Kocam cok degisti. Ne yapmaliyim

Iş değişikliği onun psikolojisini bozmuş bence eğer size anlatmiyorsa iş arkadaşları yakın arkadaşları vs varsa onlarla iletişim kurun derdini anlayın yoksa da psikolojik destek almasini sağlayın. Sizlik bir sıkıntı göremedim ben.

kızma ama senın anlattığın gibi bir aile dostumuz,boşandı,mıllet ımernırdı,sanki evde bıraz bu adama fazla kadın rolu verilmiş,iştede erkek rolu fazla verilmiş,sıkışmış bır şkılde,adam mutlu mesut yaptığı o ev işlerını aslında yapamamsı gerektiği yargısın varmış,tabı kım doldurduya,içten bir sorgulamaya girmiş,bence artık bunları ondan talep etme,bekleme,
Yok yapmasin ev isi yardim etmesin problem degil. Kendi severek yapiyordu asla ben yap demedim. Simdi glmuyor konusmuyor gulse yeter

Erkekler çok çabuk değişiyor çok çabuk tüketiyor herşeyi genelde başka kadın evdekinden soğutuyor bi araştır derim müdür olunca gözüne kestirdiği biri olur
Sanmam boyle bisey. Telefonu elimde her dk . Varsa,da suan icin hic bi belirti yok hayattan bikmis gibo benden degil

Ay benım esımde ısınde mutlu degıl ece gırerken ısını kapı onunde bırakıyr bana yansıtmuyr sıkıntılarını ama kafasında bı yerde hep ıs srunları dlasıyr farkındayım sabredyr cabalıyr farkındayım ama eskısı kadar hayat dolu degıl malesef ıstemedıgımız bı sehırde ıstemedıgı bı ısı yapıyor onu cok ıyı anlıyrum sabrınında farkındayım ama bende uzulyrum onu kaygılı grdugumde :( bence bsanmayı dusunme sabret calısın para bıruktrın kredı destegıyla falan kendu ısını kursun sevdgı ısı yapan kısıler herzaman daha hayat dolu oluyorlar bence esının bu zor zamanlarında onunla zıtlasma ve destek cık evlılık bunun ıcın var ıyı ve kotu gunde...

Yok yapmasin ev isi yardim etmesin problem degil. Kendi severek yapiyordu asla ben yap demedim. Simdi glmuyor konusmuyor gulse yeter
yok ben sana sen yaptıryorsun demedim,bak tatlım hepmizde olur düşün bir zamanalr severek gıydığın kıyafetı artık beğenmezsın,gıyesın gelmez,yediğin yemeği severek yediğin artık sevmezsın,yada sevemediğin yemeği severek yemeğe başlarsın,mıllet bırbırıne çok kötü kostek oluyor,sana nasıl hanımlar fikir veriyor,erkeklerde kendı aralarında,lan oğlum benım işimmi hayatta yemek yapmam,silmem,yapsın işine filan,ya ınsanlar bır tuhaf oldu,o anlamda dedim,yaş kaç bu arada,bir yaş döngüsü olmasın eniştete,güler canım benım üzülme,geçen yıl bende bır ara sorun bunalım yaşadım,hiç gülmedim,sabır et

Ay benım esımde ısınde mutlu degıl ece gırerken ısını kapı onunde bırakıyr bana yansıtmuyr sıkıntılarını ama kafasında bı yerde hep ıs srunları dlasıyr farkındayım sabredyr cabalıyr farkındayım ama eskısı kadar hayat dolu degıl malesef ıstemedıgımız bı sehırde ıstemedıgı bı ısı yapıyor onu cok ıyı anlıyrum sabrınında farkındayım ama bende uzulyrum onu kaygılı grdugumde :KK43: bence bsanmayı dusunme sabret calısın para bıruktrın kredı destegıyla falan kendu ısını kursun sevdgı ısı yapan kısıler herzaman daha hayat dolu oluyorlar bence esının bu zor zamanlarında onunla zıtlasma ve destek cık evlılık bunun ıcın var ıyı ve kotu gunde...
aynen tatlım,mutsuz iş varya,insanı intihara bıle götürür,yaşadım,azcık birbirimize sabır edelim,

yok ben sana sen yaptıryorsun demedim,bak tatlım hepmizde olur düşün bir zamanalr severek gıydığın kıyafetı artık beğenmezsın,gıyesın gelmez,yediğin yemeği severek yediğin artık sevmezsın,yada sevemediğin yemeği severek yemeğe başlarsın,mıllet bırbırıne çok kötü kostek oluyor,sana nasıl hanımlar fikir veriyor,erkeklerde kendı aralarında,lan oğlum benım işimmi hayatta yemek yapmam,silmem,yapsın işine filan,ya ınsanlar bır tuhaf oldu,o anlamda dedim,yaş kaç bu arada,bir yaş döngüsü olmasın eniştete,güler canım benım üzülme,geçen yıl bende bır ara sorun bunalım yaşadım,hiç gülmedim,sabır et
Tamam canim haklisin

şöyle tavsiyeler okuyunca bilgisayarı parçalayasım geliyor.

ya siz rahatsız mısınız ? ne hacı hocası ya hoca ne yapsın bu adam cin mi girmiş içine ne olmuş da hemen hoca ?

adam bildiğin birden yükselip psikolojisi değişmiş bir süre sonra normale döner yada doktor yardımı alır.

