Kocam beni tehtit ediyor

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaşlar merhaba
Benim bir kaynana problemim var 7 senedir bitmeyen kaynanam eşinden bosanmis süslü puslu yurt dışı tatilinden geri kalmayan ( bunu niye belirtiyorum kadıncağız dan ne istiyorsun diyenler olduğu için) ayın 15 günü nu bende 15 günü nu kızında kalarak geçiriyor ben bu düzeni kabul etmiyorum her seferinde evde kavga kaos ortami yine bizde yine kaos ben sabrediyordum burda daha önce konu açmıştım iş bulana kadar sabretmek zorundaydim şimdi iş buldum pazartesi başlıyorum bugün kv gitcrkti eşim nasıl ısrar ediyo gitme hafta sonu da bizimle kal diye bende niye ısrar ediyosun diye sordum kavga başladı tabi başladı beni tehtit etmeye senle bizim sonumuz yok çocuğu bana gostermezsen ibreti alem için sokak ortasında öldürürüm seni ben dedim sen beni sahipsiz mi sandım hayırdır dedim senin o sülaleni kurşun yağmuruna tutarım soyunuzu silerim falan diye bende yettiniz artık bi ablan tehtit eder bi sen ben aileme anlatıcam dedim cik git şimdi falan dedi cocuk korktu çok ağladı ben aldım yatak odasına geçtim şimdi öylece oturdum kaldım haa derseniz niye gitmiyosun pazartesi ise baslicaktim daha ilk günden sorunlu elaman olmak istemiyorum ben zaten bosanicaktim ama işimin oturmasını bekliyordum napcam bilmiyorum şimdi napayım bilmiyorum ( biz birbirimizi yedik kv salonda çekirdek çitledi buda bi gerçek)

Zaten boşanacaksan niye hır gür çıkarıp çocuğu huzursuz ediyorsun. Şartların olgunlaşana kadar sessiz kal çocuğunu mahvetme
Siz öyle kolay sanıyorsunuz sanırım bir gür çıkarmayı bir gür çıkarmak kolay şey değildir bunu yaşamak bununla başetmek bunun acısını yaşamak bunun psikolojisi öyle basit şeyler değil

Çok üzüldüm. Eşinizin yaptıkları nerden baksanız elde kalıyor. Annesine sürekli kal demesi, tehdit etmesi. Annesi de niye kendi düzenini kurmuyor anlamadım. İnsan evlatlarına niye yük olur ki. Gelip kalsın ama sürekli 15 günde bir çok normal değil. İşiniz otursun, sonra düşünün boşanmayı. O süre zarfında da çok birşey belli etmeyin ki evde iyice huzurunuz kaçmasın, üstelik çocuk da etkilenir öyle gergin bi ortamdan

Işte bende ona karar veremiyorum gitmelimiyim yoksa isimin oturmasını mi beklemeliyim daha ise başlar başlamaz yok boşanma davası yok izin çok ters olcak bide işveren bana evli olmanız benim için etken düzeni oturmuş bir elaman istiyorum dedi

Zaten b8zim evliliğimiz onun yüzünden yürümedi her geçen gün 1 adim daha soğuduk
Anacı kocalar yüzünden ne evlilikler bitiyor ah ah aslında politik olacaksın eşine ananı cok seviyorum canım cicim diceksin eşin yokken çıldırtacaksın ki dırdırcı kaynanaya çıksın adı. oğlu da huzurumu bozuyon diye göndersin ikiyüzlü Olcan yani

Ben onu yapamadım ama kv yaptı 1 kere beni şikayet etmemiştir düşünün ben artık çatlicam kendine bir düzen kursaydı gidip gelse ona bile ragziydim ama yok sürekli orda burda neymiş yalnız kalmaktan korkuyormuş yıktı oğlunun yuvasını

Yanlıs yapmıssın sana ne yaparlarsa yapsınlar kendin halletcen eşini cok büyük sıkıntı olmadığı sürece katmican ama iş işten geçmiş kesin mi boşanıyorsun

O zaman bi süre sabredin biliyorum zor ama işiniz oturana kadar

Yanlıs yapmıssın sana ne yaparlarsa yapsınlar kendin halletcen eşini cok büyük sıkıntı olmadığı sürece katmican ama iş işten geçmiş kesin mi boşanıyorsun
Söylüyorum ama kv beni hiç tinlamiyo geçen gün dedim misafirlik 2 gündür dedim benim sana ne zararım var sizin odada bile oturmuyom dedi bana

Söylüyorum ama kv beni hiç tinlamiyo geçen gün dedim misafirlik 2 gündür dedim benim sana ne zararım var sizin odada bile oturmuyom dedi bana
Rahatını bozcan arkadaşlarını cağırıp eve cocuk doldurcan hergün temizlikte yemekte yardım isticen yüksek sesle müzik dinlicem onu evde bırakıp dısarı cıkıcan yokmus gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…