- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi goldstar535
-
Aldım canım ama küstu suan bana bende hiç tinlamiyo rum bakalım ne olucak kusmak le kalmaz bu iş ama bekliyip gorucez
O kadar içten yazmisiniz ki pes etmeyi asla düşünmemem gerektiğini anladım huzur suan bana çok uzak ama umut çok yakın çok teşekür ederimlütfen pesetmeyin baskıya yenilmeyin inanın bu şekilde çoook daha iyi olacak kabullenecek zamanla kedni parasıyla ne isterse onu yapsın illa eve katkı muhabbeti yapıyorsa makul şekilde faturaların bir kısmı nı ödemek gibi katkıda bulunacağınızı söyleyin ama asla geri adım atmayın. bir kadın mutlu olmazsa bir yuvada mutluluk olmaz unutmayın! siz huzursuz oldukça istediğiniz kadar pesedip aman o mutlu olsun huzur olsunda deyin olmaz
son durum ne oldu baristinmi esinleAy
Aynen bende şimdi şaşırıyorum ama neredeyse bütün kadınlarımız bu kandirmacaya inanmış malesef
İşi bırakırdım ..
Allahım yaradanım evlerden ırak dursun böyle karakterrArkadaşlar merhaba
3 yıllık evliyim hayattan soğudum eşim çok fazla cimri ben çalışıyorum eşim çalışıyo allaha bin şükür maddi olarak bir sıkıntımız olmadı kirada oturuyoruz evlendigimizden beri ev almak gibi hayalimiz var evlendigimiz zaman amacımıza kolay ulaşmak için paramızın bir olmasına karar verdik ama suan öyle bir haldeyimki eşim haftalık 30 tl ara veriyo yol param yok kahvaltı parası veriyo sadece bana bu konu ne zaman acılsa kavga çıkarıyo evde idari kadroda çalışıyorum inanın çok utanıyorum üstüme başıma hiç bişi yok giycek kuaföre gitmek istiyorum kaş bıyık için sadece para alabiliyorum diyorumki yaa başıma bişi gelse bari 100tl cüzdanımda dursun onu bile vermiyo mutfaga alınan meyveyi bile sayıyla alıyo bıktım artık hıı bunları yaparken kendiside aynı şartlarda hiç bişi almaz kendine ayrılmaya korkuyorum pişman olmaktan korkuyorum hayatımıda yaşamak istiyorum SİZ NAPARDINIZ YARDIM LÜTFEN
Bende sonradan farkettim ara sıra düşüyom böyleBugün konu hortlatma yarişi var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?