Allah sizin gibilere akıl fikir versin başka bişi demiyorum.
Amin ecmain.

valla bu kadar guzel evliligi ancak 2 sey bozabilir:
1-hamilelik.depresyonu. erkekler.ilk aylarda bi manyaklasiyor..gelecek kaygisi vs sariyor..sonra sonra duzeliyor bebege alistirdikca kendilerini.
2- baska biri...

şöyle tavsiyeler okuyunca bilgisayarı parçalayasım geliyor.

ya siz rahatsız mısınız ? ne hacı hocası ya hoca ne yapsın bu adam cin mi girmiş içine ne olmuş da hemen hoca ?

adam bildiğin birden yükselip psikolojisi değişmiş bir süre sonra normale döner yada doktor yardımı alır.

Allah sizin gibilere akıl fikir versin başka bişi demiyorum.
Ama pembesu bunlarda hayatin gerçekleri yani sadece arkadaş bir fikir vermiş hemen böyle yorum yapmana gerek yok .
Bende ilk okuduğumda aceba nazar mı olmuşki dedim.

Aynen nazara bende inanirim. Cunku her istedigimiz bi anda gerceklesti imrenilen bi cifttik. Simdi kavga kiyamet. Hatta derin bi sessizlik.

aynen tatlım,mutsuz iş varya,insanı intihara bıle götürür,yaşadım,azcık birbirimize sabır edelim,

Yanı esım bana hıc yansıtmamaya calısır bı suru srunla ugrasıp brde benım trıbı cekerde mralımı duzeltmeye calısır Allah ondan razı olsun hakkını yıyemem bır gun bıle ısıne kızıp bana patlamamıstr ama ben onun ıcın uzulyrum bu ıse katlanmak zrunda okdugu ıcın uzulyrum

9 ayda ne cok şey yaşamışsınız. İş değişikliği, şehir değişikliği, ev değişikliği, hamilelik...

İnşallah düzelir, destek olun eşinize. Anlattığınıza göre iyi bir insan!

Arkadaslar 9 aylik evliyim.
Esimle,severek evlendik. Evimizi birlikte temizledik birlikte dosedik.
Ise giderken birlikte kahvaltilar hazirlar yerdik aksam isten gelince kucagina alir operdi. Cok begenirdi beni cinsel yonden de iliskimiz gayet heycanli ve guzeldi.
Bi muhabbet etmeye basladik mi herseyi unuturduk ne tv izlerdik ne telefonla ugrasirdik.
Maasini getirirdi borclarimizi soylerdi birlikte oderdik. Heryere birlikte giderdik.
Dolasirdik gezerdik pazar gunu sunu yapalim buraya gidelim diedaha haftabasindan planlar yapardik.
Cok mutluydu cok eglenceliydi taklitler yapardi guldururdu beni..
Sonra is nedeniyle baska bi sehre tasindik. Cok kavgalar etmeye basladik konusmuyordu susuyordu o sustukca ben uzerine gitti.. birbirimize vurmaya basladik hakaretler etmeye basladik.

Onceki isciydi simdi o isinde mudur oldu.
Onceki isi eve bir saat uzakti servisle gidiyordu simdi 5dk yurume mesafesinde.
Onceki maasi daha azdi simdiki maasi iki uc kati.
Bebek istedik Allah hemen nasip etti suan uc aylik hamileyim.

Ama esim ne beni gormek istiyor ne bebegi. Icinde heycan yok konusma istegi yok. Hayali yok umudu yok.
Neyin var diye sordugumda hayattan zevk almiyorum diyor.
Onceden pazar gunleri eline toz bezini alip muzigi acip hadi kalk temizlik yapalim derdi bu adam o supururse ben silerdim kahkaha atarak temizlik yapardik kendi evimiz diye..
Simdi o hic bi isin ucundan,tutmadigi gibi bide benim yaptigimi da begenmeyip annesine sikayet etmeye basladi .
Evimizde yok yok. Evimiz ilk evimizden daha buyuk daha guzel. Ama adam mutlu degil.
Hayatinda baska biri yok bu konuda emin gibi biseyim cunku telefonunu falan saklamaz.
Ama sizce derdi ne olabilir?
Duzelir mi?

