alenen yürümez heralde? Olsa olsa münasebetsizdir.''. Asıl sorun çok başka. Eşin karısı çalışmaya başladı, eli para gördü, falsolarına katlanmaz kolay sepetler diye korkmuş, şimdi elinden korku unsurunu almaya bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…