Kocam boşanmak mı istiyor sizce?

scorpion274

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
69
48
8
34
Merhabalar uzun zamandır portalı ziyaret etmiyorum sizinde düşüncelerini merak ediyorum. Eşimle evliliğimiz nisan ayında 2 yılı dolduracak ve dünya tatlısı 4 aylık kızımız var. Sorun eşimin yalancı ve gece cluplerine olan ilgisi bugün tam 3 gündür eve gelmiyor arkadaşlarının sosyal hesaplarından takip ediyorum gece cluplerine dolaşıyor hiçbirşeyimi eksik etmiyor fakat biriktirebileceğim kadarsa para vermiyor kaç kez boşanmanın eşiğinde geldik bu yüzden ama hala vazgeçmiyor çok severek evlendik hep böyleydi ben kördüm ama artık dayanamıyorum bebeğimin 40 annemde çıkardım ayrı kaldık 15 gün beni hamileliğimde de doğumumda da hep yanlız bıraktı annesiyle doğum yaptığım gün karşı karşıya getirdi ve tartıştık çok anlayışsız beni eskisi gibi sevmediğinin farkındayım ama bebeğim için katlanıyorum evlenene kadar cebinde 5 kuruş yoktu ve evlendik patron oldu iyi para kazanıyor parasızken ben vardım yanında karnım aç minibüsle eve giderdim ama şimdi altında son model araba var ama yanlız bekar arkadaşlarıyla takılıyor ve para yediriyor ne yapacağımı şaşırdım boşanmak istesem ailem arkamda ve durumları biliyorlar ama Bebek var diye birşey söylemiyorlar boşanıp anneme gitsem ailemde maddi anlamda Zor durumda ve bebeğime orda iyi bakamam ev soğuk ve kalabalık ayrı eve çıksam Bebeğim çok küçük bana ihtiyacı var çalışamam ne yapacağım daha 25 yaşındayım çocukla tek başımayım hayatımın en güzel çağlarını hep mutsuzlukla geçiriyorum ne olur bir akıl verin..

Canım benim eşinin hicbirseyi eksik etmediğini söylemişsin fakat herseyin olsa ne olucak bir okadar mutsuzsun ve en önemli gününde seni doğum esnasında yanlız bırakmış yalan söylüyorsa da bu hep boylece devam eder guvensizlikte pedinden gelir.kusura bakma seni etkilemek istemem ama yazdiklarina tarafsız kalamadim yazmak istedim insan sevince hicbirsey görmüyorki anladigim kadariyla sen onun için fedakarlık yapmışsın ama o yükselince değişmiş evli bir adamın gece club'lerinde olmasi çok yanlış bana göre (

Benimde kocamla aramizda ailevi sorunlar oldu o da bunlari firsat bilerek 1.5 ay neredeyse eve ya gec geldi yada gelmedi en son gecen gece eve gelmedi aksamdan sabaha kadar teli kapalıymış geldiginde pavyona gittik dedi.tisortunde fondoten lekeleri vardi iki omuzu ile kol kısmında.Ertesi gunde farkettim tam tisortun en altinda sperme benzeyen kati bi leke vardı.Tisort beyaz oldugu icin tam emin degilim ama bana göre öyle.Neymis pavyondaki kadinlardan fondoten bulaşmışmış digeride sperm lekesi falan degilmis.kesinlikle kimseyle yatmamış aldatmamis beni falan cocugunun uzerine yemin etti.ama inanmiyorum asla.benimkiside ayni senin esin gibi eskiden beri boyleydi.guya evlenince asla takilmazdi aldatmazdi.bu kadar gece alemine takilan adamlardan hersey beklenir.zaten alkolde alınıyorsa surekli zamanla kisiliklerimde bozukluk olmaya başlıyor.hep soz verip tutmamalar eve gelmemeler yalan konusmalar.benim cocugum yok ve daha 10 aylik evliydim bi sorunda hemen disari atti kendini yine.senin cocugunun olmasi kotu olmus .cocugunu dusunmeyen ve eve gelmeyen adamdan koca olmaz.omur boyle gecmez.sana ayril diyemem. Bende istedigim halde ayrilamiyorum cunku kucuk yerde yasadigimiz icin ve ailemde burada yasadigi baska bi yerde yasama imkanım olmadigi icin

boşan. madem annenlerin durumu yok çocuğuna annen baksın sende çalış. bahanelere sığınıyosun boşanmak istemiyosun

Cok samimi soyluyorum Nedense anlattiginiz konu beni çok etkiledi ruhaf oldum

Ya bende bu bahar nişanlanıcam ama böyle bunları okuyunca bi karamsarlık bi evlilkte korkup uzaklaşma hislerim oluyor.Allah yardımcınız olsun.

