Kocam çocuğum ve psikolojim

Cocuklara siddet uyguluyor musunuz? Bu onemli.
Agresif tavirlarinizi cocuklarin yaninda yapiyor musunuz?
Psikologa giderseniz bunu gerekce sunmasi komik olur cunku ben bosanirken bosanma travmalarini atlatmak icin psikiyatriste gitmistim. Eski esim de bunu one surmustu. Ben de travmalarim icin gidiyorum demistim. Artik herkes gidiyor. Mahkeme ciddeye bile almamisti. Ancak cocuklara da siddet uyguluyorsaniz orasini bilemem. Agresiflesmek belli ki sorunu cozmuyor. Cozmez de. Hatta daha da cozumsuz yapar. Birbirinizden iyice sogursunuz bir de. Onun yerine sorunlari konusarak halletmelisiniz.

Evlilik iki kişinin isteği ve çabasıyla devam eder.
Eşim boşanmak istiyor, ben istemiyorum yaklaşımı sıkıntılı.
Eşini boşanma düşüncesine iten yani kusurlu taraf kendini düzeltmeli.
Evde iki küçük çocuk var.
Öfkenlze hakim olamamak gibi bir lüksünüz olamaz.
Eşiniz boşanmakla tehdit etmese düzelmeye niyet etmeyecek misiniz?
Durumu ben mi anlayamadım?
Kafam karıştı doğrusu...

Öfkeyle ona kendime ve eve zarar veriyorum

sebep buysa çocukları alma ihtimali var psikiyatriye gitmeseniz de var ne yazık ki. Siz psikiyatriye mutlaka gidin lütfen. Önce siz iyi olun. Psikiyatriye gitmek sizin düzelmek için çaba gösterdiğinizi gösterir yine bir avukata danışın ama mantıklı olan tedavi olmanız.

Ben farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.
Bunu one surnesi icin mahkemeye delil olarak sizin deli oldugunuzu one suren bir belge sunmali. Gunumuzde herkes psikiyatriste gidiyor. Her psikiyatriste giden sizofren falan degildir. Depresyonda da olabilirsiniz koronadan mesela.
Ancak eger cocuklara da siddet uyguluyorsaniz ve bunu fotograf ya da video ile ya da tanik gibi baska baska delillerle ispatlarsa o zaman bilemem.

Bana kızın diye açmadım başlığı zaten tam kullanamıyorum siteyi de lütfen ne yapmam lazım isin içinden çıkamıyorum
Psikolojik yardım alın tabii ki de almazsanız mahkeme çocukları elinizden alır eşiniz değil öfke kontrol sorunu velayeti karşı tarafa geçirir tahminimce kendiniz ve çocuklarınız için tedavi olun eşiniz ve evliliğinden önce kendiniz için yapın bunu asabiyetli olarak bu durum sizi de rahatsız eder ki

Offfff tartisma esnasinda esinize ve kendinize zarar veriyorsaniz cidden once tedavi icin psikiyatriste gitmelisiniz. Bunu kendiniz icin ve cocuklar icin yapmalisiniz. Hatta cocuklar da siddete maruz kaliyorsa babada olmalari daha guvenli. Siz yine gorursunuz cocuklari.
Bu arada siddet uyguluyormussunuz esinize. Bu nedenle sizden tazminat da talep edebilir.

