- 3 Nisan 2014
- 36.364
- 148.585
- 798
Ben farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.
aksine çaba gösterdiğinizi belgelersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.
Öfkeyle ona kendime ve eve zarar veriyorum
Bunu one surnesi icin mahkemeye delil olarak sizin deli oldugunuzu one suren bir belge sunmali. Gunumuzde herkes psikiyatriste gidiyor. Her psikiyatriste giden sizofren falan degildir. Depresyonda da olabilirsiniz koronadan mesela.Ben farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.
Psikolojik yardım alın tabii ki de almazsanız mahkeme çocukları elinizden alır eşiniz değil öfke kontrol sorunu velayeti karşı tarafa geçirir tahminimce kendiniz ve çocuklarınız için tedavi olun eşiniz ve evliliğinden önce kendiniz için yapın bunu asabiyetli olarak bu durum sizi de rahatsız eder kiBana kızın diye açmadım başlığı zaten tam kullanamıyorum siteyi de lütfen ne yapmam lazım isin içinden çıkamıyorum
Özel psikoloğa gitsem gizliden olur mu
Siz gitmeseniz de psikiyatriye öfke kontrol problemi ile ilgili kanıt sunarsa eşiniz velayeti alabilir biran evvel gidip tedavi olunBen farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.
Çocuklara siddetim yok ancak sinirlendiğimde gözüm hiç birsey görmüyor eşim çocukların yanında tartışmayalım dese de ben kendimden geciyorum engel olamıyorum
Neden gizli gidesiniz ki bu bir suç değil ki saklanacak ne var bunda siz bedeninizde herhangi bir organınız rahatsızlandığında gizli mi doktora gidiyorsunuz şu devirde hala böyle düşünenler var maalesef psikiyatri öcü değil asıl tedavi olması gerekenler gitmediği için bizler terapi alıyoruz kesin eşiniz de bi psikologdan yardım alsam mı diye düşünüyordur içinden kimbilir nasıl yıprandı adam ki boşanmak istiyorÖzel psikoloğa gitsem gizliden olur mu
Siz sadece eşinize mi öfkelisiniz gerçekten?Çocuklara siddetim yok ancak sinirlendiğimde gözüm hiç birsey görmüyor eşim çocukların yanında tartışmayalım dese de ben kendimden geciyorum engel olamıyorum
Bir kere de deseniz anlardık biz.kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum
sizin duygusal ihtiyaclarinizi karsilamayan, karsilayamayan bir adamla neden evli kalmaya devam etmek istiyorsunuz? agresifliginizin hakli yani olamaz ofke her zaman problemdir ama bu tip erkekler var evet. kadina ilgi sevgi gostermeyince kadin ofkeleniyor. dogru insan degil demek ki.. bosanin gitsin.Bana devamlı mesafeli davranıyor ve ilgilenmiyor bu da beni agresiflestiriyor başka sebebi yok ben de sinirleniyorum
Sen kocanı seviyorsun ama onun senden soguma yada sevmeme gibi bi durumu varsa nasıl devam edersin yani edebilecek misin kuzum eşin ile oturup konuşsan çocukların seni yıprattıgını yardım alacağını söylesen yada söyledin miBana kızın diye açmadım başlığı zaten tam kullanamıyorum siteyi de lütfen ne yapmam lazım isin içinden çıkamıyorum
canım benim psikiyatriye sadece deli olanlar gitmez, öfke problemin varsa gidip tedavi olmalısın.Teşekkür ederim kızlar. Eşimin beni damgalayıp delisin artık demesinden çekiniyorum sadece.. belki de böyle düşünmeme sebep yine kendi dusuncelerimdir. Eşim çok uyumlu ancak ona karşı kıskançlığımdan dolayı agresif davranıyorum ve engel olamiyorum
Aile terapistini deneyin derim. Ayrıca sinirlerinize hakim olamama boyutunuz cocuklarınızı ne denli etkiliyor önce siz bunu ölçüp tartın evliliğnizden önce kuzilarinizin bedensel ve ruhsal gelisimini dusunmelisiniz bence sizin ve esinizin her adimi cocuklarin gelecegini sekilendirecekMerhaba kızlar epeydir Okuyorum ilk defa yazma cesareti mi oldu lütfen bana yardım edin Bir tane Üç yaşında erkek çocuğu bir tane 1 buçuk yaşında kız çocuğu annesiyim son zamanlarda kocamla şiddetli kavgalarımız oluyor sinirlerimi hakim olamıyorum kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak sinirlerime hakim olamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim..