- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
Hepsini yapıyorum umrunda değil dışarı çıkmam işine geliyo evde rahat ediyo öyle normal bi kadı değil laftan anlamıyor malesef biktim artıkRahatını bozcan arkadaşlarını cağırıp eve cocuk doldurcan hergün temizlikte yemekte yardım isticen yüksek sesle müzik dinlicem onu evde bırakıp dısarı cıkıcan yokmus gibi yani
Davalara siz gitmiuorsunuz. Avukatiniz bakar davaya. Sadece taniklarin dunlendigi durusmaya gidersiniz, o da avukatiniz luxum gorurse. Ben o huzursuz evde tehditle dirmazdim. Bu arada tehdit ettiginde ses kaydi alin.Şuan bisi yapamadım zaten nasıl yurucek süreç mahkeme çekişmeli olur ruhum daraliyr düşündükçe ailem bu tehditleri duyunca nolcak bu ilk değil di ama ben hiç bisi bahsetmedim aileme
Içim de anlamsız bir korku var neden burdayım neden aileme anlatmıyorum bilmiyorum sanki korkuyorum bilmiyorum abim de cok agresiftir ben herşey güzel bitsin istiyorum ama yasayacaklarimdan korkuyorum kavga dövüş istemiyorumMadem sahipsiz değilsiniz arkanızda aileniz var bu adamın tehditlerini neden çekiyorsunuz? İlla çalışmak istiyorsanız ailenizin evinden gidin işinize, en olmadı orda kalırken iş bulursunuz. Madem boşanmakta kesin kararlısınız sebep ne olursa olsun ertelemeyin
Içim de anlamsız bir korku var neden burdayım neden aileme anlatmıyorum bilmiyorum sanki korkuyorum bilmiyorum abim de cok agresiftir ben herşey güzel bitsin istiyorum ama yasayacaklarimdan korkuyorum kavga dövüş istemiyorum
tanik bulindur durusmada mutlakaAma bir delilim yok elimde delil gerekmiyormu böyle şeyler için
Yaa işte bende bunu anlamıyorum ben neden aileme anlatamıyorum resmen suçlu gibi hissediyorum kendimi bırakın babamı annem bile mahveder eşimi ama ben kendimi kötü hissediyorum sanırım yasicaklarimdan korkuyorumSiz şu an olabilecek sınırdasınız zaten. Adam sizi ve ailenizi tehdit etmiş. Yarın bir avukat tutup ne yapılabilir konuşun.
Içim de anlamsız bir korku var neden burdayım neden aileme anlatmıyorum bilmiyorum sanki korkuyorum bilmiyorum abim de cok agresiftir ben herşey güzel bitsin istiyorum ama yasayacaklarimdan korkuyorum kavga dövüş istemiyorum
Haklisiniz annemler memlekete gitti pazartesi gelecekler o zaman giderim allahim dayanma gücü versin bana ve oğlumaAnlattıklarınıza göre her şeyin güzel bitmesi mümkün değil. Ailenize ne anlatırsınız ne anlatmazsınız siz bilirsiniz ama o evde kalmaya devam etmeyin. Yaşayacaklarınızı yine yaşayacaksınız siz sadece erteliyorsunuz ama yapmayın bunu. Anlıyorum hiç kolay değil ama gün geçtikçe korku içinizde daha çok büyüyecek. O yüzden uzatmayın daha fazla
Aynn uzaktan kolay geliyor insanlara yaşamayan bilemezSiz öyle kolay sanıyorsunuz sanırım bir gür çıkarmayı bir gür çıkarmak kolay şey değildir bunu yaşamak bununla başetmek bunun acısını yaşamak bunun psikolojisi öyle basit şeyler değil
Ailene söylediğinde onlar esine tepki verdiğinde esin nasil davranir sence duzelir mi daha mi saldirgan saygısız olurHaklisiniz annemler memlekete gitti pazartesi gelecekler o zaman giderim allahim dayanma gücü versin bana ve oğluma
Yaşı küçük ama pedagoga kendini ifade edebilir diye düşünüyorum.3 yaşında henüz yine de olur mu ki
Saldırgan ve saygısız olur sizin dediginiz en akıllıca olanı sanırım gizli yurutucem bu işlemleri ama kanıt yok tehtit ettiğine dair zaten öyle hergun tehtit eden biri de değildir bi daha nasıl alcam ses kaydına alamamAilene söylediğinde onlar esine tepki verdiğinde esin nasil davranir sence duzelir mi daha mi saldirgan saygısız olur
Bence siz eşinize ve ailenize birsey demeden ise baslayin bir avukata gidin görüşün neler yapabilirim cocuk konusunda ve maddi manevi konuda hakli cikmak delil olarak vs öğrenin. Emin adimlarla ilerleyip davranin . Hakkınızda hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?