Kocam benimle birlikte olmak istemiyor

balık etli olmanızla alakası yok kendinizi suçlamayın. ben gayet güzel bir fizikle evlendim benimkinin de başı ağrıyordu yorgun oluyordu. 2 ay boyunca yaptığım hiçbir şey fayda etmedi. sonunda senin bir sorunun mu var dedim gülmekle yetindi. boşanırken konuyu mahkemede açtım adli tıbba gittik sorunu çıkmadı fiziksel. ama muhtemelen psikolojik bir durumu vardı. ve ihtimaller arasında eşcinsel olma durumu da var. madem yeni evlisiniz sakın ha sakın kendinizi suçlama gibi bir kötülüğü kendinize yapmayın. ben o hatayı yaptım hep suçlu hissettim hep ben fedakar davrandım cık. seni isteyen adam balığına etine bakmaz. bu memlekette damacanaya bile halleniyorlar afedersiniz. bir erkek bir kadına hayır diyorsa iyice araştırmak lazım sebebini.

Ben bir yerde okumuştum. Erkekler dışarda çok falan bayan gördüğü için cinsellikten sogurmus. Bayanlar da Erkekli ortamlarda fln çalışıyorsa onlar da oyleymis. Günümüzde bu sorun artmismis. Eskiden her kadının kapalı hatta Çarşaflı olduğu zamanlar adamlar çok duskunmus. En güzel kadın benim kãrım diye bilirmis ve kadınların saçlarının örgüsü dahi kurumazmis banyo yapmaktan

istemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir

Ya adliyede, ya 3. sayfaya çıksın diye mi?

Ben anlamadım yoksa eşini aldat mı diyorsun başkasıyla
Çok acayip bi yorum olmuş
Kıskansın diyor yani,anlasanıza

aman istemezse istemesin oh ne guzel balik etlisin ele geliyorsun, kendisini kesin brad pitt filan zannediyordur

nadasa birak bence
belki kendi haline birakip el etek cekince o sana yanasir.

Boy kilo kaç bende balık etliyim hadi benimki de istemezse evlendiğimizde

bir sorunu olmasın

Minnak bir cinnet lazim :)
Bak benim gobegim kocaman oldu artik
Bana dokunuldugu an benden ziyade bebisin hareketlerini hissedersin....esim gecen haftalarda korkudan artik o sekklde yaklasmayi kesti 1.5 hafta....:) tabi bu bizde ilk ...bi tuhaf oldum yani

adama saydim da saydim ....ben korkmuyorum ona ne oluyor
hamile olan benim...istememe hakki ancak bende olur...ondan sonra yola geldi...

guzel bir firca cek ama abartmadan...anlamiyorsa yapacak pek bir sey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…