KOCAM ÇoK CİMRİ

lütfen pesetmeyin baskıya yenilmeyin inanın bu şekilde çoook daha iyi olacak kabullenecek zamanla kedni parasıyla ne isterse onu yapsın illa eve katkı muhabbeti yapıyorsa makul şekilde faturaların bir kısmı nı ödemek gibi katkıda bulunacağınızı söyleyin ama asla geri adım atmayın. bir kadın mutlu olmazsa bir yuvada mutluluk olmaz unutmayın! siz huzursuz oldukça istediğiniz kadar pesedip aman o mutlu olsun huzur olsunda deyin olmaz

O kadar içten yazmisiniz ki pes etmeyi asla düşünmemem gerektiğini anladım huzur suan bana çok uzak ama umut çok yakın çok teşekür ederim

Allahım yaradanım evlerden ırak dursun böyle karakterr

Allahım büyük konuşmak gibi olmasın ama
ben eline yuralını verirdim ,postalardım
hele birde bu konumda bir kadınsın (çalışan)

kusura bakma böyleleri ömrünü 30tl ile süründürerek ,
mezara koyarr

Öncelikle çoğunluğun yorumuna cevap vermek istiyorum. İşi bırakınca daha iyi olmuyor hiçbir şey. Ekonomik özgürlük yoksa insan bir hiçtir. Çalısmayınca da ben sürekli çalışıyorum yoruluyorum sen ne yapıyorsun ki muhabbetine dönüyor bu daha mı tatmin edici. İkiniz de çalışıyorsanız ortadaki parada sizin de hakkınız var. Onun vermesine gerek yok alın paranızı ortak bir banka hesabı açın. İlla eşinizin cüzdanında mı kalmalı ?

Bende daha önce buraya konu açmıştım eşim çok cimri diye .Ama cimri anlayışı kademe kademe sanırım.Şunu bil bu cimrilik değişmiyor malesef esniyor yani 3 portakal oluyor 10 portakal. Daha yolun başındasın istediğin kadar kavganı et ipleri al eline en son boşanmayı düşün artık sonuca göre ..Benimki anlaştık ayda 1000 tl maaştan hesabımda kalıyor birde kredi kartım var.Geri kalanı o hesabına eft borsaya falan yatırıyor.10 yılda bir bir araba birde bankada 150 bin sahibi olduk. çok şükür eve eksiksiz herşeyi alırız yiyecek olarak ama markette tek tek fiyat karşılaştırması falan yapar. Birde dışarıya yemek çay kahve falan hiç para vermek istemez benimki .Bende arkadaşlarla giderim genelde o yüzden. Bu genlerden geliyor sanırım aileside aynı çünkü herşeyleri düzenli titiz kıl tipler yani evlerine gidince biraz diken üstünde oluyoruz çocuk dökmesin zıplamasın .Yapsın falan diyorlar ama eşimde biliyor ailesinin huyunu çok kalamıyoruz iyi oluyor en fazla 5 gün kalmışımdır kaynanamlarda ...

Benimki de aşırı cimri bosanma davasi actim. Sen colugundan cocugundan ayrilacaksin tum parani ona vereceksin kendini yoracaksin o da iki kurusu cok gorsun sana. Oldu. Bosanma asamasindayim ben de

Ya haftalık 30 lira ne.. siz robot değilsiniz, köle değilsiniz. Bu cimrilikle kesinlikle yaşanmaz
Alın karşınıza konuşun ya da.. bitirmeyi ele alın

Birikim yapmak her kuruşu maaş kartımı kocana vermek değil yanlış anlamışsınız sizde para kazanıyorsunuz sonuçta eşim bile olsa niye kartımın paramın biride durmasına razı olayım ortak hesap olur belli bir miktar koyulur ama üstüme başıma alamadıktan bir yemekte yiyemedikten sonra ne yapayım iş ortamında çevrede oluyor sonuçta hiç mi bir yerlere gitmiyonuz illa lazım olacak nerde yaşıyonuz tam bilmiyorum ama param olsun koşa koşa giderim her türlü valla

Bacim seninki cimri degil ki adam aylik 1000 tl veriyormus kredi kartin varmis. Daha ne olsun. Benim param olmadiginda yazin calismiyorum aylik 20 tl bile vermiyor. Ben kisin calisirken bi suru para sayardim eline. Adam 20 tl bile vermiyo dusun. Bi kere 5 tl verdi sevindim onu da geri istedi ekmek alcam diye. Bi keresinde kizima muz alacaktim yok dedi cebimde bozukluk vardi onla bi iki alirim dedim geri gelmis 3 lira mi neydi muz al die para verdi kizimiza. Oz kizi. Yani sen sukret. Ben kendime bi sey alsam dunyanin lafi olur. Ama o us polo dan marka giyinir

Paranız ortak olmamış o adamın olmuş. Ev almak için birikimi şeffaf mu harcamalar şeffaf mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…