Bu adamlara birileri havadan şap spreyi mi sıkıyor nedir? Çoğaldı bu tarz konular
Ek olarak seksi iç çamaşırları denesene bi?
Kırmızı demeyi unuttun, kırmızı olması önemli.
sulara şap atıyo belediye heraldeBu adamlara birileri havadan şap spreyi mi sıkıyor nedir? Çoğaldı bu tarz konular
Ek olarak seksi iç çamaşırları denesene bi?
Denedim ama nafile o an evet ilişki oluyor fakat hissediyorum ki mecburiyettenAh evet sahi konsepte uydurmam gerekiyordu
sulara şap atıyo belediye heralde
istemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir
Tebrik ederim çok güzel yöntem.istemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir
Daha nelerristemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir
belki kafasi bseye takilmistir isle ilgili vs gbi biz kadinlar hemen acaba beni istemiyor mu diye dusunyruz ama belkide gercekten yorgundur yoksa seni istemese kendin soyluyosun pesimden kosardi evlnmden once diye kafani cok takma sonunda yipranan sen olursun erkeklere hcbsey olmuyo olan bz kadinlra oluyoKızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen
Saat 12yi geçti.İstenmeyen kadınlar KKyı bastı.Bu kaçıncı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?