kocam cocuk diye tutturdu gene

Öfke kontrolü için terapi alacaksın ve düzeleceksin, ondan sonra çocuğa tamam diye bi şart koşabilirsin belki.

sen bence tek basina bi yasam istiyosun karisan olmasin yiyim iciyim geziyim gibi.calisiyim kendi duzenim olsun.bosanamiyosun cunku baba evine donmekte istemiyosun.maddi konularda da o yuzden cok dusunuyosun.ben senin imkanin olsa bu adamla bes dk daha duracani sanmam.cunku hep diyosun kucuk evlendim cahildim.demekki yas ilerledikce bitiyo bazi seyler

Sevgili colinim :* bak haklısın ama her konuda altın vurgusu yapılıyor bu üyeye dikkat ediyorum lakin amacım kimseyi kırmak değil.

Artık ciddi ciddi yorum yapalım istiyorum oda sıkılmış bence eskiden daha objektif davranırdı mesela.

Hee iki tarafta bu durumdan hoşnutsa eğer ki öyle görünmüyor dicek bi lafım yok

Hayır bence gayet de bir işe girip çalışmak istemediği için boşanmıyor bedava para yemek daha tatlı.Madem bu kadar lüks tutkun var zengin kocayla niye evlenmedin yav?

7 yil olmus cocuk istemede hakli esin cnm ama cocuk bir kisinin istemesiyle olmaz tabi senin de istemen onemli .cocugun bakimi genelde annede cunku.bu arada esin iyi biri mi kotu mu anlayamadim bi kotulemissin bi iyi yonlerini soylemissin

Sen eşinden çocuk yapacaksan bir gün bekleme. Sonra yasin ilerleyince nasıl bakacaksın o çocuğa? Cocuklarin cocuklugu Gençken çekiliyor.

Mükemmel yakaladın...

Kocana guvenemiyorsan yapma. Ayrilik var gibi dusunuyorsan eger.
Ama aksi taktirde 7 yil olmus adamin cocuk istemesi normal.

Kendin zaten emin değilsin o yüzden yapma.
Ama 7 yıl olmuş eşinde haklı

eşinizn düzelmesini beklersenz daha çook beklersinz. bebeğnz oldğnda eminm keşke daha önce olsaymış diceksinz

Sevgili limoncu,arafta kalmış duruyorsun.1-2 sene içinde kocanla ilgili sorun ve güvensizlikleri giderdikten sonra çocuk yapmalısınız.
Bu sorunlar giderilmeden de çocuk büyür ama anne ve babasının çatışması onu etkiler.ruh sağlığı yerinde ve dengede olmasını istiyorsak bu hususa dikkat etmeliyiz.

Rahatınıza düşkün biriyseniz ve eşinizle de probleminiz varsa yapmayın erteleyin. Sorumluluk en çok sizde olacak. Bu duruma hazır değilseniz çok bunalırsınız.
Eşinize de çocuğu sevmekle işın bitmeyeceğini söyleyin. Büyutürken size destek olacak mı yoksa kenara çekilip sustur şunu moduna mı geçecek? Bu konu hakkında detaylıca konuşun. Havada kalmasın hiçbir şey.

kadın çocuk istese 7 yıl, adam ben daha hayatımın baharındayım , gezip tozmak istiyorum dese adam, (Afedersiniz bunu yaptığıma inanamıyorum ama ) Git gez toz ne ** yemeye evlendin der burdaki herkes. Elbette çocuk yapmak zorunda değilsin istemiyorsan ama mutlu da değilsin madem boşan adam da mutlu olacağı birini bulup çocuk yapsın.

Limoncu yine banlanmis. Esini gonderirken kendi de gitse ya ofke kontrol terapilerine.
O degil de limoncunun bir konusu vardi, kayinpederi ya da kaynanasi hastayken esinin ailesi ciddi bir hastalik diye agliyordu agizlarini bicak acmiyordu da kendisi ne dalga gecmisti be arkadas. Yok kafa kafaya vermisler de voltran olusturmuslar, yok onlar aglarken gulmemek icin zor tutuyomus kendini.
Hiiic saygi duyulasi birisi degilsin limoncu, bence sen ureme ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…