Kocam cok degisti. Ne yapmaliyim

çökünlük; hayattan zevk almama,karşıdakine düşmanlık besleme,mutsuzluk acı cekme kas ağrıları ve ilerlerse ölme istekleri vs. depresyon belirtilerindendir.aşiniz depresyonda olabilir lütfen internetten araştırıp bir bakın yanında olun ilgilenin şimdi iş size düşüyor.

çökünlük; hayattan zevk almama,karşıdakine düşmanlık besleme,mutsuzluk acı cekme kas ağrıları ve ilerlerse ölme istekleri vs. depresyon belirtilerindendir.aşiniz depresyonda olabilir lütfen internetten araştırıp bir bakın yanında olun ilgilenin şimdi iş size düşüyor.
Hergun Allaha dua ediyorum olmek icin diyor. Bende sasirip kaliyorum borcu yok derdi yok isi guzel sayginligi var sevdigiyle evli bebegi,olacak ne bu memnuniyetsizlik diye. Cok tartistik cok siddetli kavgalar ettik onlar yuzunden mi benden,sogudu acaba. Neyse daha sabirli olayim ve daha ilgili

psikolojim bozuk oldumu benim bende hayattan zevk almazdim ve kimseylede konusmazdim bence psikoljisi bozuk onu konusmaya ikna etmeye calismalisin hemen kestirip atma bnce bosuna demiyorlar iyi gunde kotu gunde diye

Hergun Allaha dua ediyorum olmek icin diyor. Bende sasirip kaliyorum borcu yok derdi yok isi guzel sayginligi var sevdigiyle evli bebegi,olacak ne bu memnuniyetsizlik diye. Cok tartistik cok siddetli kavgalar ettik onlar yuzunden mi benden,sogudu acaba. Neyse daha sabirli olayim ve daha ilgili
bence en yakın zamanda bir pskiyatriye götürün eşiniz depresyonda olabilir zaten depresyonda olan biri ne yaşadıgını bilemez canına kıymaya kadar ilerleyebilir depresyon özellikle kas ve beyin agrıları gece uykusuzları olabilir ilerledikçe. dikkat edin

bence en yakın zamanda bir pskiyatriye götürün eşiniz depresyonda olabilir zaten depresyonda olan biri ne yaşadıgını bilemez canına kıymaya kadar ilerleyebilir depresyon özellikle kas ve beyin agrıları gece uykusuzları olabilir ilerledikçe. dikkat edin
Tamam canim ilgilenicem mutlaka

Bence sehir ve ortam degisikliginden dolayi psikolojik bunalim yasiyor olabilir.

Sizi gercekten seviyorsa zaten bu durumu atlattiktan sonra eskiye donecektir. Ona elinizden geldigince destek olmaya calisin. Evliligin kuralinda da bunlar vardir zaten.

Ilk kavgada bunalip kacmak ya da esiniz kotuyken kostek olmak evlilik degil maalesef..

Emek ve fedakarlik gerek cogu noktada. Insallah bebeginizle saglikla kucaginiza alip huzurlu yuvayla hayata devam edersiniz.

Bence sehir ve ortam degisikliginden dolayi psikolojik bunalim yasiyor olabilir.

Sizi gercekten seviyorsa zaten bu durumu atlattiktan sonra eskiye donecektir. Ona elinizden geldigince destek olmaya calisin. Evliligin kuralinda da bunlar vardir zaten.

Ilk kavgada bunalip kacmak ya da esiniz kotuyken kostek olmak evlilik degil maalesef..

Emek ve fedakarlik gerek cogu noktada. Insallah bebeginizle saglikla kucaginiza alip huzurlu yuvayla hayata devam edersiniz.
Amin canim benim tesekkur ederim.
Daha ilgili ve ozenli olucam. Insallah duzelir

Onu seviyorsaniz savasmalisiniz. Psikolog icin ikna edin. Agir bir depresyon geciriyor gibi. Bu sirada da üstüne gitmeyin. Inatla iyi davranin. Sessiz olun bebeginizle ilgilenin. Bence suan icin "biktim yeter" demeniz dogru degil. Iyi gunds kotu gunde demistik. Aldatma yoksa bu bi saglik sorunuysa onu yalniz birakmayin.

