O kadar yaptıysa ve eşiniz en azından yüzü düşüp bozulmadıysa evet haklısınız. Ben direk çıkışta adam bana bak kaslarıma dedi sen de pişkin pişkin güldün der kavga çıkarırdım. Ve evet şüphe ederdim sevgisindenÖyle bir şey olsa umursamam. Adam açık açık bak kaslarıma diye cümle kurdu. İstemsiz ya da alışkanlık değildi.
Bence eşinize bir rahatlık gelmiş siz çalışacaksınız diye, anlattiginiza göre gözünde tl işareti belirmiş resmenBu cevabı verdim. Paragöz oldum anında.
Sinirlendiğim bu işte. Dün adamın biri davranışıyla taciz ederken sesi çıkmıyor. Konu paraya gelince erkeklik yapıyor bana karşı.
Ben şaşkınlıktan nasıl tepki vereceğimi düşünürken, en azından kalk gidelim sonra geliriz, kardeş hayırdır vs gibi bir tepkisi olsa yeterliydi.O kadar yaptıysa ve eşiniz en azından yüzü düşüp bozulmadıysa evet haklısınız. Ben direk çıkışta adam bana bak kaslarıma dedi sen de pişkin pişkin güldün der kavga çıkarırdım. Ve evet şüphe ederdim sevgisinden
Çalışmaya başlayınca çok sevindik. Ama onun sevinmesinin altındaki neden başkaymış. Şimdi bu işten çık başka işe gir diyor. Amacı başka bence.Bence eşinize bir rahatlık gelmiş siz çalışacaksınız diye, anlattiginiza göre gözünde tl işareti belirmiş resmensizin çalışıyor olmanız degilde eve para getiriyor olmanız ile daha çok ilgilenmiş
hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı.
Sanki onun da istediği bu. Saygısızlık yapmaya devam ediyor.Began, bu adam senden korkuyor, artık ekonomik özgürlüğün var, ve sıkıntı olunca rahatlıkla koyarsın tekmeyi. Önce de koyardın, ama ekonomik özgürlük başka bir olay, artık daha fazla endişeli. Bu iyi günlerin Began, savul.
İki fur kafasına, bozuk TV gibi. Kendine gelir.Sanki onun da istediği bu. Saygısızlık yapmaya devam ediyor.
Belki işinizi aksatır diye birşey demedi.Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Sevgi, evlilik bunlar ciddi anlam taşıyan kavramlar. Siz bu olaydan eşinizin sizi sevmediğini mi çıkardınız şimdi?Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Sizin onu bırakacağınızi düşünüp elinizde para kalmasın istiyor olabilirÇalışmaya başlayınca çok sevindik. Ama onun sevinmesinin altındaki neden başkaymış. Şimdi bu işten çık başka işe gir diyor. Amacı başka bence.
Gülmezdim o kesin. Biz şimdi gidelim sonra geliriz derdim en azından.Kas gosteren adam olayini hic anlamadim.
Durduk yere kas gostermesi cok sacmaymis.
Yani atiyorum oradaki bir kadin olsaydi sacini savurup cok guzellesti saclarim cunku su kremi kullandim vs deseydi siz ne dusunurdunuz
Hayirdir der miydiniz kadina
Ya da esiniz hayirdir demenizi bekleseydi ne hissederdiniz
Bir de ben cok gerildigim ortamlarda neden boyleyim bilmiyorum ama bir sey yok ya bunda bir sey yok havasi vermek icin sanirim, gulerim.
Esinizi tanirsiniz belki boyle olmustur.
Ama para muhabbeti coook can sikici o konuda cok haklisiniz.
Adam şey düşünmüştür, '' Benim yanımda karıma alenen yürümez heralde? Olsa olsa münasebetsizdir.''. Asıl sorun çok başka. Eşin karısı çalışmaya başladı, eli para gördü, falsolarına katlanmaz kolay sepetler diye korkmuş, şimdi elinden korku unsurunu almaya bakıyor.Maaş kartınızı eline alıp size 200 tl vermeyi teklif eden es, çalışmaya başlamadan önce ne yapıyordu acaba?
Çok saygısızca istediğiniz şey.
Kas gösterme olayını ise hiç anlamadım. Devlet dairesinde kas gösteren personeleşiniz ona yapacak birşey yokmuş, orada eşinizde bir suç bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?