Kocam beni sevmiyor sanırım.

Tatlım kaç yıllık evlisiniz ? eşinin maaşı ne kadar?sen ne kadar alacaksin? Ev kendinizin mi? Çocukların yaşları ne? Bunlar da önemli yorum yapmak için...ben ilk yorumlarımı senin yeni evli olduğunu düşünerek yaptım mesela. Biraz daha ayrıntı verirsen yanlış yonlendirmeyiz

Eski konularıma tekrar bak oku dediğin için tekrar baktım, zamanım genişti şu an.

Bu üniversite olayından önce,2015te 10 yıllık falan evlisin

Bu ikisi de sonradan… yani ben oyumu adamı boşadan yana kullanıyorum açıkçası çünkü zaten kafaya koymuşsun adama da yazık

Sevip sevmemesini bilemem ama bir şeyler yanlış mı ? Evet hemde sonuna kadar.
Akıllı kadına benziyorsun , umarım maaş kartını vermezsin.

Neyapsamkisimdi nin alıntılarını okudum ve kesinlikle boşanmalısın ama adamın seni sevmemesinden ötürü değil, senin adamı sevmemenden ötürü.

Evet kafaya koydum çünkü eşim bunu gerçekleştirmem için elinden geleni yapıyor son dönemlerde.

Evet kafaya koydum çünkü eşim bunu gerçekleştirmem için elinden geleni yapıyor son dönemlerde.
Ben adamın birşeyler yaptığını sanmıyorum açıkçası. Size o kadar batıyor ki her hareketinden mana çıkarıyorsunuz. Yani bırakın adamı en azından o da saçını 3 numara yapsa bile burada yüzüne bakmak istemiyorum tarzı konu açmayacak bir kadın bulup daha normal bir birliktelik yaşasın. Siz de size “denk” birilerini bulursunuz. Hayat daha kolay olur.

Sanmıyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz.
Bilmemeniz de normal. Yaşamadığınız bir hayatın ne kadarına hakim olabilirsiniz ki?

Dediğiniz doğru, artık denk değiliz. Hem onun hem kendi iyiliğim için ayrılık en doğrusu olacak. Umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde atlatırız bu süreci.

Began saçmalama kuzum, hayatında ilk kez işe gireceksin, evdeki bütün dengeler biraz değişecek elbette, tamam bir özgüven patlaması da yaşıyorsun ama bir dur soluklan, çalışma hayatına biraz alış, hiç kolay değil çalışma hayatı, hele ki çocuklu kadın için yaşı genç bile olsa yıpraticidir... Evdeki yeni düzeni kur sonra karar ver boşanmaya...yorumlarından eşinden sogudugun çok net anlaşılıyor ama adam da bir devil değilmiş yani, sıradan düz yurdum erkeği işte... çocuklar olmasa bana ne, kadının libidosu evliliğine sığmamış, bıkmış, boşansin hayatını yaşasın derdim ama 3 çocuk varken diyemedim kusura bakma

Son düzenleme:
Eşiniz belki ideal koca değil
Ama siz de az değilmişsiniz
Özellikle son okuduklarımdan sonra
Resmen adama gram sevginiz yok
Onun da size yoktur belki
Bilemem
Ama böyle gözünün üstünde kaşın var muhabbetlerine girmek yerine herkes birbirini özgür bıraksın madem
Böylesi iki taraf açısından da hem küçük düşürücü hem de bitmeyen bir huzursuzluk ortamı demek

Ben hayatınıza hakim değilim, yazdıklarınızı okudum. Siz çalışmadan önce mesela sizde de özgüven eksikliği varmış, hatta ev hanımı kelimesi bile zorunuza gidiyormuş ki konu açmışsınız, çalışan kadınları bile yermişsiniz. 16 yıldır evlisiniz, eşiniz gözünüzden tanır sizi. Sürekli sürekli beni boşarsın cümlesini kurması boşa değil çünkü onun kadar siz de değiştiniz ve bunu biliyor. Yanınızda taşımak istemiyorsunuz. Sizi yadırgamıyorum elbet ama nankör olduğunuzu düşünüyorum. Bir erkekte bu şekilde hareket etseydi aynı şeyi söylerdim.

Bu cevabı verdim. Paragöz oldum anında.
Sinirlendiğim bu işte. Dün adamın biri davranışıyla taciz ederken sesi çıkmıyor. Konu paraya gelince erkeklik yapıyor bana karşı.
Bence senin kuzu kuzu olmana yani sana güvenio orda eşin alageyikliginden yapmio onu :) yani baskasi ne yaparsa yapsın Began benim, nasi olsa bakmaz etmez gitmez rahatlığı var. Sözümden cikmaz itaat eder ozguveni var adamda maas kartini bile istediğine göre. E boyle her dedigimi yapacagini düşündüğüm biri benim olsa baskalari istediği kadar kiritsin önümüzde tehlike olarak görmem. Baglanti kurcaksan böyle kur.