Onu seviyorsaniz savasmalisiniz. Psikolog icin ikna edin. Agir bir depresyon geciriyor gibi. Bu sirada da üstüne gitmeyin. Inatla iyi davranin. Sessiz olun bebeginizle ilgilenin. Bence suan icin "biktim yeter" demeniz dogru degil. Iyi gunds kotu gunde demistik. Aldatma yoksa bu bi saglik sorunuysa onu yalniz birakmayin.
Haklisin canim tesekkur ederim

Dönemsel bir şey olabilir. Ama bu dönemsel durumu genelleştirmemek de size düşüyor. Eşinize bu donemde destek olmalısınız. Tartışmamaya çalışın, hakaret ve fiziksel şiddet göstermeyin asla. Hele hakaret asla. Üzerine gitmeyin sürekli neyin var neyin var diye. Akşam geldiğinde sakince yanına yaklaşık koluma girin yan yana tv seyredin mesela hiç konuşmasanız bile. Adama huzurlu Bi ortam sağlayın bir süre. Sevgi gösterin öpün sarılın. Ams sen niye yapmıyorsun neyin var diye sürekli üzerine gitmeyin. Bence yavaş yavaş düzelecektir. Bir sure alttan almaya çalışın. Birkaç ay deneyin böyle. Evlilik terapistine falan gidin. Sanmıyorum ama daha kötüye giderse o zaman oturup ciddi ciddi düşünürsünüz.

Dönemsel bir şey olabilir. Ama bu dönemsel durumu genelleştirmemek de size düşüyor. Eşinize bu donemde destek olmalısınız. Tartışmamaya çalışın, hakaret ve fiziksel şiddet göstermeyin asla. Hele hakaret asla. Üzerine gitmeyin sürekli neyin var neyin var diye. Akşam geldiğinde sakince yanına yaklaşık koluma girin yan yana tv seyredin mesela hiç konuşmasanız bile. Adama huzurlu Bi ortam sağlayın bir süre. Sevgi gösterin öpün sarılın. Ams sen niye yapmıyorsun neyin var diye sürekli üzerine gitmeyin. Bence yavaş yavaş düzelecektir. Bir sure alttan almaya çalışın. Birkaç ay deneyin böyle. Evlilik terapistine falan gidin. Sanmıyorum ama daha kötüye giderse o zaman oturup ciddi ciddi düşünürsünüz.
Cok mantikli. Tesekkurler canim benim artik bunaltmayacagim ve daha sakin sabirli olucam . Ve huzurlu bi ortam yaratmaya calisicam. Sagoalsin

Umarım eski mutluluğunuza dönersiniz. Allah yardımcınız olsun
Bugun guzel bi kahvalti hazirladim ve yatak odasinin aynasina bicok sozler yazdim ona destek oldugumu yaninda oldugumu anlatan moral vefen sozler. Gulumsedi tesekkur etti. Hep boyle ilgili olursam eskisi gibi duzelebilir diye umuyorum yine olmazsa terapi aliriz. Insallah canim guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :)

Bence bir hocayla görüşün.Ama samimi birini arayip bulun.

şöyle tavsiyeler okuyunca bilgisayarı parçalayasım geliyor.

ya siz rahatsız mısınız ? ne hacı hocası ya hoca ne yapsın bu adam cin mi girmiş içine ne olmuş da hemen hoca ?

adam bildiğin birden yükselip psikolojisi değişmiş bir süre sonra normale döner yada doktor yardımı alır.

Allah sizin gibilere akıl fikir versin başka bişi demiyorum.

Bana yardimci olmayacaksaniz lutfen yorum da yapmayin. Bende hamile oldugum icin zor gunler atlatiyorum. Ve evlilik iyice sarpa sardi. Ne yapacagimi sasirmis haldeyim. Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmezsiniz

Kınamıyorum kızıyorum.
Biraz dirayetli olun yahu, nedir bu hemen ipleri koparma merakı?
Ben dahil herkes yaşıyor benzer sorunları.
evlılık sıkısınca kacmak degıl, mutsuzluk da var bu ısın ıcınde. muhım olan olumlu bakmak, cozmeye yanasamak!

Kınamıyorum kızıyorum.
Biraz dirayetli olun yahu, nedir bu hemen ipleri koparma merakı?
Ben dahil herkes yaşıyor benzer sorunları.
evlılık sıkısınca kacmak degıl, mutsuzluk da var bu ısın ıcınde. muhım olan olumlu bakmak, cozmeye yanasamak!
Iste cozum aradigim icin burdayim. Sizden tavsiyeler aliyorum . Bosanmayi dusunme sebebim onun depredyonda olmasi tabikide degil. Depresyinda oldugunu hic dusunmedim burada arkadaslar soyleyene kadar. Ben benden sogudugunu sevmedigini saniyodum konusmadigi icin . Busebeple ayrilik dusundum .
Ama mucadele edicem artik

kızma ama senın anlattığın gibi bir aile dostumuz,boşandı,mıllet ımernırdı,sanki evde bıraz bu adama fazla kadın rolu verilmiş,iştede erkek rolu fazla verilmiş,sıkışmış bır şkılde,adam mutlu mesut yaptığı o ev işlerını aslında yapamamsı gerektiği yargısın varmış,tabı kım doldurduya,içten bir sorgulamaya girmiş,bence artık bunları ondan talep etme,bekleme,

Erkekler çok çabuk değişiyor çok çabuk tüketiyor herşeyi genelde başka kadın evdekinden soğutuyor bi araştır derim müdür olunca gözüne kestirdiği biri olur

Back
X