- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Bilmiyorum ama şimdiye kadar o küsüp trip attı hep ben gittim ayağına hep ben konuşmaya uğraştım bu sefer farklı olsun ki hatasını anlasın istiyorumbu çözüm değilki
Ben gitmem gidecekse kendisi gitsin kolaysa. Çalışıyorum ayaklarimin üstünde duruyorum git dedi diye gidememAdam boşanalım diyo yaw git demiş....
Hatasını anlayacak gibi durmuyor....
Allah akıl fikir wersin eşinize...
Size de sabır...
Öldürürdü beni gözünde gördüm o hırsı. Arabada kavga ettik o direksiyonu kaç kere yumrukladi sayamadimNormal resimdir yanyana arkadaşça he bi de mustehcen olsaydi adam orda kesin kadini ..........neyse yazmayim normal resim
Ama çok gurur kırıcı birşey bu git demesi....Ben gitmem gidecekse kendisi gitsin kolaysa. Çalışıyorum ayaklarimin üstünde duruyorum git dedi diye gidemem
Aynısını yazacaktım okursun moralin iyice bozulur diye yazmadımÖldürürdü beni gözünde gördüm o hırsı. Arabada kavga ettik o direksiyonu kaç kere yumrukladi sayamadim
Yok ya öyle müstehcen fotoğraf yok hayatımda eski sevgilime süpriz yapıp her şehirde onun adına Limonsarisi seni çok seviyor diye fotoğraf cektirmistim onlar varmış bi de ikimizin bi kaç fotosu ama normal yanyana
ben öğretmenliğe başladığımda devamlı müdür yardımcısının kompleks uğruna beni farklı şeylerle itham ettiğini,senin durumunu görünce biran hatırladım.zümre arkadaşımın çok güzel bir sözü vardı....sürekli savunma konumuna düşersen ve yüzgöz olursan haklıyken haksız konuma düşersin...hiçbirzaman çok üstüne düşmeyeceksin dedi.o günden sonra akıl küpü oldu ve hiç takmamaya başladım böylece herşey rayına oturmuş oldu..aksi taktirde kendimi yıpratmaktan başka elime geçen birşey olmayacaktı..Yok ya öyle müstehcen fotoğraf yok hayatımda eski sevgilime süpriz yapıp her şehirde onun adına Limonsarisi seni çok seviyor diye fotoğraf cektirmistim onlar varmış bi de ikimizin bi kaç fotosu ama normal yanyana
La ortada bişi yok adamda ki tepkiye bakkÖldürürdü beni gözünde gördüm o hırsı. Arabada kavga ettik o direksiyonu kaç kere yumrukladi sayamadim
Kavga ederken bi kaç kere dedim akıl yokmu sende bu kadar mantıksız biseyle nasıl karşıma geliyorsun diye hala yalan söylüyorsun diyor ben beyinsizim diyip durduAma çok gurur kırıcı birşey bu git demesi....
SuçLu olsanız eyvallah, o demeden sizin arkanıza bakmadan gitmeniz Lazımdı zaten...
Ya gerçekten çok saçma gereksiz bir durumdasınız...
Gerçekten beyinsizin önde gideniymiş eşiniz..
kangren olan kolu tamamen kesmezsen bütün vücuda yayılır ve vücudu yok eder. anlık düzelmeler olayı bitirmez. geldi affet dedi. ee sonuç. yine yapacak. adam rahatsız çünkü. düzelmeyecekki bu davranışlarıBilmiyorum ama şimdiye kadar o küsüp trip attı hep ben gittim ayağına hep ben konuşmaya uğraştım bu sefer farklı olsun ki hatasını anlasın istiyorum
Ona göre var işte. Hele tekrar bulamadı ya o dosyayı nasıl sinirlendi anlatamam sanki ben sildim. Bilgisayar da flash da onda gizli gücüm var sanki silip atayımLa ortada bişi yok adamda ki tepkiye bakk
bu piskopat işi olur normal biri bukadar büyütmez zatenNormal resimdir yanyana arkadaşça he bi de mustehcen olsaydi adam orda kesin kadini ..........neyse yazmayim normal resim
Haydaaa !!Kavga ederken bi kaç kere dedim akıl yokmu sende bu kadar mantıksız biseyle nasıl karşıma geliyorsun diye hala yalan söylüyorsun diyor ben beyinsizim diyip durdu
Barışma şartı olarak tedavi olmasını koyacağım kabul ederse ne ala etmezse kaldıracak gücüm kalmadı tükeniyorumkangren olan kolu tamamen kesmezsen bütün vücuda yayılır virüs ve vücudu yok eder. anlık düzelmeler olayı bitirmez. geldi affet dedi. ee sonuç. yine yapacak. adam rahatsız çünkü. düzelmeyecekki bu davranışları
işte bu. yapman gereken bu.Barışma şartı olarak tedavi olmasını koyacağım kabul ederse ne ala etmezse kaldıracak gücüm kalmadı tükeniyorum
Paranoyak işte adam..Ona göre var işte. Hele tekrar bulamadı ya o dosyayı nasıl sinirlendi anlatamam sanki ben sildim. Bilgisayar da flash da onda gizli gücüm var sanki silip atayım
Benim onu kandirdigimi düşünüyor eski sevgilimi severken onunla evlendigimi rahat olmak istediğimi söylüyor zaten orta halli bir ailede büyüdüm maddi olarak rahattım ailem de rahat istediğim gibi yaşadım eski sevgilim zengindi rahat etmek istesem onunla evlenirdim eşimle borç ödemeye katlanmazdimValla bana inandırıcı gelmedi. Bu fotolar kendi kendine ortaya çıkıp sonra kayboluyor mu. Ayrıca yeni mi görmüş. Flash zaten ondaymış nasıl bakacaksın ki. Eşinin aklında ne var çözemedim.
Öyle de içimdeki sevgi bitmiyorParanoyak işte adam..
Bırakın Allah aşkına ne hali varsa görsün...
yok adam uçmuş..Benim onu kandirdigimi düşünüyor eski sevgilimi severken onunla evlendigimi rahat olmak istediğimi söylüyor zaten orta halli bir ailede büyüdüm maddi olarak rahattım ailem de rahat istediğim gibi yaşadım eski sevgilim zengindi rahat etmek istesem onunla evlenirdim eşimle borç ödemeye katlanmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?