Boşandığınız adamla hala evli gibi mi yaşıyordunuz?Öncelikle ben onu hiç affetmedim. Her seferinde bana ben bir daha yapmayacağım dedi ilk seferinde inandım. Sonraları inanmadım. Son beş yıldır bir şeyini görmüyordum. O ara da çok büyük bir iflas yaşadık ailesi yüzünden. Başka bir işimiz daha vardı. Ve boşandık bı yüzden. Sonra daha çok çalışarak kurtardık kendimizi. Eskisi kadar olmasada işlerimiz iyi. herşey benim üstüme Zaten. Kendime sevgi saygı kalmadı haklısınız. Ama ben bir insanın bu kadar da riyakar ve yalancı şerefsiz olacağına inanamadım. Son beş yıldada o kadar zor günler atlattık ki. Büyük bir dönüm noktası oldu sandım benim ve onun için. Ben artık yapmaz hatta yapamaz dediğim bir anda oldu ya. Ona değil kendime daha çok kızıyorum tabi. 17 yılımı çöp etmemizin cezasını çektirmek istiyorum.yaşadıklarımız anormal zaten
Su an resmi olarak evli degilsiniz heralde. Koydun kapiya bitti gitti. Birak bundan sonrasini o düşünsün
Olsun burda konu sahibine moral amacli sen koydun kapiya gazi veriyoruzYalnız adam kendi gitmiş ayrı ev tutmuş nedense adam bana çok artist geldi trıpler vs sanırsın kadın aldatmış.
Olsun burda konu sahibine moral amacli sen koydun kapiya gazi veriyoruz
Peki siz neye inaniyorsunuz.? Yazık değil mi sizin ömrünüze?O kendinin mağdur olduğuna inanmıyor sizi inandirip yaptığına kılıf uyduruyor.Yoksa beş para etmez aşağılık olduğunun o da farkındadir daa siz niye değilsiniz.Hayatimda ilk kez aldatılan bir kadına bu kadar acımasız oldum.En son evden giderken ben git dedim ayrıntı çok yazmayayım demiştim. Eve geldiğinde bi akşam fazlaca konuşmadan ( evet hayatımda ilk kez yaptım) ben senin gibi birini yanımda istemiyorum. Bi an önce evimden git dedim. Öyle gitti. Onun herşeyi benim üstüme atma gibi bi huyu var ve bunuda çok iyi kullanır. Dedim ya kendine acır diye acınır durur. Psikolojik baskıyla. Bundan öncekilerde de ayrılıklarımız oldu. Aslında beni çok sevdiğini gösteremediğini. Benim onu anlamadığımı. Benim hazmediğim bu kadar çok hata yapmasına rağmen hala kendini haklı ve mağdur görmesi. Ben barışayım fln demiyorum. Hiç bir zaman haklı ve mağdur olmadığını görmesi. Ve ne derseniz deyin kendi buna çok inanıyor.
Ben senin yerinde olsam, ne hakli olmadigini gostermeye calisirim ne de magdurun aslinda kendim oldugunu. Cunku adam normal degil kesinlikle. Onla daha fazla vakit edecegime, kendi hayatimi kurtarmaya calisirim ben olsam. Vaktini ömrünü vermissin, ailesi yizunden batmissin, bi de sen haklisin ben hakliyim sen magdursun ben magdurum itismesiyle sonu olmayan bi savasa girmezdim. Yapma kendine daha fazla. Bu adam anlamaz anlasa da bundan kimseye koca olmaz. Vaktine aci.En son evden giderken ben git dedim ayrıntı çok yazmayayım demiştim. Eve geldiğinde bi akşam fazlaca konuşmadan ( evet hayatımda ilk kez yaptım) ben senin gibi birini yanımda istemiyorum. Bi an önce evimden git dedim. Öyle gitti. Onun herşeyi benim üstüme atma gibi bi huyu var ve bunuda çok iyi kullanır. Dedim ya kendine acır diye acınır durur. Psikolojik baskıyla. Bundan öncekilerde de ayrılıklarımız oldu. Aslında beni çok sevdiğini gösteremediğini. Benim onu anlamadığımı. Benim hazmediğim bu kadar çok hata yapmasına rağmen hala kendini haklı ve mağdur görmesi. Ben barışayım fln demiyorum. Hiç bir zaman haklı ve mağdur olmadığını görmesi. Ve ne derseniz deyin kendi buna çok inanıyor.
Olsun burda konu sahibine moral amacli sen koydun kapiya gazi veriyoruz
Haklısınız normal değil. Ama o kadar acıdan sonra acımıyo zaten artık. Aldatmasına üzülmedim zaten. Haksızlığa uğramış olduğuma üzüldüm.Ben senin yerinde olsam, ne hakli olmadigini gostermeye calisirim ne de magdurun aslinda kendim oldugunu. Cunku adam normal degil kesinlikle. Onla daha fazla vakit edecegime, kendi hayatimi kurtarmaya calisirim ben olsam. Vaktini ömrünü vermissin, ailesi yizunden batmissin, bi de sen haklisin ben hakliyim sen magdursun ben magdurum itismesiyle sonu olmayan bi savasa girmezdim. Yapma kendine daha fazla. Bu adam anlamaz anlasa da bundan kimseye koca olmaz. Vaktine aci.
Bende çok beğeniyorum lucifer ‘ ıKarı koca bi garipsiniz. Ablacım 40 kere aldatılmışsın, adam kendi ayrılmış, hala canını acıtacağım bilmem ne diyorsun. Al tazminatını, bas git. Uğraşılacak neyi kalmış adamın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?