Yoksa ayrilmayi dusunuyorum cok bunaldim gulmeyen kpnusmayan herseye bahane bulan somurtan sikayet eden bi adamla
Çok kötü bi durum öncelikle Allah kolaylık versin eşinizin işi ona ağır geliyor olabilir iş hayatında sıkıntı yaşıyor olabilir

Arkadaslar 9 aylik evliyim.
Esimle,severek evlendik. Evimizi birlikte temizledik birlikte dosedik.
Ise giderken birlikte kahvaltilar hazirlar yerdik aksam isten gelince kucagina alir operdi. Cok begenirdi beni cinsel yonden de iliskimiz gayet heycanli ve guzeldi.
Bi muhabbet etmeye basladik mi herseyi unuturduk ne tv izlerdik ne telefonla ugrasirdik.
Maasini getirirdi borclarimizi soylerdi birlikte oderdik. Heryere birlikte giderdik.
Dolasirdik gezerdik pazar gunu sunu yapalim buraya gidelim diedaha haftabasindan planlar yapardik.
Cok mutluydu cok eglenceliydi taklitler yapardi guldururdu beni..
Sonra is nedeniyle baska bi sehre tasindik. Cok kavgalar etmeye basladik konusmuyordu susuyordu o sustukca ben uzerine gitti.. birbirimize vurmaya basladik hakaretler etmeye basladik.

Onceki isciydi simdi o isinde mudur oldu.
Onceki isi eve bir saat uzakti servisle gidiyordu simdi 5dk yurume mesafesinde.
Onceki maasi daha azdi simdiki maasi iki uc kati.
Bebek istedik Allah hemen nasip etti suan uc aylik hamileyim.

Ama esim ne beni gormek istiyor ne bebegi. Icinde heycan yok konusma istegi yok. Hayali yok umudu yok.
Neyin var diye sordugumda hayattan zevk almiyorum diyor.
Onceden pazar gunleri eline toz bezini alip muzigi acip hadi kalk temizlik yapalim derdi bu adam o supururse ben silerdim kahkaha atarak temizlik yapardik kendi evimiz diye..
Simdi o hic bi isin ucundan,tutmadigi gibi bide benim yaptigimi da begenmeyip annesine sikayet etmeye basladi .
Evimizde yok yok. Evimiz ilk evimizden daha buyuk daha guzel. Ama adam mutlu degil.
Hayatinda baska biri yok bu konuda emin gibi biseyim cunku telefonunu falan saklamaz.
Ama sizce derdi ne olabilir?
Duzelir mi?

Yoksa ayrilmayi dusunuyorum cok bunaldim gulmeyen kpnusmayan herseye bahane bulan somurtan sikayet eden bi adamla
Is yuku arttikca sorumlulugu da artmis olabilir belki bunalmistir kotu gunler geciriyordur biraz zaman taniyin destek olmaya calisin alttan alin esinizin kotu gununda hemen ayrilmayi dusunuyorsaniz diycek biseyim yok siz isin kolayina kaciyorsunuz..

inan iş yerinde huzur olmayınca insanın psikolojisi çöküyor. biz yeni evlendiğimizde eşimin işleri kötüye gitmeye başlamıştı ve her açıdan etkiledi bu durum onu. ne zaman iş değiştirdi, kend,ne daha çok güvenen neşeli bir adam geldi. eşine destek ol. düzelmeyecek bir şey değil.

İş yerine Sorumlulukları arttı, önceden hesap verirdi sadece şimdi ise hem hesap soruyor hem hesap veriyor. Ufacık bir terslikte sorumluluk onda.

Eğer hayatında biri olmadığına %100 eminsen o halde tamamen İş yeri ile alakalı diye düşünüyorum ben.

M Milatolsun canım ne yaptın yemek işini falan nasıl geçti..Merak ettim :süslü:
Canim yemek makyaj guzel masa. Hazirladim geldi sarildi neguzel hazirlanmissin dedi yedik birlikte sonra bana yardim etti kaldirirken .
Ben,istemedim kendiliginden yardim etti sen yorulma dedi. Eskisi gibi.
Sonra hadi uzerine uygun biseyler giy de seni az dolastiriyim yuruyelim dedi olur dedim elbise giymistim cunku :)
Sonra hazirlandim ciktik dolastik dondurma icecek falan takildik neseliydi iyiydi sonra geldk eve guzeldi hala biraz suskun ama bu bile bi mucize inan ksc gunlerdir agzini bcak acmiyordu.
Bu sabahda yine kahvalti hazirladim gulerek muhabbet ederek ise gitti suanlik hersey yoluna giriyor,gibi. Insallah bozulmaz.

Aksam yine bikac kez icine kapandi durgunlasti birinde ailesiyle telefonda konustuktan sonra. (Onlarin biraz problemi var)
Bir de calistigi yerden mailler geldi yarin toplanti var vs,die o ara durgunlasti ve bi 15 20 dk hic konusmadi surati asildi.

Uzerine gitmedim sormadim .

Back
X