- 22 Kasım 2010
- 11.363
- 20.405
- 598
Limoncuyu tanıyanlar anladı
Ha sizde anlamak istiyosanız eski konularına bakıp anlayabilirsiniz
Isine gelmeyene kapı gösteriyor.
Limoncu bunu hep yapıyor
Ayy cok guldum kiz Allah iyiligini versinKocan çocuk istiyorsa yap.
Ne diyeyim hayırlısı olsun.
İlk macchiatosu benden hemi de karamelli.
Yarasın tosunuma
starbucksla ilgili konuları var herhalde, bakmadım ama ona bir gönderme yaptınız o halde. ama direk çocuğun starbucks ta büyümesiyle ilgili bir yorum görünce garipsedim. çocuğum yok ama olursa da gezmekten, daha önce gittiğim yerlerden, starbucks tan falan eksik kalmak istemem şahsen, benimki de gayet oralarda büyüyebilir =)
Eşinin maaşı 1500 lira.starbucksla ilgili konuları var herhalde, bakmadım ama ona bir gönderme yaptınız o halde. ama direk çocuğun starbucks ta büyümesiyle ilgili bir yorum görünce garipsedim. çocuğum yok ama olursa da gezmekten, daha önce gittiğim yerlerden, starbucks tan falan eksik kalmak istemem şahsen, benimki de gayet oralarda büyüyebilir =)
Olay bambaşka canım...konu x kahveye gidenler değil...hikaye çok karışık :)starbucksla ilgili konuları var herhalde, bakmadım ama ona bir gönderme yaptınız o halde. ama direk çocuğun starbucks ta büyümesiyle ilgili bir yorum görünce garipsedim. çocuğum yok ama olursa da gezmekten, daha önce gittiğim yerlerden, starbucks tan falan eksik kalmak istemem şahsen, benimki de gayet oralarda büyüyebilir =)
2000 diye biliyordum ben en son iş teklifi felan almıştıEşinin maaşı 1500 lira.
Elekteik faturası 100 lira geldiyse limoncu 150 diyo.
50yi cebe atıyor.
O 50yle de starbucksta kahve içiyor.
O yüzden öyle diyorlar :)
Eşinin maaşı 1500 lira.
50yi cebe atıyor.
Ahahah onu bilmiyorum bak.2000 diye biliyordum ben en son iş teklifi felan almıştı
bu ne yahu, nerden nereye geldi mevzu:):):) şaşırdımmEşinin maaşı 1500 lira.
50yi cebe atıyor.
Hayatın ne getireceği belli olmaz. Kocana güvenmiyorsan kendi başına yeri geldiğinde çocuğa bakamayacaksan tabii ki düşünme.
Sen altınları al kaç bence.
Zengin birini bul. Ondan yaparsın çocuğu hayatın kurtulur.Şimdi moda bu.
Altınları alıp kaçmak seni bir üst levele taşıyabilir...
Bence sen bunu bir düşün.
Çocuk yapma demek istiyoruz kısacabu ne yahu, nerden nereye geldi mevzu:):):) şaşırdımm
Çok ağır bir yorum olmuş ne olursa olsun böyle yorum yapmanız hoş değil, çok ayıp..
hımm anladım sımdı, ben bu kadarından haberdar degıldım.Çocuk yapma demek istiyoruz kısaca
Adamdan tiksiniyorum dişlerini fırçalamıyor, havluya siliyor.
Tuvalete giriyor ellerini yıkamıyor diyor.
E boşa diyoruz.
Olsun aşığım diyor.
Kocam salak diyor, sonra da çocuk yapayım mı...
E bize de hayırlı olsun demek düşer.
Emin olmadan bence de yapmakızlar beni biliyosunuz hayata zevke gezme sefaya düskünüm esimle kavgalı gurultulu olan bi ASK evliligimiz var simdi 7 sene diyince hemen millett ooo cok olmus dicek belki ama öyle degil 20 yasında evlendim suan ki aklımla cokkkkkkk kücük cocuk gelin bana göre
ilk 4 yıl zaten cocugun konusunu bile actırmadım zaten sorna araba falan aldık onun borcu var diye öyle takıldık simdi milletin cocugunu görüp benimle kavga ediyo bana göre cok sacma yasın daha kemala ermedi gencligimizin tadını cıkaralım istiyorum
bi yandan da esime güvenmiyorum yani öfke kontrolu o 5 dakka önce aptak bi seyden kavga cıkarır ki öyle mantıklı kavgalarda degildir 7 senedir kırar döker 5dakka sonra gelir gel alalım simdi kırdıklarımı pisman olmaz yani aman napıyım kavga anında kırdım der buda beni sinir ediyo ona olan güvenimi sarsıyo tabi
cok iyi baba olucagını düsünüyorum gezdirir bakar eder ama iyi bi esmi tartısılır tabiki bende onun icin aslında aynı yasıtlarda ama cok farklı ortamlarda buyumenin zorlukları ki esimi 7 senedir cok yonttugumu düsünüyorum kahvede oturan bi tipken giyimin den kusamına yediginden gezdigine kadar en iyisi ne varsa oraya götürdüm sinema konser bunları bosa para olarak gören biriydi simdi film cıktımı hangi konser var gidelim der
ama cocuk bilmiyorum kendimi hala cocuk görüyürum evliligime hic güvenmiyorum cünkü esimi seviyorum ama bu bana yetmiyo kavgada e dedigini bilmiyo cunku bende sonra takıyorum o laflara kavgayı gectiginde cok iyi ama bu lafa uyuz oluyorum içinde iyi bi insan lafına iyi olsa küfür edip evde esyaları kırmaz
cocuk icin ne diyosunuz hanımlar
cocuk istiyorum tabi ama olmadı klasık baba evi modu girer bi ise calısırsın 1500 den asagı maas yok bide ben takım lideri olarak calıstım 2200 falan maasları sonrasıda yükseliyo maksat calısmaksa is cok ben suan kendim tercih etmiyorum kpss var iste ona giricem bakalım kısmet olursa atarsam kafam daha rahat olur cocuk konusunda
mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?