Kocam çok kere aldattı. Sonuç mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendinize, kadinliginiza ve insanliginiza olan sayginizin her gecen gun bitmesine raaziysaniz bir 15 gun daha devam edebilirsiniz.
Boyle durumlarda biz beyefendiyi degil de aizi sorguluyoruz. Cunku adam acik aldatiyor ve defalarca (yani sorunu hasta oldugu belli)
Tum bunlara ragmen bu hanim neden devam ediyor? Neye bu denli ihtiyac duyuyor? Neye bu denli bagli ve bagimli? Seklinde...patoloji sizde kardesim. Lutfen bunu cozun (2 cocugunuz icin)
Hani 2 cocugum icin kaliyorum vs diyorsunuz ya, sevgisiz sadakatsiz bir ortamda buyuduklerini anlamiyorlr saniyorsunuz... yazik onlara. Lutfen...

Benim anlamadığım, işyerinde berabersiniz evde berabersiniz, hangi ara bu kadar aldattı ve siz nasıl zamanında değil de sonradan anladınız

Bu saatten sonra sadece vereceğin maddi zarar eşinin canını acıtır.

Çok hırslıysan bunun üzerinde düşün. Üzgünüm ama gerçek bu.

En güzel ders boşanmak soy adını taşımamak olur. Yoksa ar damarı çatlamış birine hiçbirşey fayda etmez

Sonuç?

Demediniz mi senin talihsizligin sevmediğin kadınla evlenip, sonradan metreslerine aşık olmak mı? Cok üzüldüm deseydiniz. Siz hayatınızdan aslında memnun görünüyorsunuz. Aldatsin ama yakalamayim havasindasiniz.

Ülkenin yarısı sherlock Holmes sendromu şaka gibi siz bu adamı üzümezsiniz hanımefendi çünkü adam sizi sevmiyor bu adamdan boşanıp maddi manevi tazminati al boşan boşandıktan sonra hayatına yeni erkek girerse belki ozman üzülebilir

Sen kendıne deger vermemıssınkı adam versın saygı duymamıssınkı o duysun bılmem kac kez aldatılıyorsun ve adam senı terk edıyor sende hala tık yok. Soyle soylıyım ben esımı aldatsam oda bunu defalarca bılmesıne ragmen hala kabul etse ben kendım terk ederım ya sen nasıl bı ınsansın nasıl bunu kabul edıyorsun derım gurursuz ınsanı kım sever saygı duyarkı. Kendı elınle yapmıssın herseyı basta tekmeyı bassaydın sımdı pesınde perısan halde olurdu ama su saatten sonra sende pnu aldatsan adam onu bıle tınlamaz

Muhtemelen eşiniz narsist, o nedenle bu konuda bile kendine acıyıp sizi suçluyor.
Tam bir yavuz hırsız durumu,
hem suçlu hem güçlü.

Durumunuz 'Kral Kaybederse' adlı Psikiyatrist. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı gerçek hayat hikayesinden uyarlanmış kitabın konusuna çok benziyor.

Psikoloji eğitimi almış 26 yıllık evli bir kadın olarak kocam dediğiniz bu adamdan kurtulmanızı tavsiye ederim.
'Onun canını nasıl yakarım'ı düşünmeyi bırakıp nasıl kurtulurum'a odaklanın.

En mantiklisi yoluna gitmesi ne yaparsan yap bence cani yanmaz.Alismis artik pek bisey duzelmez.

onca sene aldatılıp bir de üzerine terk edilmişsin.
hala canını nasıl acıtırım derdinde misin ?
senin yapamadığını yapıp gitmiş adam şükür namazı kılmakla başla bence.

Valla gülesim geldi o kadar aldatılmışsın hala ben ona ne yaparım da canını yakarım hikayesindesin

is isten gecmis gibi degil mi sencede ? ben yerinde olsam önce bi bosar yoluma bakardim belki seni baska erkeler görürse canini aykmis olursun diycem ama adam senden umudu coktan kesmis umrunda bile degilsin bence o yüzden sende kendini yipratma bari

Ben adamın yerinde olsam bende kendime üzülürdüm,sana niye üzüleyim.Bu hayatı yaşamak senin tercihin..Hemde masum 2 çocuğu bahane ederek.Bunca şeye rağmen çek git diyememissin adama,yine az biraz(sana nazaran)gururluymus ta çekip gitmiş

Ben olsam tam olaydan siyrilmisken, ki bunu siz becerememissiniz neyse ki sagolsun o evi terketmis mutlu sona yakinlastiniz bu sayede.
Tam siyrilmisken ve 17 senemi yemisken bide ona oyun oynuyum diye 1 gunu mu heba etmezdim. O gunu mu ozgurluk gunum diye ilan edip, artik onu eskilerde birakip ilk once bosanma davasi acip sonrada guzel bi tatile cikardim.

eğer eşiniz iyi bir babaysa ve ekonomik olarak çocuklarınıza konfor sağlıyorsa boşanmayın. En azından nikahınızı vermeyin evliliğiniz evlilik gibi devam etmese de. Adam demek ki hasta. Sekse yahut duygusal bir şeylere bagımlılıkları var ki bu durumdan yakasını kurtaramıyor. Yahut ahlakı bozuk.

Sizin için bu ilişki zaten bitmiş olmalı. Yine de çocuklarınızın konforu için akdi bozmayın. Ha ama ekonomik olarak etkisiz eleman bir babaysa boşanın ve yolunuza bakın.

Bence hayal dünyasından çıkın gerçek dünyaya dönün. Yıllar zaten aldatan bir erkekle mutlu olmayı hayal ederek geçmiş. Şimdi de kendince intikam alacaksın da adamın umrunda değilsin. Canını acıtırsan geri dönüp aklı başına gelecek filan diye mi düşünüyorsun

Boşan. Hayatını yaşa o zaten ister istemez pişman olur ama o kadar aldatilip hala nikah altında olmanızda bi garip yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…