kocam cocuk diye tutturdu gene

Limoncuyu tanıyanlar anladı
Ha sizde anlamak istiyosanız eski konularına bakıp anlayabilirsiniz

starbucksla ilgili konuları var herhalde, bakmadım ama ona bir gönderme yaptınız o halde. ama direk çocuğun starbucks ta büyümesiyle ilgili bir yorum görünce garipsedim. çocuğum yok ama olursa da gezmekten, daha önce gittiğim yerlerden, starbucks tan falan eksik kalmak istemem şahsen, benimki de gayet oralarda büyüyebilir =)

Limoncu burada strbucksla altınlarıyla eve yemek sipariş vermesiyle tanınır.

Sanırım ensevdiği yer

Eşinin maaşı 1500 lira.
Elekteik faturası 100 lira geldiyse limoncu 150 diyo.
50yi cebe atıyor.
O 50yle de starbucksta kahve içiyor.
O yüzden öyle diyorlar :)

Olay bambaşka canım...konu x kahveye gidenler değil...hikaye çok karışık :)

2000 diye biliyordum ben en son iş teklifi felan almıştı
Ahahah onu bilmiyorum bak.
En son 1500 lira maaşla nereye boşancan diye bir şey yazmıştı.
Kadın nasıl arttırıyor yahu...
Nasıl yapmış o altınları.
Bu limoncu da bir enteresan.

Çok ağır bir yorum olmuş ne olursa olsun böyle yorum yapmanız hoş değil, çok ayıp..

bu ne yahu, nerden nereye geldi mevzu:):):) şaşırdımm
Çocuk yapma demek istiyoruz kısaca
Adamdan tiksiniyorum dişlerini fırçalamıyor, havluya siliyor.
Tuvalete giriyor ellerini yıkamıyor diyor.
E boşa diyoruz.
Olsun aşığım diyor.
Kocam salak diyor, sonra da çocuk yapayım mı...
E bize de hayırlı olsun demek düşer.

Çok ağır bir yorum olmuş ne olursa olsun böyle yorum yapmanız hoş değil, çok ayıp..

Konu sahibinin anlatmadığı hiç bir şey yazmadım oraya.
Etrafınızda hiç mi aklı 5 karış havada zengin koca isterimci kız yok?
İşyerinde işi gücü yerinde kızlar bile bu cümleyi kurabiliyor.
Yazık değil bu kadının eşine?
Hak ediyor mudur cidden böyle davranılmayı.
Eksik var fazlası yok.
Beğenmediyseniz kibleyin lütfen.

Edit: Kendi ayaklarının üzerinde dur diyince kimseciklerden ses çıkmıyor. Konu sahibi kolay yolu tercih ediyor diye bu yöndeki tavsiyem bu kadar dert olmasa keşke insanlara... Çok iki yüzlüce...

Çocuk olduğunda ne olursa olsun annenin yükü daha ağır oluyor. Yaşınız genç, zamanla oturur bazı şeyler işte o Zaman düşünürsünüz. Eşinize anlatmanın bir yolu vardır mutlaka siz daha iyi tanıyorsunuz..

hımm anladım sımdı, ben bu kadarından haberdar degıldım.

Emin olmadan bence de yapma

sirf nafaka aliyim diye cocuk yapma.yani cocugu da para olarak gorme.yarin nolcan belli olmaz.adam seni bosasacocuguda kabul etmezse napcaksin.isin yok gucun yok.bide bi can sonucta emek ister sevgi ister bakim ister varda var yani.gercekten cocuk istiyosan sen bilirsin ama bosanma ihtimalin olan birinden yapma.yarin evlenirsin baskasiyla o bile sorun olur.

mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksın

Bu kadar kolay değil mi herşey gerçekleri gören bir hatun sanırdım seni
Asgari ücret 1300 TL. Maaşı 2200 yapıverdin hemen. 2200 alacaksan kpss ile uğraşma. Çünkü kpss güncel sorulardan ibaret değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…