Özel psikoloğa gitsem gizliden olur mu
Neden gizli gidesiniz ki bu bir suç değil ki saklanacak ne var bunda siz bedeninizde herhangi bir organınız rahatsızlandığında gizli mi doktora gidiyorsunuz şu devirde hala böyle düşünenler var maalesef psikiyatri öcü değil asıl tedavi olması gerekenler gitmediği için bizler terapi alıyoruz kesin eşiniz de bi psikologdan yardım alsam mı diye düşünüyordur içinden kimbilir nasıl yıprandı adam ki boşanmak istiyor

Çocuklara siddetim yok ancak sinirlendiğimde gözüm hiç birsey görmüyor eşim çocukların yanında tartışmayalım dese de ben kendimden geciyorum engel olamıyorum
Siz sadece eşinize mi öfkelisiniz gerçekten?
öyle benle ilgilenmediği için agresifim krizi değil çünkü bu anlattıklarınız.
başklarına karşı nasılsınız? Sosyal hayatta?

kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum
Bir kere de deseniz anlardık biz. 🤦🏻‍♀️

Tedaviyi ihmal etmeyin. Eğer böyle devam ederseniz asıl o zaman bu halinizi belgeleyip aleyhinize kullanır.

Bana devamlı mesafeli davranıyor ve ilgilenmiyor bu da beni agresiflestiriyor başka sebebi yok ben de sinirleniyorum
sizin duygusal ihtiyaclarinizi karsilamayan, karsilayamayan bir adamla neden evli kalmaya devam etmek istiyorsunuz? agresifliginizin hakli yani olamaz ofke her zaman problemdir ama bu tip erkekler var evet. kadina ilgi sevgi gostermeyince kadin ofkeleniyor. dogru insan degil demek ki.. bosanin gitsin.

Teşekkür ederim kızlar. Eşimin beni damgalayıp delisin artık demesinden çekiniyorum sadece.. belki de böyle düşünmeme sebep yine kendi dusuncelerimdir. Eşim çok uyumlu ancak ona karşı kıskançlığımdan dolayı agresif davranıyorum ve engel olamiyorum

Geçmişte bana yaşattığı olumsuzluklar hasar bıraktı ve üzerimden atamıyorum. Şimdi Yapici yıllardır yapıcı ancak ben toparlanamadım

Bana kızın diye açmadım başlığı zaten tam kullanamıyorum siteyi de lütfen ne yapmam lazım isin içinden çıkamıyorum
Sen kocanı seviyorsun ama onun senden soguma yada sevmeme gibi bi durumu varsa nasıl devam edersin yani edebilecek misin kuzum eşin ile oturup konuşsan çocukların seni yıprattıgını yardım alacağını söylesen yada söyledin mi

Teşekkür ederim kızlar. Eşimin beni damgalayıp delisin artık demesinden çekiniyorum sadece.. belki de böyle düşünmeme sebep yine kendi dusuncelerimdir. Eşim çok uyumlu ancak ona karşı kıskançlığımdan dolayı agresif davranıyorum ve engel olamiyorum
canım benim psikiyatriye sadece deli olanlar gitmez, öfke problemin varsa gidip tedavi olmalısın.
eşin sadece bundan dolayı boşanmak istiyorsa zaten gideceğim, tedavi olacağım dersin eşinde yardımcı olur
ama yok eşin zaten boşanmak istiyorsa sen yine tedavini ol kimse sana deli damgası vurmaz..
öfke problemi basit bir şey değil en ufak bir şeyde kendine ve eşine zarar veriyorsan bunu tedavi olmadan aşamazsın ve böyle bir durumda çocuklarına da faydalı olamazsın zaten

Merhaba kızlar epeydir Okuyorum ilk defa yazma cesareti mi oldu lütfen bana yardım edin Bir tane Üç yaşında erkek çocuğu bir tane 1 buçuk yaşında kız çocuğu annesiyim son zamanlarda kocamla şiddetli kavgalarımız oluyor sinirlerimi hakim olamıyorum kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak sinirlerime hakim olamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim..
Aile terapistini deneyin derim. Ayrıca sinirlerinize hakim olamama boyutunuz cocuklarınızı ne denli etkiliyor önce siz bunu ölçüp tartın evliliğnizden önce kuzilarinizin bedensel ve ruhsal gelisimini dusunmelisiniz bence sizin ve esinizin her adimi cocuklarin gelecegini sekilendirecek

Back
X