• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çocuk istiyor kafam karışık?

2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
Yas mi ilerliyormus nereye ilerliyormus ?
Valla yaşım 29 olcak kocam 32 iki yılı da geçtik hani evlilikte .
Bizim için ne acelesi var

2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
Ovulasyon testi alın
Yumurtlama döneminizde ilişkiye girmeyin..kaçının ... Yada gizli gizli doğum kontrol hapı kullanın 🤷

Eskiden olsa eşine evliliğine güveniyorsan yap derdim. Ama burada öyle hikayeler okuyorum ki yeni evli hamile ama boşanma kararı almış Rabbim korusun. Ama evliliğinizin tadını çıkarın birbirinizi tanıyın aileleri tanıyın. En önemlisi birbirinize güvenin çocuk öyle düşünün

8 senelik evliyim, 33 yaşındayım, eşim 40 yaşında. Yeni bebeğimiz olacak. Önce bir evinizi yuvanizi bilin. Çocuk ağır sorumluluk demek çünkü. Ben 8sene cesaret edemedim. Aile hayatım aşırı promlemliydi, ya ben de öyle anne olursam, ya bakamazsam diye. Hayatımız düzene oturdu, kendimize geldik, anca öyle düşündük de yaptık.
Daha genceciksin. Gezin tozun, hayatın tadını çıkarın. Korun mutlaka. 2.ayda ne bebeği daha? Yangindan mal mı kaciriyorsunuz?

O zaman hemen kendimden örnek vereyim 2011 de evlendim kızımı da 2019 da doğurdum..gezdik tozduk eğlendik ondan sonra çocuk yaptık..ayrıca çocuk yapınca enaz 3 sene eve kapanıyorsun bunu da bil..çocuğun mama saati uyku saati o saati bu saati derken 3 sene hayatın bitiyor..karar senin

Ben erkeklerin çocuk diye diretmesini anlamıyorum ya. Gebe kalan kadın, tüm sorumluluğu sirtlanan kadın. Erkek yok çocuk istiyorum da istiyorum anamın adı olacak yok onların oturduğu ilçede doğacak. Yok benim soyumu devam ettirecek bir abartilar bir haller. Sorsanız bebenin altını bile değiştirmeye imtina eder ama yine kadını sıkar. Vallahi bu konular bu toplumsal bilmem neler beni çok sinir ediyor.

Erkek eğer çocuk istiyorsa kadın çocuk yapalım mı diye sorduğunda peki hayatım deyip oturmalidir. Bana istisnai iyi babalık örnekleriyle gelmeyin. En iyisi bile olsa bebeği karnında taşıyan annedir sonuçta. Tamam sakinim. Türlü türlü çocuğuyla zorda kalmış ne yapacağını bilemeyen kadın konularını okuyunca benim de sinirlerim alt üst oldu.

Neyse siz ne zaman hazır olursanız o zaman yapın çocuğu. Lohusa depresyonuyla da koca baş etmiyor sonuçta 😒 2 aylık evliliğe çocuk çok erken. Yaşınız da genç değil. Gezin tozun birbirinize alışın. Çocuk olur inşallah.

Back
X