• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çocuk istiyor kafam karışık?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?

2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
Asla önermem en erken 1 yıl olmalı , evlilik zor öyle hemen çocuk olursa sana yazık olur

Herkese gore farklidir benim dusunceme gore kesinlikle en az 2 yil gecirin 2 yil 3 yil soylerken cok uzunmus gibi ama yasarken su gibi geciyor hele 2 aylik evlilikte daha evlilige bile alisamamissinizdir

26 yaşın nesi geç ya? 27’de evlendim, iki sene sonra anne oldum. Deneyince de hemen oldu. Şu an için yaş probleminiz yok. 😐

Bekleyin daha çok erken, önce birbirinizi tanıyın..

aklınızı peynir ekmekle yemiş olmalısınız derim. durun daha hem küçüksünüz hem de 2 ay nedir ki. en az 2 sene evlilik diyorum ben çocuk için

2 aylık evlisiniz, daha kocanızın asıl yüzünü bile görmediniz,evlilik oturmadı. Yarın boganmayacaginizin garantisi yok.
En az 1-2 yıl bekleyin, görün. Emin olunca yapın

En az bir yıl evliliğin oturması cinsel uyum gibi şeyler için gerekli her şeyden önce. 26 27 yaşında ne geçmesi ya, ben en az bir yıl senin ve evliliğin tadını çıkarmak istiyorum de geç.

27 yaşinda cocuk sahibi olma yaşi mi geciyormuş. 😁 Gören de eşiniz hamile kalip dogum yapacak sanır.
Erkek 40 yaşinda da cocuk yapabilir ve sureci fiziksel olarak yaşamaz. Bu derece panik yapacak bir şey yok sanki menepoza girecek.

2 ay çok erken eğer siz istemiyorsaniz eşinizin geç kaldik panikletmesiyle cocuk yapmayin. 1 sene beklese cocuk yaşı geçmez.

Back
X