- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
İşimi seviyorum bırakmak istemiyorum evde yapamam eşim değişimi sizce benim çalışmaktan yana bir sıkıntım yok zaten sosyal hayatımız yok bide evde oturursam mahfolurum sıkıntıdanÇalışma otur evinde.
Hem çalışıp didineceksin hem de üstüne bişey alamayacaksin .
Bırak işi bence.
Haftada 30 tl onuda zaten ise gidiyorum kahvalti almak için dur diyemiyorum bıktım artık kavga etmekten babamın evinde calisamda çalışmasında cebimde parasız sokağa çıkmadim bosanmayi dusunuyirum bi yanim pişman olmaktan korkuyo bugün bütün gün boşanan kadın psikolojisi okudum durdumAyy k. Bkma ama daha okurken tiksindim bu ne boyle... hadi tek o calissa bi nevi dicem ama sende calisansin ozgurce para kazaniyosun aylik mi 30 tl veriyo sana... tamm herkesin gelecekle ilgili dusunceleri planlari var ama ev araba alicam diye de bu kadar cimrilik olmaz... insan hayatindan da bu kadar kisitlama olmaz, bence buna bi an once DUR de...
Yaaa işte o da harcamıyo savunmayo parayi biriktiryo ortak hesabımız var ilk kararimiz da kartların onda olmasının sebebi o daha merkezde çalışıyo kolay çeker para lazım olunca diye öyle yaptık ben ne bileyim böyle olucaginiParanızın bir olmasına karar verdiyseniz sizde dursun hepsi.
Siz harcama planınıza göre eşinize verin.
valla hem çalışacam hemde adamın eline bakıp ,bana da hesap soracak yok oyle güzellik..
kesinlikle taviz vermeyin..tutumluluk ayrı ama yarına çıkacagım bellimi yaa inadına giyer inadına harcama yaparım..
bu adamlara elini versen kolunu kapar yinede yaranamazsın...pehhhh
Yaaa işte o da harcamıyo savunmayo parayi biriktiryo ortak hesabımız var ilk kararimiz da kartların onda olmasının sebebi o daha merkezde çalışıyo kolay çeker para lazım olunca diye öyle yaptık ben ne bileyim böyle olucagini
İşte çok büyük kavgalar cikiyo öyle olunca bide simdi bebeğimiz olmuyo tup bebek yapmak zorundayız bu yüzden de ayrilamiyorum Vicdanım el vermiyo çok mutsuzumGeri alın kartınızı
Vazgeçtim ben birikim yapmaktan deyin
İnsanca yaşayamadıktan sonra biriktirseniz ne olacak
Yarın öbür gün size bir şey olsa yeni karısı ile harcayacak paralarınızı
annem de sürekli yıllarca aldığı parayı verdi ben lisede yazları çalışırdım hemen alırdı
hiçbir baltaya sap olamadı ailesine yaradı
kendi üstü başında bizim babalar günü hediyesi aldıklarımız dışında düzgün hiçbirşey yoktur
annem kazan kaldırdı
böyle her ay muhakkak kavga olmaya başladı babam annemin üstüne falan yürüdü
sonuç çok şükür annem artık vermiyordu ama her maaş haftası tartışma olmuştu yaklaşık 5-6 ay sonunda ev alınca annemin aldıkları eve nereye gittiği belli olunca hiç laf etmedi şuan çalışmıyor ama babam o dönem bayağı esnedi
mesela ben üniv. dönüşü çalışmaya başladım harçlığımı alıyorum kalanını veriyorum ama özel harcamalarım olduğunda muhakkak kesiyorum birşey demiyorum şunun için kestim diyorum tamam diyor
İŞte en başında çok farklıydı amacım ben böyle bişi olcagını bilseydim yaparmıydımpardonda maaş senin maaşın maaş kartını vererek hata yapmışsın en başında
Vazgeçtim diyeceksin o zaman
Sonunda kanunlar bile değişiyor
Sizin kararınız değişmez karar mı yani?
Sende biriktirmekten vazgeçtim. Ya bende birikecek ya da biriktirmeyeceğiz diyeceksin.
Bu adama da tüp müp ertele şimdi.
Allah vermemiş şimdiye dek, vardır bir hikmeti.
Önce sorunlarınızı halledin, sonra bebeğe sıra gelir. Yoksa bebeğin bezine, mamasına, kıyafetine, pusetine, doktor kontrolüne bile cimrilik eder.
YAA NASIL BİR GÜÇ VERDİ YAZINIZ BANA AYNI ZAMANDA TEBESÜMDE ETİRDİ :):) ŞİMDİ ORTADA HİÇ BİŞİ YOK BEN BU GECE EVE GİDİP NE DİYCEM Kİ VER KARTIMIMI ::):):)
Büyük kavga çıkcak ben de diyorum önce kavga cıkarayım sinirle alıyım kartı elinden bişi isticem oda almalım diycek ordan başlıyım güzellikle olcagını hiç sanmıyorumGiriş-gelişme-sonuç var ya hani
Önce bir yemek yesin, kan şekeri yükselsin.
Aç adama yanaşmayacaksın, sinirli olur.
Canııııımmmmmm, ya hani biz karar almıştık ya, hani paramızı biriktirecektik ya, hani .......
Ben bana kalanla yapamıyorum gerçekten.
Kaşlarım orman gibi oldu
Kendimi depresyonda hissediyorum.
Bir de arkadaşlar iş arkadaşımız için para topladı (doğumgünü pastası almak için, vs vs) bana nakit lazım oluyor.
Sen bana kartımı ver o yüzden.
Verirsen iyi olur DEĞİL
Verir misin DEĞİL
Vermeyi düşünür müsün DEĞİL
Ver.
O kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?