- 14 Mart 2013
- 8.223
- 4.158
- 448
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
Valla hak veriyorum boşan demek kolay ama boşandıktan sonra hayatın daha iyi olacak mı sorusunun cevabı sadece sende..Yeni konum var dayanamadım bu yaşadıklarıma, zaten çok büyük kavga ettik evden gönderdim. Gitti. 1 aydır görüşmüyoruz, para yollamayı kesti, avukat saldı üzerime hadi hemen boşanalım diye saldırıp duruyor. Çocuklarını da hiç aramadı bu sürede, yeni yeni iletişim kuruyor oğluyla görüşmek istiyor ama benimle yine iletişim yok. Boşanamama sebebimi derinlerde buldum; istanbulda hiçkimsem yok ailemle yaşamam lazım gibi geliyor; yeniden aile kuzusu olup boyunduruk altında yaşamak istemiyorum. İnanın 1 aydır yanımdalar ama asla kendim için birşey yapmamı kabul etmiyorlar kafamı dağıtmak için işimi yapmak için bir fuara katılmak istiyorum ona bile mırın kırın ediyorlar şu an önceliğin boşanmak ve çocuklar olmalı sen kendi derdindesin diye. Hiçbir zaman kendi derdim diye birşey olmamalı onlar için, çocuklara saçımı süpürge ederek yaşamalıyım bu onaylanmama hali beni çok yaralıyor (meğer küçüklüğümden beri böyle bu onaylanmama hali ile yaralanmışım). Pskoloğa gitmeye başladım, avukatların da psikologların da ilk dediği şey sen bunca şey yaşarken ailen nerdeydi?? Ailemle tartıştım beni bu adama karşı çok yalnız bıraktınız dedim; üstüme geldiler bağırdılar çağırdılar sen aileni neden elaleme anlatıyorsun diye. Yani bı şartlarda o kadar kalbim sıkışıyor ki inanın kocam geri dönse susup oturup sessizce ağlayarak evliliğe devam etmek geliyor içimden.