Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

Keşke bu kadarla biraksa işte. Arkadaşımın eşiyle konuşmamı bile ona benzedigi için konustuguma bıyık bırak dedim top sakal bıraktı onu eski sevgilime benzetmeye calistigima inandirmis kendini

Biraz zor bir durum o zaman.. Sen sükûnetini koru bence. Söylemen gerekenleri söylemişsin zaten.

Gerçekten seven bir eşin var ise; seni kaybetmeyi asla göze almaz..

aynen. artık olay namusa laf etmeye gelmiş. buda ne yenilir ne yutulur.

Off ya boyle erkekler ne zor ufacik bi olayi namusa ceviriyorlar.Sanki kendileri cok namusluda neler duyuyoruz burda.
Ben guveniyordum ona. Ne kadar sertte olsa Fevri de davransa guveniyordum artık guvenemem ki. En ufak şeyde beni birakabilecek duruma geliyorsa bana inanmiyorsa eşini bu kadar ağır ithamlarla yargilayabiliyorsa nasıl guvenirim ki

bence sen sakin taraf ol.
evini terk etme sakın. haklıyken haksız duruma gelme.
kocanın sinirlenmesi çok normal. burda bayanlar da açıyor konu eşimin eski sevgilisinin fotoğrafı duruyor hala! diye. burda bizde yorum yapıyoruz hala neden duruyor falan filan..

eşinde bunu hazmetmeye çalışıyor belli ki. bırak hıncını alsın hazmetsin durumu. senin iyi niyetine doğruluğuna inansın.

eğer gitgide zıvanadan çıkarsa işte son nokta dersen bitirirsin sende.
şimdi bol bol dua e. iyi olacağını düşün ve eşine hak ver lütfen..

dilerim her şey yoluna girer ve yuvanız sapasağlam durur..

Hep sakin oldum zaten ama artık ağır şeyler söylüyor canım yanıyor. Ben eşimle tanisinca sildim bütün fotoğrafları herseyi o dosya nasıl kaldı bilmiyorum ki 1 seneden fazla süredir eşimde duruyor flash yükleme imkanım yok zaten yukleyecek fotoğraf kalmadı ortada

bence eşin biliyor senin yeni yüklemediğini. salak mısın (haşa) yükleyip evde flsahla gezecek kadar?? bunu da biliyor.

ama durumun gündeme gelmesini kaldıramadı bence..

sanırım birkaç ünlük olay taze yani..

az daha bekle keşke dememek adına. çünkü biz kadınlar da sorgulardık bu durumu..

ben burdan seni tanımadan inan samimiyetine çok inandım eşinde öyledir mutlaka. dediğim gibi birazc
ık zaman. toparlan sen de suçlu gibi hareket etme. ye iç düzenine devam et. kendimden eminim senin de benden emin olmanı bekliyorum de.

Eşin obsesif kompulsif bence... Ciddi şekilde takıntıları var.
Evlenmeden önce fark edemedin mi bu halini?
Takıntıları vardı ama benimle pek ilgili değildi mesela titizlikle ilgili Takıntıları var çok vakit gecirmedik beraber o yüzden tam anlayamadım sanırım

O kadar üzüldüm ki 2 gündür bi kaç lokma bişey yedim hayatta kalmak adına. Uyku desen 2 saat falan anca uyuyorum başka yok. Aglamaktan helak oldum. Üzülüyorum çok kırgınım. Icim yanıyor.

Biliyor suçsuz olduğumu anlamistir elbet ama yüzü yok gururuna yedirip Özür de dilemez benim onunla konuşmamı bekleyecek ama konusmayacagim çok ağır geldi

Takıntıları vardı ama benimle pek ilgili değildi mesela titizlikle ilgili Takıntıları var çok vakit gecirmedik beraber o yüzden tam anlayamadım sanırım
Açıkçası ben boşanacağını pek düşünmüyorum çünkü adam üstünde müthiş bir psikolojik baskı oluşturmuş.
Her an neyden huylanacağını düşünür olmuşsun.
Konuna ilk yorumumu ilk mesajına göre yazdım. Kim olsa eşinin bilgisayarında hard diskinde ya da özel eşyasında eski sevgili fotoğrafı görse şüpheye düşer. Ama sizin olayınız çok sapmış olurundan.
' top sakal bıraktı onu eski sevgilime benzetmeye calistigima inandirmis kendini'
şu sözler ilginç.
Tedavi olsa bile ne derece düzelir bilemiyorum.
Çok yıpranacaksınız değecek mi?

bu yaşadıkların kıskançlıktan öte birşey ortada bir şey var mı yok mu o bile belirsiz. Ben olsam bu lafları sindiremezdim. O fotoğrafları önüne koymadığı sürece benim gözümde eşin sana iftira atıyor ya da psikolojik sorunları var. Şizofreni midir nedir. Sen neden o flasha atıp kendi elinle ona veresin ki mantık dışı bu. Gene iyi sakin duruyorsun ben duramazdım resmen namusuna dil uzatıyor

canım çok üzüldüm yaa Allah yerdımcın olsun inşallah geçer gider çok fena kıskanmış çokta gururlu anladığım kadarıyla eşin ama yok yere yaptığı bunca şey ilişkinizi yıpratıyor yani bu boşanma meselesini gözdağı vermek için açtıysa bile birbirinize olan tahammülünüzü ve ilişkinize olan saygınızı kaybetmenize sebep oluyor bu küslük sürdükçe.bence böyle sessiz kalıp bekleme birşeyler yap birgün onu karşıla ve güzelce oturun konuşun susma belki susmandan dolayı kendinde haklılık payı bulur ısrarla reddet onun düşünelerini sonuna kadar gerekirse bunun için tartışın çünkü burda asıl önemli olan senin sözüne güvenmemesi...diğer arkadaşların dediği gibi tut bi bilgisayarcıya götür ama bence eşin ikinciye bilgisayarı flasha takıp dosyayı bulamadığında anlamıştır bilgisayardan kaynaklı olduğunu.

bence eşinin gerçekten hastalığıda olabilir...inşallah hatasını anlarda tatlıya bağlanır güzel gelişmelerini takip edeceğim

Bilmiyorum o yazdığım kendi cumlesiydi. Şöyle ki bana bu sakalı biraktirarak eski sevgiline benzetmeye mi çalışıyorsun dedi halbuki ben ona sakal bırak dedim top sakal değil ama bunun bile farkında değil.

Hep ben aldım karşıma konuştum hep ilk adımı ben attım bu sefer ne kadar kirildigimi anlasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…