Kocam beni sevmiyor sanırım.

Kaslarını gösteren adamı dövmeli miydi anlamadım birdaha göremeyeceği bir adamın saçma sapan hallerine gülüp geçmiş işte, en mantıklı olan bu bence de

Boşanmak gibi bir niyetim hiç yoktu. Çünkü kusursuz insan yok. İkimizin de hataları, yanlışları, anlayışlı olmadığımız zamanlar oluyor, olacak. Ancak gerçekten bu adam inanılmaz değişti. Düne kadar ev işi, çocuk bakımında yardımcı olan adam gitti. Ne halin varsa gör diyen biri geldi. İşe girince ev işleri aksıyor maalesef. Benden önce evde olduğunda insan en azından evi süpürür, yemek ısıtır. Bu ortak yaşamın gereği bence. Ama yok yapmam diyor. Çocuklar anne çok acıktık diye açıyor kapıyı. İnsan evladına bunu yapar mı? Yemek dolapta hazır, tek yapacağı çıkarıp ısıtmak.
Her güne bir fail davranışı var desem, abartmam sanırım.

İşte bu yüzden biraz zaman tanı, yeni düzene eşin de alışacak çocuklar da, evlendiğinden beri çalışıyor olsan çocuklar da eşin de o düzene alışık olacaktı ama şu anda onlar da bilmiyor çalışan anne ne demek? işin kötü yanı sen de henüz bilmiyorsun tam olarak çalışan anne-eş olmayı....Ailene zaman tanı, eşinle konuş, çok kötü bir adam değil zannımca, en azından 3 çocukla boşanacak kadar kötü değil gibi...

Beni aptal yerine koyup üste çıkmaya çalışması sinirimi bozan.
Haklısın bence
Bütün para sende durup harçlık alması teklifi sinirini bozuyorsa sana aynı teklifle gelmemeli.
Bir ay boyu en az 20 gün, günde en az 8 saat 200 lira için çalışacak kimse yoktur kusura bakmasın.
Üç gün yemek yemeden dışarıda dolaşan biter o para
Onun içinde 1 ay sabahın köründen akşama çalışamam
Ekonomik özgürlük yoksa çalışmanın anlamı yok.
Bu arada adamın evlilikte baya hatasının olduğunu şimdi siz kendi ayaklarınızın üstüne durmaya başlayınca çekindiğini hissettim ben

Son düzenleme:
O konuda bende öyle düşündüm.
Adam karısına sonsuz güveniyor nasıl olsa karşıdaki açık açık asılsa yüz vermez diyor bence
Ama diğer konularda kendine güvenmiyor evdeki otorite elden gidiyor, kadının eli kolu daha az bağlı ve bende zamanında az etmedim şimdi bırakır gider siniri var.
Nor Eski konuları tam bilmiyorum

Valla 20 yıldır ayda 24 gün ( 4 günü 24 saat nöbet diğer günler 9 saat) afedersiniz it gibi çalışıyorum, eşim de hakeza itten beter çalışıyor,1 çocuğumuz var, ay sonu elimizde zevke harcanacak 100 TL bile kalmıyor...ne yapayım şimdi, kendime harcayacak , gezecek param kalmıyor diye çocuğumun eğitiminden, gıdasından, giyiminden vaz geçip, bu paraya çalisilmaz diyip evde mi oturayım? Anlamıyorum ben bu hesapları ya, kusura bakmayın, biri bana nerede yanlış yaptığımı anlatsın lütfen.

Began, keşke dememek için biraz sabret. Bunlar hallolur, adam eninde sonunda fabrika ayarlarına geri dönecek, sen sadece çocuklarına bak, beyefendinin temiz donu sıcak aşı eksik kalsın, mecbur o totoyu kaldıracak. Maaş kartını da rüyasında falan görsün. İşine gelmiyorsa yallah, ama şu saatten sonra sanmıyorum ki bırakıp gitsin. Belli yaştan sonra rahatı bırakıp gitmek zor geliyor bunlara.

Bu devirde üç çocuklu bir ailenin çift maaşla bile geçinmesi zor.
Çiftler orta-üst düzey yönetici değilse…
Geçinmeden kastım boğaz tokluğuna yaşamak değil insanca, asgari de olsa yaşamın gerektirdiği tüm ihtiyaçları ve bazı küçük istekleri karşılamak.
O nedenle meseleye kişisel ve romantik bakmazdım.
Mantıkla ilerler çocuklarımın rahatını ve çıkarlarını gözetirdim, en azından 2-3 yıllık sürede.
İyi düşünün derim.