Sen bu kararından pişman olacaksın gibime geliyor. Şimdi yeni başladın işe, her şey kolay geliyor, ben 6 yıldır memurum, ay sonu hemen geliyor, ay başı da bir o kadar geç davranıyor. Adam öyle dayanılmaz bir tip değil, düz Türk erkeği işte, şiddet görsen aldatılsan gözünü karart çık diyeceğim, aç kalmazsın korkma diyeceğim. Şimdi dersin, illa dövülüp aldatılmak mı lazım? Tabi ki değil, ama bu kadar bariz şeyler olmadan boşanmak istiyorsan - ki hakkın- pişman olmayacağından emin olman lazım. Bir dur düşün olur mu, eni konu.

Sizin onu bırakacağınızi düşünüp elinizde para kalmasın istiyor olabilir
Karisinin maas kartini isteyen tüm diğer ezikler gibi cidden böyle baska aciklamasi da yok zaten. Bazi erkekler kadının kendine bağımlı olmasını istio. Öyle rahat edio iste. Parasi bile olmayan kadina kim kaslarini gösterirse gostersin nasi olsa gidemez onun rahatligiyla sirita sirita oturur kocasi da.

Birde aynı şeylerden zevk almiyoruz bir dizi bile izleyemiyoruz.
Herşeyi ayrı yapıyoruz demiştiniz.
Sizin aslında bu noktaya gelmesi ve yurtdisi olayı sonra sizin ise girme sureci hepsi sizde patlama noktası olmus.
Ve en çok da ise girmeniz bence boşanma konusunu gündeme getiriyor.

Tatlım biz Türkiye de yaşıyoruz ve inan bana son yıllarda çocuk da varsa artık maaş kartını sadece karın doyurmak ve fatura ödemek için kullanıyoruz. Kartlar kimin elindeyse eksi hesaplar onun elinde patlıyor başka da bı ise yaramıyor. Beganin 3 çocuğu var zaten bugüne kadar tek maaşla gecinmeleri bile mucize olmuş , şimdi durup dururken hem de daha olmayan boş kartın kavgası yüzünden 3 ü de iyice sefil olacak, offf ya çok pişman olacağı birşey yapmaz inşallah

Son düzenleme:
Konu sahibinin eşi 16 yıldır çalışması için teşvik etmiş, hatta konu sahibi vasıfsız çalışmak istemediği için üniversite eğitimini evlilik süresince eşi karşılamış, 3 çocuk sahibi, yeni mezun, ilk kez çalisacak

Hayır çocuklar olana kadar sürekli çalıştım. O zaman yaptığımız birikim ve altınlarım sayesinde ev aldık. Yani bu pandemi öncesi ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşamadık. Bolluk içinde değildik ama temel ihtiyaçlarımız rahat karşılanıyordu.
Dediğim gibi eşimin son 2 3 senedir tavırlarında ciddi manada değişmeler var. Ben üniversite mezunuyum da ondan öyle oldu değil. Eşim benden önce üniversiteyi bitirdi o günden sonra oldukça değişti. Geçmişe dair itirafları da tuz biber ekti.

Ya began dünde görmüştüm konunu sirf senin icin girdim

Esin belkide sinirden gülmüştür sen daha iyi tanirsin tabiki ama bazi insanlarin yapisi öyle.bende sinirlenince gülerim kendimden bilirim o an siritirim birsey olur yani.... Para mevzusuna gelince cok ayip etmis 200 tl ne senin parani sana nasil harclik olaram veriyor,varmi oyle bir dünya,ev hanimlarinin bile eşleri maaşini tıkır karilarina veriyorlar evi cekip cevirsin diye.kadinlar daha iyi anlar bu işlerden..parani verme ve onun sana parasini vermesini teklif et evi ben ceviricegim de,bakalim ne diyicek

Ya bilmiyorum, senin önceki konulardaki yorumlarından akıllı bir kadın olduğunu düşünüyorum ama çocuklar doğduktan sonra işi birakman ve bu durumdayken 3 çocuk yapmış olmani , şimdi de tam ailece ekonomik olarak biraz rahat edecekken sırf eşimden soğudum diye boşanmani bir türlü aklım almıyor.Elbette karar senin ama çocuklar için çok üzüldüm sadece kusura bakma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…