bu adamdan ne koca ne baba olur,evli çocuklu adamın sensiz clublarda bekar arkadaşlarıyla işi ne?3 gündür eve gelmiyorsa da ... büyük ihtimal aldatıldın ve de aldatılıyorsun. madem bebek var boşanırsam ailemin maddi durumu kötü diyorsun;
- bu adamın peşine takılacak ya da birilerini takacaksın.
-sabırla sakince ve gizlice herşeyini takip edeceksin,aldatıldığına dair sağlam deliller ve kanıtlar elde ettikten sonra sağlam bir avukat tutup boşanma davası açacaksın.kocam zina yaptı diye de deliller sunduğun zaman donuna kadar alırsın zaten..
-bu paralarla ve yüklüce nafakayla da bebeğine güzel bir gelecek kurabilirsin.

Cok samimi soyluyorum Nedense anlattiginiz konu beni çok etkiledi ruhaf oldum
Bende cok kötüyüm şuan cevremdeki herkesde bundan etkilendi haliyle.Boşanmayı çok istiyorum 5 yıllık sevgilik döneminde de beni her yaşadığımız sorunda aldattı.En son kesin ayrılmıştım yalvara yakara binbir yemin ederek beni evlenmeye ikna etti.Benim ailem cok iyi insanlar.Ama sürekli arkalarından laf etti hakaret küfür etti bir kac kez uyardım anlamadı bende sen kendi ailene bak dedim ki onun ailesi hakmaten sorunlu.olaylar boyle gelisti o benim bende onun ailesi ile konuşmamaya başladık sonra benimki surekli kardesimle çıkıcam diye diye dışarı cikti surekli sonra kardesimle diye arkadaslariyla cikmaya basladi en son da da bu pavyon olayı oldu iste.Ve hala piskin piskin ben bisey yapmadim diyor.evli adam nolursa olsun evine gelir bu en erken 2de geliyor 4te geliyor en son sabah 9da geldi.Bu olaylar bahane adam takılıyor yine eskisi gibi bekar gibi.ve ben 3. esiyim bosanmaya utanir insan.ben eenmekle hata yaptim evlenince asla aldatmam demisti ama inanmiyorum tisortundeki fondoten lekelerinden sonrada.1 yil dolmadan anlasmali bosanma olmuyor.simdi ayni evdeyiz tisortte gorduklerimden sonra eve gelmeye basladi iyi de davranıyor.biliyorum birsey yapmamis olsaydi eger kiyameti koparırdı bunu onasoyledigimde ise artik benimle tartismak istemedigini biriyle kesinlikle yatmadigini ve evimde oturmami soyluyor.bosanmicak belli ama bende boyle bir omur yasayamam.sorun su ki syan calismiyorum iste bulamiyorum.kusadasinda yasiyoruz ailemde burada bosanirsam mecburen ailemle kalicam ve unutamicam yasadigim hicbirseyi kendimi eve kapaticam.cunku esim olacak kisiyi herkes taniyor burada dogal olarak benide.tek umidim bir an once is bulmak ve buradan gitmek.2 üniversite mezunuyum ve aylardir is bulamiyorum benim kismetim yok sanirim kaderim kotu yazilmis

Lütfen öyle düşünmeyin yasadiklariniz size o kadar üzüntü vermişki içiniz çok dolu bu şekilde yaşayarak en çok kendinizden ve piskolojiniz hepten bozulur ki çalışmayıp evdesiniz acaba bosanicaginizi anladı da bu yüzden mi geri tepti ayrıca yaptığı ortadaki bir anda r yapmış esiniz nasıl ki hayatına devam edebiliyor bu şekilde sizde kendinizi düşünmeniz lazım fazlada sürmez böyle çünkü zor bir durum sizin açınızdan

Ya bende bu bahar nişanlanıcam ama böyle bunları okuyunca bi karamsarlık bi evlilkte korkup uzaklaşma hislerim oluyor.Allah yardımcınız olsun.

Canım nisanlanicagin kişiden eminsen sıkıntı yok böyle şeyleri girip okuma kafaya takarsın gözü açık olmak yeterli

Anlaşmalı boşanmak zorunda değilsiniz. Taraflardan biri de boşanma davası açabilir. Bu hukuki yönü.

Öte yandan hatıralarının bile sizi mutsuz edeceği bir evliliği sürdürmekte neden bu kadar ısrarcısınız.

Izninizi almadan yorum yaptım, haddimi aştıysam kusura bakmayın.