Ben harcamalar için demedim.
Zaten harcamalardan sonra elinde para kısıtlı kalıyordur.
Ama kadının hem çalışıp hem bir atıyorum cilt kremi için gidip kocasından para isteyecek olması çok manasız geliyor.
Ne alıp ne almayacağıma, ne kadar para harcayıp harcamayacağıma yada nereye birikim yapacağına kocam karar veriyorsa burada ekonomik özgürlükten bahsedemeyiz bence

Kalmıyor işte bacım, kalmayana da nereye harcasam ne yatırım yapsam diye karar veremiyorsun haliyle, ben tek çocukla bu haldeyim, konu sahibinin 3 tane, ne yetecek de nereye artacak? Neyin kavgası bu aklım almıyor

Bence konu sahibi senin sorunun ne calismak ne okumak ne baska birsey.. biri eski konularindan alinti yapmis…yani ordan anladigim senin esine tahammulun yok ne yapsa ne soylese batiyor sanki.. tabiiki bu dun cok iyiyken bugun kotu oldun degil…bunun zayiflamanla ya da calismanla ilgisi yok ama kocan acisindan var. Kendine daha cok guvenmen belkide bunu eziklik haline getirmistir…

Buarada bu sitede ev hanimlarini ezikleyen cok…hatta koca parasi yemek diyolar buna.. ama bir annenin 5-6 gun gidip calismasi agir birsey.. evin isleri cocuklarin bakimi sorunlar kari koca iliskileri hersey arap sacina donusebiliyor. Her secis bir vazgecistir, kimi esine destek olmak icin calisir kimide erkek degil misin, git calis getir der.. ihtiyaci yoksa oturup cocuguna kendi bakmak ister. Bu tamamen kisiden kisiye gore degisen birsey.

Calisan kadinin yapacagi yemekle calismayaninki ayni olamaz mesela.. erkek bunu alttan almalidir.. ki yemegi erkek hazirlasin eger eve o daha erken geliyorsa mesela..

Karisik isler..

Kalmıyor işte bacım, kalmayana da nereye harcasam ne yatırım yapsam diye karar veremiyorsun haliyle
Orası artık herkeste öyle
Bir ailenin 10 bin maaş alsalar dahi örneğin İstanbul'da yaşıyorsa kenara atacağı para zor kalır. Üstüne borçlu çıkmazsa
Allah o konuda herkesin yardımcısı olsun.

Bu ve benzeri yorumlari aklim almıyor yani kari koca birlikteyken adam kadinla sohbet edip ona alakasiz seylerden bahsedip birde kas felan gosterecek adamda susacak yani cok sacma adam kadina resmen kur yapmış ve adamda bunu gormezden gelmis olacak is degil

Adama kafa göz dalsa daha mı iyi? Ben de şiddete meyilli kadınları anlayamıyorum. Etraf saçma sapan insanla dolu. Önümüze geleni dövelim mi?

Valla bence kas konusunda da maaş konusunda da haklısınız. Adamın birinin kaslarını sıyırıp göstermesi ben hadi göster demedikçe çok absürt ve sinir bozucu. Bir kadın da sadece kocamla muhatap olup plates yapıyorum deyip bacaklarını sıyırıp gösterse ben memnun olmaz, gülümseyerekte karşılamazdım örneğin. Maaş kartınızı da vermeyin sakın. Çalışmaktan bıkarsınız verirseniz.

Kaslarını gösteren adam komikmiş. Kocanız da medeni biri gibi davranmış bence gülmüş geçmiş işte ayrıca sevmek = kıskanmak değil. Ya bu çok sağlıksız bir korelasyon hatta çok kıskanıyorsa çok seviyordur o zaman sevgisinden eve kapatsın yani. Gelir gider aylık durumlarını bilmiyorum detay gerek yorum için

Öyle bir şey olsa umursamam. Adam açık açık bak kaslarıma diye cümle kurdu. İstemsiz ya da alışkanlık değildi.
Dayak yerim diye korkmustur, ustune hayalini kurdugu maas kartina da konamadi, adam mağdur, sinirleri bozulmus hakli olarak, anlayisla yaklas, sen karisisin, avut, guzel seyler soyle, nanik yap, nah alirsin de mesela.

Adama kafa göz dalsa daha mı iyi? Ben de şiddete meyilli kadınları anlayamıyorum. Etraf saçma sapan insanla dolu. Önümüze geleni dövelim mi?
Eminim TV de kıskançlıktan cinayet işleyenleri görünce de kızıyorlardır. İstiyorlar ki şöyle minnoşca tepkisini belli etsin, karısını onure etsin.( Kocam beni seviyor beni kıskanıyor diye sevinsin ) Ama düşünce eyleme geçince olaylar kontrolden çıkabilir. Hadi koca hesap sordu, patlattı bir tane. Eee adamın eli armutmu toplayacak, o kasları süs için mi yaptı. Belki bir daha görmeyeceğin biri için aksiyona gerek var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…