Kocam benimle birlikte olmak istemiyor

oreolu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
6
4
6
35
Kızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen

E biraz da sen uzak dur bakalım naapiyor
O amaçla yaklaşma hiç bi süreliğine

belki kafasi bseye takilmistir isle ilgili vs gbi biz kadinlar hemen acaba beni istemiyor mu diye dusunyruz ama belkide gercekten yorgundur yoksa seni istemese kendin soyluyosun pesimden kosardi evlnmden once diye kafani cok takma sonunda yipranan sen olursun erkeklere hcbsey olmuyo olan bz kadinlra oluyo

Evet bu konular çok sıklaştı. Acaba bazı erkekler evlendikten sonra eşlerini anneleri gibi mi görüyor? Veya imzadan sonra kadının hiç cazibesi kalmıyor mu? Zamanım olsa bu konuyu mutlaka araştırırdım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…