- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Belki eline alınca hoş gelmiştir sevmiştir bilemiyorum benim eşimde tesbih hastası koleksiyonu var . Tabi yüzüne fırlatma kötülüğünü hiçbirşey açıklayamaz o anki sinir harbiyle olmuş olabilir . Umarım pişmandır ve özür diler yakın zamanda ....Merhaba güzel bayanlar uzun zamandır yoktum buralarda taa ki geçen eşimle tartışana kadr hemen uzatmadan konuya giriyorum geçen hafta eşim elinde bi tesbihle eve geldi halbuki hiç öyle tesbih çekme falan huyuda yoktur arkadaşı var tanıyorum o hediyr etti dedi tamam dedim bak çok güzel ucu gümüş kaliteli tesbihmiş falan anlattı neyse tesbih elinden düşmez oldu çocuklar alsa aman tesbihim nerde bgun unutmuşum küçük kızım bacağına takmış tesbihi bak ne hale getirdi falan o kadr abarttıki hayırdır dedim ya x in verdiği tesbih ne kadar da kıymetli oldu dedim kaldırdı kızdı tesbihş suratıma attı o kadar zoruma gittiki iki gündür konuşmuyorum böyle bi tepki vermesini beklemiyodum yani insanın bi şeye bu kadar değer vermesi için ya çok sevdiği insandan hediye gelmesi gerekiyo yada çok uzun zamandır o şeyi istiyodurda yeni almıştır bilmiyorum bu her ikiside değil bu tepkiyi anlamadm bu arada o güdnden beri eline dahi almadı hiç şimdi ben mi suçluyum lütfen söyleyin
Hiç bi pişmanlık belirtisi yok öyle geliyo bişy istiyeceği zaman konuşuyo bn konuşmuyorum tepki vermiyorum zaten ama o gelipte gönlümü dahi almıyo yani sorun tesbih çekmesi değil benim için bişeyş bi kere anlatırsn bu durup durup yok tesbih çok kaliteli pahalı bişy o kadar sinirlerimi bozdukiBelki eline alınca hoş gelmiştir sevmiştir bilemiyorum benim eşimde tesbih hastası koleksiyonu var . Tabi yüzüne fırlatma kötülüğünü hiçbirşey açıklayamaz o anki sinir harbiyle olmuş olabilir . Umarım pişmandır ve özür diler yakın zamanda ....
Bnde onu anlatmak istiyorum hediye eden kişi hiç öyle önemsemediği biri yani çok sevdiği bi arkadaşı olsa gerçekten anlıycamkimden hediye gelmiş ki bu kadar değerlenmiş kıçı kırık tespih?
Hediye eden kişi çok değer verdiği bi insan değilki onu anlatmak istiyorum çok sevdiği bi insan hediye etse anlıycam bnde önem gösterir bakarım ama sıradan öyle bi insan vermişBenim eşim de teşbih kullanmaz normalde ama sevdiği bir arkadaşı aynı şekilde ona hem maddi hem manevi degeri yüksek bir tesbih vermiş ve ona gözü gibi bakıyor. Hoşuna da gidiyor uğraşmak. Manevi degeri yüksektir adamı neden darliyorsunuz yahu. Tesbihle kendinizi mi kıyaslıyorsunuz?
Eşinin tesbihi fırlatmasını tasnif etmiyorum orada abartmış ama sizde abartmışsınız.
Bnde onu anlatmak istiyorum hediye eden kişi hiç öyle önemsemediği biri yani çok sevdiği bi arkadaşı olsa gerçekten anlıycam
Tesbihinin etrafında ip geçir boynuna as al hayatim hiç kaybetmezsin de :) kaosu fırsata çevirmek lazım aradaHediye eden kişi çok değer verdiği bi insan değilki onu anlatmak istiyorum çok sevdiği bi insan hediye etse anlıycam bnde önem gösterir bakarım ama sıradan öyle bi insan vermiş
Evet çok haklısınız eşinin tesbihe değer vermesi rahatsız etmiş konu sahibini, adam sevmiş beğenmiş demek ki yada hediye almak mutlu etmiş onu bunun altında birşey niye arar insanEşinizin yaptığı ayrı bir öküzlük de bazı konularda ben bile bunalıyorum sizlerin kıcalarınıza yaptıklatınızdan, adamlara da hak vermeden edemiyorum.
Evet çok haklısınız eşinin tesbihe değer vermesi rahatsız etmiş konu sahibini, adam sevmiş beğenmiş demek ki yada hediye almak mutlu etmiş onu bunun altında birşey niye arar insan
Aynn öyle imaa ettim yani o kadr çok abarttıki hayırdır dedim yaniSiz hediyeyi başka biri mi aldı acaba diye imada mı bulundunuz? Öyle bile olsa hareketi çok yanlış ama size anlamsız gelse de sevmiş demek ki tesbihi.
Yanlış anlamayın ama bir tesbih sizi bu kadar rahatsız ediyorsa eşinizden şikayetçi olduğunuz başka şeyler vardır. Size göre ilgisizdir muhtemelen eşiniz, tesbih sizi rahatsız etmiş yoksa niye rahatsız olasınız. Adam sevmiş olamaz mı nedir yani anlamadım.Aynn öyle imaa ettim yani o kadr çok abarttıki hayırdır dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?