Kocam cok degisti. Ne yapmaliyim

Milatolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
63
64
3
35
Arkadaslar 9 aylik evliyim.
Esimle,severek evlendik. Evimizi birlikte temizledik birlikte dosedik.
Ise giderken birlikte kahvaltilar hazirlar yerdik aksam isten gelince kucagina alir operdi. Cok begenirdi beni cinsel yonden de iliskimiz gayet heycanli ve guzeldi.
Bi muhabbet etmeye basladik mi herseyi unuturduk ne tv izlerdik ne telefonla ugrasirdik.
Maasini getirirdi borclarimizi soylerdi birlikte oderdik. Heryere birlikte giderdik.
Dolasirdik gezerdik pazar gunu sunu yapalim buraya gidelim diedaha haftabasindan planlar yapardik.
Cok mutluydu cok eglenceliydi taklitler yapardi guldururdu beni..
Sonra is nedeniyle baska bi sehre tasindik. Cok kavgalar etmeye basladik konusmuyordu susuyordu o sustukca ben uzerine gitti.. birbirimize vurmaya basladik hakaretler etmeye basladik.

Onceki isciydi simdi o isinde mudur oldu.
Onceki isi eve bir saat uzakti servisle gidiyordu simdi 5dk yurume mesafesinde.
Onceki maasi daha azdi simdiki maasi iki uc kati.
Bebek istedik Allah hemen nasip etti suan uc aylik hamileyim.

Ama esim ne beni gormek istiyor ne bebegi. Icinde heycan yok konusma istegi yok. Hayali yok umudu yok.
Neyin var diye sordugumda hayattan zevk almiyorum diyor.
Onceden pazar gunleri eline toz bezini alip muzigi acip hadi kalk temizlik yapalim derdi bu adam o supururse ben silerdim kahkaha atarak temizlik yapardik kendi evimiz diye..
Simdi o hic bi isin ucundan,tutmadigi gibi bide benim yaptigimi da begenmeyip annesine sikayet etmeye basladi .
Evimizde yok yok. Evimiz ilk evimizden daha buyuk daha guzel. Ama adam mutlu degil.
Hayatinda baska biri yok bu konuda emin gibi biseyim cunku telefonunu falan saklamaz.
Ama sizce derdi ne olabilir?
Duzelir mi?

Yoksa ayrilmayi dusunuyorum cok bunaldim gulmeyen kpnusmayan herseye bahane bulan somurtan sikayet eden bi adamla

Hayattan zevk almamak psikoloji de depresyondur. Yani başka bir ihtimal yoksa ikinci bir kadın gibi, hemen ayrılmaktansa konuşup psikologa gidebilirsinizz.
Baska bi kadin yok olsa anlardim ama kavgalarimiz yuzunden benden sogudu heralde annesi hep doldurdu bana karsi

Sanki çok hızlı tüketmiş gibisiniz her şeyi. Saygısız evlilikten hayır gelmez. Eğer bir sorununuz varsa kavga etmek, hemen boşanmayı düşünmek yerine sakince oturup sorunlarınızı konuşmayı deneyebilirsiniz ki bence dönem dönem olan psikolojik bunalimlardir bunlar diye düşünüyorum. Yap kendine eşine bir kahve konuş sakince.

erkekler muhakkak degisiyor nisanliyken sevgiliykenki gibi olmuyor evliyken nisanliykenki gunleri ozluyorsun sonra yeni evli oldugun gunler ozleniyor....zaman gececek ve o ilk heyecanlar yavas yavas azalacak oncelikle bunu kebullenmek gerekir sonra siz hamile oldugunuz icin biraz duygusal yaklasiyor olabilirsiniz.

Evlenip şehir ve iş değiştiren biri olarak eşinizi anlıyorum. Belli ki bu sebeple depresyon yaşıyor. "Bu bakliyatlar dolaba nasıl yerleşecek" diye oturup ağladığım oldu benim. Hemen boşanmayı düşünmeyin lütfen; eşiniz kötü bir psikolojide, şu an ona destek olan siz olmalısınız. Bir psikolog ile görüşmeye ikna edebilir misiniz acaba?

Cicim ayları bitmiş.artık o evin erkeği sizde kadınısınız.yuvayı dişi kuş yapacak.annesine şikayet edecek malzeme vermeyin :KK66:

adama nolmuş ya
işinde mutlu değilse değiştirebileceğini söylediniz mi? ben olsam bunu teklif ederdim
bu şehirden gidebiliriz derdim
Soyledim senin huzurun onemli dedim eger isinde memnun deilsen severek yaptigin bi isin olsun dedim. Gidelim dedim ama kariyerinde yukseldigi ve hayalindeki meslege ulastigi icin bu isi birakmayi düsüs olarak dusunuyor ve vazgecmek istemiyor.

