- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Tencere kapak misali, o sizinkini siz onun sinirlerini bozmuşsunuz, adam aşırı tepki gösterince ben mi hatalıyım diyorsunuz.Hiç bi pişmanlık belirtisi yok öyle geliyo bişy istiyeceği zaman konuşuyo bn konuşmuyorum tepki vermiyorum zaten ama o gelipte gönlümü dahi almıyo yani sorun tesbih çekmesi değil benim için bişeyş bi kere anlatırsn bu durup durup yok tesbih çok kaliteli pahalı bişy o kadar sinirlerimi bozduki
Bazen bir insan olarak 'tamam haklısın' diyebilmek zor geliyor. Gerçekten tespihle gezmek çok hoşuna gitmiştir ve senden söylenmeni değil, hak vermeni bekliyordur belki ? Yaptığı şey inanılmaz kabaca elbette haklı çıkarılacak yanı yok. Gönlünü alsın bence de.Merhaba güzel bayanlar uzun zamandır yoktum buralarda taa ki geçen eşimle tartışana kadr hemen uzatmadan konuya giriyorum geçen hafta eşim elinde bi tesbihle eve geldi halbuki hiç öyle tesbih çekme falan huyuda yoktur arkadaşı var tanıyorum o hediyr etti dedi tamam dedim bak çok güzel ucu gümüş kaliteli tesbihmiş falan anlattı neyse tesbih elinden düşmez oldu çocuklar alsa aman tesbihim nerde bgun unutmuşum küçük kızım bacağına takmış tesbihi bak ne hale getirdi falan o kadr abarttıki hayırdır dedim ya x in verdiği tesbih ne kadar da kıymetli oldu dedim kaldırdı kızdı tesbihş suratıma attı o kadar zoruma gittiki iki gündür konuşmuyorum böyle bi tepki vermesini beklemiyodum yani insanın bi şeye bu kadar değer vermesi için ya çok sevdiği insandan hediye gelmesi gerekiyo yada çok uzun zamandır o şeyi istiyodurda yeni almıştır bilmiyorum bu her ikiside değil bu tepkiyi anlamadm bu arada o güdnden beri eline dahi almadı hiç şimdi ben mi suçluyum lütfen söyleyin
Çok özür diliyorum, tasnif etmek sınıflandırmak anlamında kullanılır. Doğrusu tasvip etmiyorum olacaktı. Forumda bazen bu tür kelimeler yanlış anlamlarıyla kullanıldığı için düzeltmek istedim kusura bakmayın lütfen.Benim eşim de teşbih kullanmaz normalde ama sevdiği bir arkadaşı aynı şekilde ona hem maddi hem manevi degeri yüksek bir tesbih vermiş ve ona gözü gibi bakıyor. Hoşuna da gidiyor uğraşmak. Manevi degeri yüksektir adamı neden darliyorsunuz yahu. Tesbihle kendinizi mi kıyaslıyorsunuz?
Eşinin tesbihi fırlatmasını tasnif etmiyorum orada abartmış ama sizde abartmışsınız.
Tespihi yüzünüze attiktan sonra buraya konu acmak yerine boncuklarini tek tek yedirseydiniz keşke.Merhaba güzel bayanlar uzun zamandır yoktum buralarda taa ki geçen eşimle tartışana kadr hemen uzatmadan konuya giriyorum geçen hafta eşim elinde bi tesbihle eve geldi halbuki hiç öyle tesbih çekme falan huyuda yoktur arkadaşı var tanıyorum o hediyr etti dedi tamam dedim bak çok güzel ucu gümüş kaliteli tesbihmiş falan anlattı neyse tesbih elinden düşmez oldu çocuklar alsa aman tesbihim nerde bgun unutmuşum küçük kızım bacağına takmış tesbihi bak ne hale getirdi falan o kadr abarttıki hayırdır dedim ya x in verdiği tesbih ne kadar da kıymetli oldu dedim kaldırdı kızdı tesbihş suratıma attı o kadar zoruma gittiki iki gündür konuşmuyorum böyle bi tepki vermesini beklemiyodum yani insanın bi şeye bu kadar değer vermesi için ya çok sevdiği insandan hediye gelmesi gerekiyo yada çok uzun zamandır o şeyi istiyodurda yeni almıştır bilmiyorum bu her ikiside değil bu tepkiyi anlamadm bu arada o güdnden beri eline dahi almadı hiç şimdi ben mi suçluyum lütfen söyleyin
Canım klavyenin azizliğine uğruyorum ne yazık ki. Tesbihi de "teşbih" olarak çevirmiş. Tasvip yazarken " tasnif" olarak cevirmis. Bazen dikkat etmeden yazıp yolluyorum. Ama bence anlayan anlamış TDK'da çalışmıyoruz neticede :) Uyarın için teşekkür ederim anlamlarını biliyorum.Çok özür diliyorum, tasnif etmek sınıflandırmak anlamında kullanılır. Doğrusu tasvip etmiyorum olacaktı. Forumda bazen bu tür kelimeler yanlış anlamlarıyla kullanıldığı için düzeltmek istedim kusura bakmayın lütfen.
Konu sahibi, eşinizin hediye edilen tesbihe önem vermesi aslında güzel bir şey ama nihayetinde bir tesbih için size davranış şekli çok yanlış. Eninde sonunda eskiyecek,kopacak veya kaybolacak bir eşya için sizi bu kadar üzmesi gereksiz yani. Ama trip atmak yerine konuşun bir aksesuar için bana bu şekilde davranman hiç hoş değildi diye.
Hayır hani hiç öyke tesbih falan çekip bi havalara giren bi insan değildi dün konştuk sen bana farklı şeyler ima ediyosun diyo bn onu senin suratına atmak için atmadm sana denk geldi sinirlendim attım o gündem beride elime dahi almadım bi tesbih hevesin vardı onu da bitirdin diyoEn sinir oldugum erkek tipi tespih kullanan hele kullanirken degisik hallere girmiyorlar mi bazisi mahalle kabadayisi gibi...
Senin esin icin soylemedim.. aklima geldi soyliim dedimHayır hani hiç öyke tesbih falan çekip bi havalara giren bi insan değildi dün konştuk sen bana farklı şeyler ima ediyosun diyo bn onu senin suratına atmak için atmadm sana denk geldi sinirlendim attım o gündem beride elime dahi almadım bi tesbih hevesin vardı onu da bitirdin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?