- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Sevgili colinim :* bak haklısın ama her konuda altın vurgusu yapılıyor bu üyeye dikkat ediyorum lakin amacım kimseyi kırmak değil.Ama Ahterim bu hanımefendi öyle konular açıyor ki, ister istemez bunlarla karşılaşıyor. Daha önce mesela anne babasıyla ilgili konu açmıştı, orda hiç kimse bu tarz yorumlar yapmadı. İnsanlar konuya göre yorum yapıyor emin ol.
Çocuk konusunu buraya neden açmış ki? Bizim sözümüzle mi yapacak ya da yapmayacak? O yine bildiğini okuyacak zaten. Neden buraya konu açıyor zaten anlamıyorum, hep kendi dediğini yapan birisi. Asla yönlendirme kabul etmeyen, kimseyi beğenmeyen, herkesi küçük gören bu üye(daha önce ki konularında fazlaca görebilirsin bunu) neden konu açıyor? Bence gündem yaratmayı seviyor. O gündem yaratmayı seviyor, üyeler de ona takılmayı seviyor. İki taraflı idare etsinler bence.
Hayır bence gayet de bir işe girip çalışmak istemediği için boşanmıyor bedava para yemek daha tatlı.Madem bu kadar lüks tutkun var zengin kocayla niye evlenmedin yav?sen bence tek basina bi yasam istiyosun karisan olmasin yiyim iciyim geziyim gibi.calisiyim kendi duzenim olsun.bosanamiyosun cunku baba evine donmekte istemiyosun.maddi konularda da o yuzden cok dusunuyosun.ben senin imkanin olsa bu adamla bes dk daha duracani sanmam.cunku hep diyosun kucuk evlendim cahildim.demekki yas ilerledikce bitiyo bazi seyler
Hazırlan birazdan sende taşlanacaksın.Hayır bence gayet de bir işe girip çalışmak istemediği için boşanmıyor bedava para yemek daha tatlı.Madem bu kadar lüks tutkun var zengin kocayla niye evlenmedin yav?
Kötü bir şey demedim ki ben gerçeği söylüyorum 1500 ya da 2000 tl ile lüks yaşanılmaz kendi yanlış biliyor bence ama her neyse...Büyük düşünüp küçük oynuyorsun limoncuHazırlan birazdan sende taşlanacaksın.
Mükemmel yakaladın..."ben cocukları cok severim cevremdeki hele hele kız cocukları bayılır bana onlarla ilgilenir gezdiriri makyaj yapar ohe sürerim falan kız cockları bayılır hani " Bu cümlenizden sonra bence çocuk yapmayın. Çocuk yetiştirmek ve sevmek farklı iki kavramdır. Severseniz başkalarının çocuklarına "agu gugu" dersiniz biter. Ama çocuk sorumluluğu farklı birşeydir. Onun için size katılıyorum siz kendiniz tamam ben hazırım diyene kadar çoluk çocuk mevzundan uzak durun.
Dipnot: Çocuklara makyaj ve benzeri ürünleri sürmenin kimyasal olmasının yanı sıra çok daha kötü etkileri vardır.
Allah yolunuzu acık etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?