Aldattığını anladigim icin geri tepti ama kabulde etmiyor illa kadınla yakalamam lazım.evet cok zor durumdayım is bulsam hemen eşyalarımı toplayıp gidicem.Evde ama konusmuyorum mesela gerekmedikce ve bugün hani evlendikten sonta beni aldatmayi birak hissettirmeyecektin aynı duyguları bana yasatmayacaktin ben artik yapamiyorum resmen oyun oynuyorsun benimle anladim sen degismeyeceksin her sorunda kendini disari atipbeni aldatacaksin ve ben anladigimda duzeceksin surekli bu kisir donguyu yadatacaksin bana bunlari yasatmaya hakkin yok ben bu evde senin gelmeni beklerken yalniz uyurken sen nasil aldatmayi birak bu eve gelmezsin ben bosanmak istiyorum dedim.bi otur oturduğun yerde ne boşanması ben bisey yapmadim dio.ben israrla uzatirsamda iyi o zaman annen gelsin topla esyalarini git ama sana git diyen yok dio.resmen psikolojik siddet uyguluyor.

Ben 1 yil dolmadan cekismeli dava acildigini ve hakimon sahit delil falan istedigini ogrendim avukattan.birde siddetli gecimsizlik olarak acilabiliyor amaiki kisininde imzasi lazimmis.yanlis anlamissiniz anlatmak istedigimi ben esimi seviyorum ama hem dengesiz hemde sorumsuz kimseyi takmaz istedigini yapan bi tip.hele sorunumuz varsa.kucuk yerde yaşıyoruz daha oncede defalarca ayrildim sehir degistirince rahatliyorum amaburayadondukce ister istemez bir araya geliyorduk.ikimizde birbirimizden kopamiyoruz bi türlü ama esim düzelmiyor bir sure duzeliyor sonra yine ayni.ben ayrilirsam burada yapamadigimi kastetmistim.hersey hatiatiyor cunku ve cokortak cevremizde var herkes birbirini tanir dışarı cikmak istemiyorum kendimi eve kapatiyorum o zamanda

Nedemek boşanmak yok gidemezsin ya tamam yuva bozmak boşanmak kolay değil bir geçmişiniz var yanı sira suan üzüntüleriniz de siz onun kölesi değilsiniz sizi eve bekçi olarak da almadı fakat dediğiniz gibi Bu bir bariz tehdit yani erkeklere göre yaptığı şeyler ben ne yaptım ki olur zaten ama aynı şeyi siz yapsanız çoktan olay büyüyüp tekme konmustu

Günaydın gece uyumuş kalmışım canım.Bu benim 2. evliliğim.Bu adam naparsam yapayım ben onuu bırakıcam sanıyor oylede istiyor.Soyledigi yalanlara inanmami bekliyor ayrica bosanmaya niyeti yok çünkü hem eşyaların çoğu gidecek kurulu düzeni bozulacak hemde nafaka tazminat ödemek istemiyor.Bana öyle yeminler etti ki kızının üzerine ben evlenince gercekten düzelir sandım boşanmayı göze alamaz zaten naparsa yapsın bensizde olamıyor sandım ama evliykende aldatılmak şüphesiyle yaşamak benim psikolojimi darma duman etti.Sabahları uyandığımda huzursuz ve icimde bir sıkıntıyla uyanıyorum hic iyi değilim hiçbirşey yapmak istemiyorum.Boşansam ailemin evine kapatıcam kendimi.Çünkü ne zaman ayrılsak 1 ay gönlünü eglendiriyor sonra başlıyor barışalım demeye.Nereye gitsem anında haberi oluyor.Küçük yerde yaşamanın sıkıntıları iste.Konu. sahibi kusura bakma lütfen.Senin konunun içinde benim konumda oldu.Özür...

Son düzenleme:
Onun boşanmak gibi bir düşüncesi varmı bilmem ama senin boşanman yerinde bir karar olur,3 gündür eve gelmeyen adamdan ne sana koca ne evladına baba olur

Dün diyecektim sana tahmin ettim evlenince düzelir düşündüğünü sen evde kal ben gönlümü eğlendirim modunda çok sıkışık durum benim eşimin böyle huylari yok ama bende korkuyorum hep nedense sürekli evde olduğum için işte arıyorum bu sefer kafada kuruyorum

Çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak gerçekten çok etkili şuan bir isim olsaydı cok daha rahat adım atardım.Ailem her zaman destek ve arkamda ama dedigim gibi küçük yerdeyiz ve eşim ruh hastası dengesiz bir adam.Ayrıldıktan sonra bir kaç ay geçmez yine başlar barışalım diye rahat vermez bana burada olduğum sürece.ve bende sıkıldım artık bu gel gitlerinden farklı heyecanlar ve kadınlar pesinde kosmasindan.Sevgiliykenden daha iyi şuan ama bir kerede olsa yapacağını yaptı bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…