Soyledim senin huzurun onemli dedim eger isinde memnun deilsen severek yaptigin bi isin olsun dedim. Gidelim dedim ama kariyerinde yukseldigi ve hayalindeki meslege ulastigi icin bu isi birakmayi düsüs olarak dusunuyor ve vazgecmek istemiyor.
derdi ne o zaman
o kadar iyi giden bir evlilik neden böyle tepetaklak oldu

derdi ne o zaman
o kadar iyi giden bir evlilik neden böyle tepetaklak oldu
Kucucuk olaylari abarttik buyuttuk tartistik kavgalar ettik sanirim oyuzden boyle olduk. Ama her ailede tartisma oluyor herkesin esi boyle icine mi kapaniyor. Hayati gercekten cok guzel isi evi meslegi bebegi herseyi istedigi herseyi yanindayken yuzu gulmuyor. Birinde sussam digerinde susamiyorum

Sanki çok hızlı tüketmiş gibisiniz her şeyi. Saygısız evlilikten hayır gelmez. Eğer bir sorununuz varsa kavga etmek, hemen boşanmayı düşünmek yerine sakince oturup sorunlarınızı konuşmayı deneyebilirsiniz ki bence dönem dönem olan psikolojik bunalimlardir bunlar diye düşünüyorum. Yap kendine eşine bir kahve konuş sakince.
Konusuyorum canim once sakince karsima alip konusuyorum kesinlikle cvp vermiyo budefa biraz daha sert bi uslup takiniyorum. Yine duvar oruyo . Ya biseyleri vurup kiriyorum ya orayi terk ediyorum. Dayanamiyorum cunku akrsimda sebepsiz yere surat asan susan adam gormeye

Konusuyorum canim once sakince karsima alip konusuyorum kesinlikle cvp vermiyo budefa biraz daha sert bi uslup takiniyorum. Yine duvar oruyo . Ya biseyleri vurup kiriyorum ya orayi terk ediyorum. Dayanamiyorum cunku akrsimda sebepsiz yere surat asan susan adam gormeye
Canım belli ki eşin bir bunalımda...Olabilir insanın hayatında inişleri ve çıkışları..Bi sabah bi kalkiyorsun anam çok enerjik,bi sabah bi kalkiyon hiç keyfin yok sanki.
Başka bir kadın olmadığına emin olduğuna göre,eşine biraz sabir göster bakalım..Baktın konuşmak istemiyor tamam suan ne yapmak istiyorsun onu yapalım de.
Senin mutlu olduğunu görmek istiyorum de..Ne biliyim güzel bir masa hazırla akşam mesela..Hiç açma bu huzursuz konuları..
Sakin olmaya çalış ki olaylar büyümesin..Ve eşinin annesine anlatacağı bir malzeme çıkmasın..
İnşiallah herşey gönlünce olsun canım.Bebeğini sağlıklısıhhatli kucağına almayi nasip etsin Rabbim..Ve mutlu bir yuvada büyütmeyi...

sevmediği bir yer çok fazla sorumluluk gerektiren bir iş depresyonda olması çok normal destek olmaya çalışın derim naçizane...

Canım belli ki eşin bir bunalımda...Olabilir insanın hayatında inişleri ve çıkışları..Bi sabah bi kalkiyorsun anam çok enerjik,bi sabah bi kalkiyon hiç keyfin yok sanki.
Başka bir kadın olmadığına emin olduğuna göre,eşine biraz sabir göster bakalım..Baktın konuşmak istemiyor tamam suan ne yapmak istiyorsun onu yapalım de.
Senin mutlu olduğunu görmek istiyorum de..Ne biliyim güzel bir masa hazırla akşam mesela..Hiç açma bu huzursuz konuları..
Sakin olmaya çalış ki olaylar büyümesin..Ve eşinin annesine anlatacağı bir malzeme çıkmasın..
İnşiallah herşey gönlünce olsun canım.Bebeğini sağlıklısıhhatli kucağına almayi nasip etsin Rabbim..Ve mutlu bir yuvada büyütmeyi...
Aminnn cokk tesekkur ederim canim benim guzel dileklerin icin.
Bu sabah ondan once uyandim ve bu konuyu acarken kalkip yatak odamizin aynasina ona moral verecek sozler yazdim sonra firina gidip simit borek aldim ve balkona guzel bi kahvalti hazirladim geldi gorunce mutlu oldu optu sonra tesekkur edip isine gitti. Biraz mucadele etmem gerekiyo sanirim. Bende hamile olunca surekli boyle ilgilenemiyorum bulantilarim oluyo bnmde pskolojim iyi olmuyo ama biraz sabirli olmayi deneyim insallah eskisi gibi olur . Tesekkurler canim

Aminnn cokk tesekkur ederim canim benim guzel dileklerin icin.
Bu sabah ondan once uyandim ve bu konuyu acarken kalkip yatak odamizin aynasina ona moral verecek sozler yazdim sonra firina gidip simit borek aldim ve balkona guzel bi kahvalti hazirladim geldi gorunce mutlu oldu optu sonra tesekkur edip isine gitti. Biraz mucadele etmem gerekiyo sanirim. Bende hamile olunca surekli boyle ilgilenemiyorum bulantilarim oluyo bnmde pskolojim iyi olmuyo ama biraz sabirli olmayi deneyim insallah eskisi gibi olur . Tesekkurler canim
Olur mu kuzum inşiallah mutlu olursunuz ya..
Bazen insan bunalıyor tabi e bide hamilelik stresi bulantısı girince sabır azcık fazla tükeniveriyor bazen..
Olsun hiç önemli değil..Hiç bir şeye geç kalınmış değil..
Biraz sabır biraz sevgi biraz saygı yemek tarifi gibi oldu :KK70:
Daha ne zorluklar çıkcak evliliğiniz yeni oturuyor bak işte..Adam şehir değiştirmiş konumu yükselmiş e bide kaynana faktörü var tabi :bicak:
Sakin ol kuzum bak ne güzel işte çok sevindim senin adına..Bu sabahi devam ettir bugün güzel bir yemek güzel akşama..Baktın en yumşak olduğu anda canım ben mutlu olmani istiyorum..Her koşulda senin yanındayım de..
Olcak olcak bak adam sevinmiş işte ne güzel..
Canm benim hersey gönlünce olsun :KK60:

Back
X